Αν έχεις metadata βάλε filter:tv shows και sorting:alphabetical και θα τα φέρει στην σωστή σειρά.
Φίλος που έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν μπορεί μέσω δικτύου να δει τα mkv ενώ τα avi τα βλέπει, ξέρετε κάτι επί τούτου;
Χρησιμοποιεί κάποιο media server ή network shares?
Sorry, κάνω και άλλα πράγματα. Πώς βλέπει τους κοινόχρηστους φακέλους? Στο μενού του του player επιλέγει windows shares ή κάτι άλλο?
Απλά να μπει από τα windows shares...
Κυκλοφόρησε χθές το v1.13.18 firmware. Το Release Notes pdf δείχνει πολλές και σημαντικές αλλαγές.
που βλεπουμε αν εχουμε το gen3?Αν και εχω αρκετο καιρο να ασχοληθω - λογω φορτου εργασιας - με μια ματια στα release notes για μενα ειναι παραπανω απο προφανες το "χερακι" του B-rad (γνωστου για τα custom firmware για το WDTV GEN2).
Επισης δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι στα σκαρια custom firmware για το GEN3 (με πολλα bugs προς το παρον).
Χαρας ευαγγελια για τους εχοντες το GEN3!
Το GEN2 μου δουλευει 3+ χρονια ανεβοκατεβαζοντας απειρα torrents - ποτε περασαν - μακραν το καλυτερο κατεβαστηρι που εχει περασει απο τα χερια μου...
![]()
Μας το εξηγείς λίγο γιατί δεν τα κατάλαβα ;που βλέπω αν έχω metadata?
metadata είναι οι πληροφορίες που κατεβάζει αυτόματα απο tvdb το wd tv gen 3,περίληψη επεισοδίου,εξώφυλλα κτλ.Αν μιλάμε για ξένη σειρά υπάρχουν για όλες metadata.Ελληνικές σειρές δεν έχω στην media library αλλά το βρίσκω πολύ δύσκολο να έχει.
System setup - Get content info - manual only.Πως μπορουμε να απενεργοποιησουμε την αυτοματη ληψη των πληροφοριων?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.