WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Να σου επιβεβαιώσουν το μοντέλο με βάση το product number (WDBGXT0000NBK). Έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό μέσα από το σύστημά τους, άλλο αν βαριόταν ή δε γνώριζε πώς να το κάνει αυτό ο συγκεκριμένος υπάλληλος.

Θα σας ζαλίσω για λίγο ακόμη: σαν τίτλο έχει Western Digital TV Live Wireless. Επειδή δεν ξέρω, τα προηγούμενα μοντέλα πώς τα λέγανε; Μπορεί να εννοούν το gen2 έτσι;

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

wireless από την μάνα του μόνο το gen3... το προηγούμενο live ΔΕΝ είχε, και έπαιρνε μόνο με στικ..

ομως σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σου πουν ξεκάθαρα ποιο από τα δύο αγοράζεις...

Θα μας τρελάνουν. Μία βοήθεια.
Κάνοντας αναζήτηση στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html αποφασίζω να μπω να δω το μηχανάκι εδώ http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103027 το οποίο είναι με άλλη εικόνα, μάλλον πιο παλιό μοντέλο. Τελικά θα πάρω το παλιό που δείχνει το electroworld ή είναι το τελευταίο της wd? Ξέρει κανείς; Με τηλ. που πήρα ο υπάλληλος είπε πως θα παραλάβω αυτό της δικής τους εικόνας!!!
Τί συμβαίνει τελικά;

Sorry, αλλά αυτό που βλέπω εγώ τώρα (ίσως το αλλάξανε) στο site της electroworld είναι το καινούργιο, οπότε όλα καλά. Η τιμή πάντως δεν είναι και πολύ καλή, άσε που είναι με παραγγελία.
Η τιμή του στη Γερμανία δυστυχώς είναι αισθητά χαμηλότερη, στα γνωστά μου καταστήματα 80-88€, το οποίο το καθιστά πάνω απο 20% ακριβότερο εδώ. Κι εγώ που το πήρα απο τη Γαλλία πριν περίπου ένα χρόνο, από FNAC, το πήρα φτηνότερα απ' ότι είναι τώρα εδώ.

Sorry, αλλά αυτό που βλέπω εγώ τώρα (ίσως το αλλάξανε) στο site της electroworld είναι το καινούργιο, οπότε όλα καλά. Η τιμή πάντως δεν είναι και πολύ καλή, άσε που είναι με παραγγελία.
Η τιμή του στη Γερμανία δυστυχώς είναι αισθητά χαμηλότερη, στα γνωστά μου καταστήματα 80-88 , το οποίο το καθιστά πάνω απο 20% ακριβότερο εδώ. Κι εγώ που το πήρα απο τη Γαλλία πριν περίπου ένα χρόνο, από FNAC, το πήρα φτηνότερα απ' ότι είναι τώρα εδώ.

Λοιπόν φίλε είσαι τυχερός. Προ 10λέπτου έκανα την παραγγελία με την παλιά εικόνα, γιατί λέω wireless είναι το gen3. Τώρα που το είπες έκανα refresh τη σελίδα και έβγαλε την πραγματική εικόνα.
Όσον αφορά την τιμή, με τις εκπτώσεις που έχει με κουπόνι - που είναι μέσα από το fb - το έκλεισα με 79.20 ...!!!!

Σήμερα παρέλαβα και εγκατέστησα το tv-live. Όλα καλά με σύνδεση στο ίντερνετ και αναβάθμιση αλλά μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό το player να «δει» το pc μου, ούτε βέβεαια κοινόχρηστους φακέλους. Το pc μου (που έχει xp pro) «βλέπει» κανονικά το wd.
Ανέτρεξα στο διαδίκτυο, βρήκα διάφορα, τα δοκίμασα αλλά αποτέλεσμα κανένα…
Έχει κανείς σας να μου προτείνει κάποια λύση στο πρόβλημά μου? (θα προτιμούσα να μη μπλέξω με media server).

Ευχαριστώ!

Σήμερα παρέλαβα και εγκατέστησα το tv-live. Όλα καλά με σύνδεση στο ίντερνετ και αναβάθμιση αλλά μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό το player να «δει» το pc μου, ούτε βέβεαια κοινόχρηστους φακέλους. Το pc μου (που έχει xp pro) «βλέπει» κανονικά το wd.
Ανέτρεξα στο διαδίκτυο, βρήκα διάφορα, τα δοκίμασα αλλά αποτέλεσμα κανένα…
Έχει κανείς σας να μου προτείνει κάποια λύση στο πρόβλημά μου? (θα προτιμούσα να μη μπλέξω με media server).

Ευχαριστώ!

Ρίξε μια ματιά στο post #1454, νομίζω πως θα σε βοηθήσει.

Καλησπερα στην παρεα. Αν θελετε το Western Digital TV Live Wireless ειπαρχει σε αυτο τι site και σε καλη τιμη ειναι gen3 επιβεβαιωμενο παραλαβη και απο το καταστημα στην θεσσαλονικη.
Ελπιζω να βοηθησα.
http://www.visionstudio.gr/prodinfo...manuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Ρίξε μια ματιά στο post #1454, νομίζω πως θα σε βοηθήσει.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Τα διάβασα κ τα έκανα όλα αλλά πάλι τζίφος! Δεν περίμενα να αντιμετωπίσω τόσο μεγάλο πρόβλημα με τα xp, η κατάσταση τείνει στα όρια του απαράδεκτου...κανείς άλλος κάποια λύση?

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Τα διάβασα κ τα έκανα όλα αλλά πάλι τζίφος! Δεν περίμενα να αντιμετωπίσω τόσο μεγάλο πρόβλημα με τα xp, η κατάσταση τείνει στα όρια του απαράδεκτου...κανείς άλλος κάποια λύση?
δεν εχω διαβασει το 1454 ποστ αλλα εχεις κανεις shared τους φακελους που θες στο pc?επισης εχεις βαλει κωδικο στα windows οταν μπαινεις?

δεν εχω διαβασει το 1454 ποστ αλλα εχεις κανεις shared τους φακελους που θες στο pc?επισης εχεις βαλει κωδικο στα windows οταν μπαινεις?

Ναι έχω κάνει όλα τα δέοντα ( και αρκετά άλλα που προτείνονται ). Κωδικό δεν έχω βάλει. Δεν έχω θέμα με κωδικούς ή συγκεκριμένους φακέλους. Το πρόβλημά μου είναι οτι το wd δεν βλέπει ΚΑΘΟΛΟΥ τον βασικό υπολογιστή μου που τρέχει xp.

Μήπως ήρθε η ώρα για windows 7? ; -)

Εχω ένα πολύ αξιόπιστο ημιεπαγγελματικό δίκτυο 3 υπολογιστών με xp και περασμένα ένα σωρό προγράμματα (παλιά και νέα) που όλα δουλεύουν άψογα. Και τώρα πρέπει να πάω στα 7 μόνο κ μόνο επειδή αγόρασα τον δημοφιλέστερο player της αγοράς...γι' αυτό γράφω πιο πάνω ότι η κατάσταση τείνει στα όρια του απαράδεκτου...

Πείτε μου ρε παιδιά, υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να στριμάρει από υπολογιστή μέ XP? Να μη παιδεύομαι άδικα (και να αποδόσω τα...εύσημα στην WD)

Last edited:

Το δίκτυο σου και το wd είναι στο ίδιο domain/workgroup?Το wd είναι απο default στο workgroup:WORKGROUP.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

:SFGSFGSF:
Μήπως ήρθε η ώρα για windows 7? ; -)

Μήπως κάποια στιγμή είναι αναπόφευκτη η μετάβαση σε ένα πιο σύγχρονο λειτουργικό ;
Είναι γνωστές οι ιδιοτροπίες των xp με τα δίκτυα.

Last edited:
Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

:SFGSFGSF:

Μήπως κάποια στιγμή είναι αναπόφευκτη η μετάβαση σε ένα πιο σύγχρονο λειτουργικό ;
Είναι γνωστές οι ιδιοτροπίες των xp με τα δίκτυα.

Μάλλον το wd είναι ιδιότροπο με τα δίκτυα ( βαρέθηκα να διαβάζω για προβλήματα σε ξένα φόρουμ, ακόμη κ με 7). Ως τώρα είχα ένα player iomega των 40e που δούλευε άψογα δικτυακά. Πιστεύω ότι η WD έπρεπε να φροντίσει η ίδια το ζήτημα και να μη χρειάζεται να τρώμε την ψυχή μας (και τη registry του υπολογιστή μας) για μια βασική λειτουργία του player. XP φοράνε ακόμα ένα σωρό υπολογιστές παγκοσμίως ( εκεί που τα αγοράζουν κιόλας...), δεν ζητάμε τίποτα παράλογο...

Last edited:

Το δίκτυο σου και το wd είναι στο ίδιο domain/workgroup?Το wd είναι απο default στο workgroup:WORKGROUP.

Δεν ξέρω φίλε μου αν αυτή ήταν η λύση στο πρόβλημά μου ή απλά το...κερασάκι στην τούρτα των αλλαγών και των ρυθμίσεων που επιδόθηκα επί ώρες διαβάζοντας τα ξένα φόρουμ, αλλά το πρόβλημά μου λύθηκε και σε ευχαριστώ!