Θα μας τρελάνουν. Μία βοήθεια.
Κάνοντας αναζήτηση στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html αποφασίζω να μπω να δω το μηχανάκι εδώ http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103027 το οποίο είναι με άλλη εικόνα, μάλλον πιο παλιό μοντέλο. Τελικά θα πάρω το παλιό που δείχνει το electroworld ή είναι το τελευταίο της wd? Ξέρει κανείς; Με τηλ. που πήρα ο υπάλληλος είπε πως θα παραλάβω αυτό της δικής τους εικόνας!!!
Τί συμβαίνει τελικά;
Sorry, αλλά αυτό που βλέπω εγώ τώρα (ίσως το αλλάξανε) στο site της electroworld είναι το καινούργιο, οπότε όλα καλά. Η τιμή πάντως δεν είναι και πολύ καλή, άσε που είναι με παραγγελία.
Η τιμή του στη Γερμανία δυστυχώς είναι αισθητά χαμηλότερη, στα γνωστά μου καταστήματα 80-88 , το οποίο το καθιστά πάνω απο 20% ακριβότερο εδώ. Κι εγώ που το πήρα απο τη Γαλλία πριν περίπου ένα χρόνο, από FNAC, το πήρα φτηνότερα απ' ότι είναι τώρα εδώ.
Σήμερα παρέλαβα και εγκατέστησα το tv-live. Όλα καλά με σύνδεση στο ίντερνετ και αναβάθμιση αλλά μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό το player να «δει» το pc μου, ούτε βέβεαια κοινόχρηστους φακέλους. Το pc μου (που έχει xp pro) «βλέπει» κανονικά το wd.
Ανέτρεξα στο διαδίκτυο, βρήκα διάφορα, τα δοκίμασα αλλά αποτέλεσμα κανένα…
Έχει κανείς σας να μου προτείνει κάποια λύση στο πρόβλημά μου? (θα προτιμούσα να μη μπλέξω με media server).
Ευχαριστώ!
Ρίξε μια ματιά στο post #1454, νομίζω πως θα σε βοηθήσει.
δεν εχω διαβασει το 1454 ποστ αλλα εχεις κανεις shared τους φακελους που θες στο pc?επισης εχεις βαλει κωδικο στα windows οταν μπαινεις?Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Τα διάβασα κ τα έκανα όλα αλλά πάλι τζίφος! Δεν περίμενα να αντιμετωπίσω τόσο μεγάλο πρόβλημα με τα xp, η κατάσταση τείνει στα όρια του απαράδεκτου...κανείς άλλος κάποια λύση?
δεν εχω διαβασει το 1454 ποστ αλλα εχεις κανεις shared τους φακελους που θες στο pc?επισης εχεις βαλει κωδικο στα windows οταν μπαινεις?
Μήπως ήρθε η ώρα για windows 7? ; -)
Μήπως ήρθε η ώρα για windows 7? ; -)
:SFGSFGSF:
Μήπως κάποια στιγμή είναι αναπόφευκτη η μετάβαση σε ένα πιο σύγχρονο λειτουργικό ;
Είναι γνωστές οι ιδιοτροπίες των xp με τα δίκτυα.
Το δίκτυο σου και το wd είναι στο ίδιο domain/workgroup?Το wd είναι απο default στο workgroup:WORKGROUP.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.