WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Παιδιά ζητώ τη βοήθεια σας..
Τα MKV για κάποιο λόγο παίζουν στα 50Hz ?
Τι πρέπει να ρυθμίσω για να παίξουν στα 24Hz ?

Παιδιά ζητώ τη βοήθεια σας..
Τα MKV για κάποιο λόγο παίζουν στα 50Hz ?
Τι πρέπει να ρυθμίσω για να παίξουν στα 24Hz ?

H TV σου υποστηρίζει 24Hz?

Καλησπέρα. Χωρίς να είμαι ειδικός, μου ακούγεται σαν ένα master browser πρόβλημα. Τσέκαρε τα παρακάτω links, ελπίζω να σε βοηθήσουν.

http://community.wdc.com/t5/WD-TV-L...hooting-Windows-File-Sharing/m-p/92642#U92642

http://scottiestech.info/2009/02/14/how-to-determine-the-master-browser-in-a-windows-workgroup/

Έχω ήδη κάποια πρώτα συμπεράσματα. Όπως ότι, σαν master browser είναι ορισμένο το TV Live. Επίσης παρόλο που μπορώ να κάνω ping και net view \\win8pc από τα άλλα pc του δικτύου, όταν δινώ σκέτο "net view" από το win8pc, παίρνω error 53. Αν όμως δώσω "net view \\win8pc" ώστε να δω μόνο το συγκεκριμένο δουλεύει και μου δείχνει τα shared αρχεία. Υποθέτω εδώ μόνο κάποιος ειδικός στα δίκτυα θα μπορούσε να βοηθήσει;

Έχω ήδη κάποια πρώτα συμπεράσματα. Όπως ότι, σαν master browser είναι ορισμένο το TV Live. Επίσης παρόλο που μπορώ να κάνω ping και net view \\win8pc από τα άλλα pc του δικτύου, όταν δινώ σκέτο "net view" από το win8pc, παίρνω error 53. Αν όμως δώσω "net view \\win8pc" ώστε να δω μόνο το συγκεκριμένο δουλεύει και μου δείχνει τα shared αρχεία. Υποθέτω εδώ μόνο κάποιος ειδικός στα δίκτυα θα μπορούσε να βοηθήσει;

Αδερφέ, δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω...Κάποια στιγμή είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα στο δίκτυό μου. Για κάποιο λόγο είχε γίνει master browser το ΝΒ της κοπέλας μου και το SMP δε μπορούσε να δει τα shares στο δικό μου pc για κανένα λόγο. Μετά από ψάξιμο στο google ανακάλυψα το master browser γι'αυτό και σε καθοδήγησα προς τα εκεί. Είχα παίξει με πολλές ρυθμίσεις και δε θυμάμαι πώς λύθηκε το πρόβλημα τελικά. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως τελικά απενεργοποίησα τη λειτουργία του homegroup (τα pc στο σπίτι είναι όλα win 7, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ win 8). Επίσης, παίξε με το net view στο μηχάνημα με τα win 8, έχοντας κλειστά τα άλλα pc και τον player. Ελπίζω να καταφέρεις να βγάλεις άκρη.

Αδερφέ, δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω...Κάποια στιγμή είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα στο δίκτυό μου. Για κάποιο λόγο είχε γίνει master browser το ΝΒ της κοπέλας μου και το SMP δε μπορούσε να δει τα shares στο δικό μου pc για κανένα λόγο. Μετά από ψάξιμο στο google ανακάλυψα το master browser γι'αυτό και σε καθοδήγησα προς τα εκεί. Είχα παίξει με πολλές ρυθμίσεις και δε θυμάμαι πώς λύθηκε το πρόβλημα τελικά. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως τελικά απενεργοποίησα τη λειτουργία του homegroup (τα pc στο σπίτι είναι όλα win 7, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ win 8). Επίσης, παίξε με το net view στο μηχάνημα με τα win 8, έχοντας κλειστά τα άλλα pc και τον player. Ελπίζω να καταφέρεις να βγάλεις άκρη.

Δεν πειράζει ήδη με έστρεψες σε μία κατεύθυνση. Η απορία μου είναι αν μπορώ να αλλάξω το Master Browser κατ'επιλογή. Να το ορίσω δηλαδή στο Win8 pc. Γιατί κ το άρθρο λέει ουσιαστικά πως μπορείς να δεις τι γίνεται, ποιά είναι η τρέχουσα κατάσταση, όχι όμως πως να την αλλάξεις. Θα το ψάξω μόνος από εδώ και πέρα αν και το βλέπω να καταφεύγω σε φορμάτ στο τέλος! Ευχαριστώ πάντως.

Έχεις βάλει στα settings το video output στο auto?

Είχες δίκιο,σε ευχαριστώ πολύ!
Ήταν hdmi και δεν είχα μπεί μέσα να δώ επιπλέον τα auto.
Να είσαι καλά.

Ps:Οι ταινίες παίζουν μέσω lan σε windows 8 χωρίς να εχω κανει κάποιες ξεχωριστες ρυθμίσεις.

Last edited:

Είχες δίκιο,σε ευχαριστώ πολύ!
Ήταν hdmi και δεν είχα μπεί μέσα να δώ επιπλέον τα auto.
Να είσαι καλά.

Ps:Οι ταινίες παίζουν μέσω lan σε windows 8 χωρίς να εχω κανει κάποιες ξεχωριστες ρυθμίσεις.

:a0210:

Ψήνομαι εδώ και πολύ καιρό να πάρω το TV Live Gen 3.
Απλά τώρα, ένα βήμα πριν την παραγγελία, μου μπήκαν σκέψεις μήπως είναι πολύ κοντά το να βγεί το επόμενο (gen 4 ???).
Έχει ακούσει κανείς τίποτα ή έχει κάποιος κάποια υποψία?
Αλήθεια, το Gen 3 πόσα χρόνια υπάρχει και μετά από πόσο καιρό αντικατέστησε αντίστοιχα το Gen 2?

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Πιστεύω θα αργήσει γιατί ήδη παρουσιάστηκε και κυκλοφορεί το Play...

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

... και δεν υπάρχει και κάποιο επόμενο chip από την sigma (low budget) αυτήν την στιγμή, για να αντικαταστήσει το υπάρχον του live3...

εκτός και αν πάει σε 3D μηχάνημα... (λέτε?)

Βασικα στο συγκεκριμενο player εχοντας τον εδω και τουλαχιστον 1 χρονο, τα προβληματα του ειναι 2, τουλαχιστον για μενα αυτα ειναι τα 2 βασικα του προβληματα και δεν με απασχολησε τπτ αλλο προς το παρον!
1. Σε ανιμε, δεν παιζει softsubs *.ass και ξεχωριστους *.ass σωστα
2. Σε σειρες, μολις βρεις τα ινφο επεισοδιου 10 και μετα, τα παει στην αρχη δηλαδη πισω απο το επεισοδιο 1 το 10-19 και πισω απο το 2 το 21-29 κ.ο.κ
Αυτα, το 2ο οπως καταλαβατε ειναι ψιλα γραμματα, επισης ειχα κανει μια προσπαθεια να παιξω μεσω stream τα ανιμε αλλα δε θυμαμαι καν πως τα πηγε εκει... αν και νομιζω τα ειχε παει καλα σε γενικες γραμμες, τωρα για το 1ο θεμα ισως λυνεται με android player καθως εβαλα ανιμε που δεν επαιζε σωστα τους υποτιτλους ο wd, στο s3 κινητο μου και με τον mx player ενεργοποιωντας την επιλογη να παιζει τους ενσωματωμενους(θα το βρειτε στα εργαλεια-ρυθμισεις-υποτιτλοι) τους επαιξε κανονικα! Σε σημειο που σκεφτομαι να αγορασω κανενα ανταπτορα hdmi για το s3 μου! :P

Το μονο που θελω να ρωτησω, γινεται να περασω αλλο skin που δειχνει imdb βαθμολογιες, προσπαθησα αλλα δεν το καταφερα και αν το καταφερω θα παιρνω κανονικα τα firmware updates απο την wd;

Last edited:

Επισης να προσθεσω και ενα tip, αν και μπορει να εχει αναφερθει(178 σελιδες ειναι αυτες! :P) επειδη τωρα τελευταια δεν εβρισκα τα info 2-3 ταινιων πατε στο imdb και στα details, κατω απο τους πρωταγωνιστες, δειτε το alternate name και πληκτρολογηστε το, πχ. το ted (2012)(http://www.imdb.com/title/tt1637725/?ref_=fn_al_tt_1) δε μου το εβρισκε, πληκτρολογωντας το Also Known As Ayi Teddy, δηλαδη το Ayi Teddy το βρηκε.

Πάντως σημερα πήρα και τρίτο μηχάνημα για το δωμάτιο του παιδιού!δικτυωθηκαμε πλήρως

Γεια χαρα σε όλους. Έψαξα λίγο μήπως έχει απαντηθεί το παρακάτω ερώτημα αλλά δεν βρήκα κάτι. Εξάλλου μιλάμε κ για εκατοντάδες σελίδες. Αν μπορείτε λοιπόν πείτε μου.Μπόρω να καταβάσω content info χωρίς να εχω ενεργοποιημένη τη media library; Και αν ναι παρακαλώ να μου πείτε πως

Καλημέρα. Εγώ έχω το Western Digital Elements Play 2TB. Αξίζει η αγορά του WDTV LIVE gen3? Θα δώ καμία διαφορά?