WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Γεια χαρα σε όλους. Έψαξα λίγο μήπως έχει απαντηθεί το παρακάτω ερώτημα αλλά δεν βρήκα κάτι. Εξάλλου μιλάμε κ για εκατοντάδες σελίδες. Αν μπορείτε λοιπόν πείτε μου.Μπόρω να καταβάσω content info χωρίς να εχω ενεργοποιημένη τη media library; Και αν ναι παρακαλώ να μου πείτε πως
Οχι, δεν μπορείς.

Αγόρασα το gen3 το Πάσχα(νωρις το θυμήθηκα;) τέλος πάντων...είχα το xtreamer mk1 απο το 2009 που πήγε υπνοδωμάτιο και έψαχνα ενα player που να παιζει όσο καλύτερα μπορούσε τα flac απο το nas dlink 320l,όλα αυτά ενσύρματα.Ομολογώ ότι οι εντυπώσεις ήταν περισσότερο καλές από τις προσδοκόμενες,το μηχανάκι συνδέθηκε με το καρφάκι που δίνει μέσω rca με τον αρχαίο denon pma680(1992) που έχω και μέσω των cerwin-vega vs10 o ήχος ήρθε στα αυτιά μου σε ποιότητα ενός καλού cd player( η κρίση καθαρά υποκειμενική).Άκρη δεν έχω βρεί μετην media library αντιμετωπίζω τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί στο φόρουμ καθώς και δεν ξέρω πως να παώ απευθειας σε ενα φάκελο του nas(;εχω 3200 φακέλους-αρχεία και για να πάω στην μέση,ας πούμε στο 1500,πρέπει να πάω απο το 1 με το pageup,αυτο σημαίνει κάποιο χρόνο)δεν ξέρω το πλήκρο search πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω; πολυ θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις απο κάποιον που χρησιμοποιεί το wdtv palace του b-rad

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Παιδια ξερει κανεις αν μπορω να το βρω καπου σε αρκετα καλη τιμη? τουλαχιστον στη μιση τιμη απ' οσο εχει καινουργιο δηλαδη κοντα στα 40-45 εθρο αφου 90 εχει καινουργιο.

εχω την εντυπωση οτι στο electroworld εχει -30% με κουπονι εκπτωσης

Και που μπορω να βρω το κουπονι εκπτωσης?
Αν και απ' οτι βλεπω εδω δεν αναφερει κατι για εκπτωση 30% και εκτος αυτου το εχουν πανακριβα 99 ευρω.

Νέα έκδοση fw.
http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live_G3

Release 1.16.13 (7/23/2013)

•Supports Creepster Channel
•Supports euronews
•Supports MLB.TV closed captioning
•Supports Saturn Video
•Resolved AccuWeather weekend forecast not displaying the full weekend
•Resolved CinemaNow video download issue
•Resolved Deezer reboot issue and music not playing in France, Germany, and the U.K.
•Resolved MLB.TV reboot issue when exiting the game during the game's loading screen
•Resolved MLB.TV time bar still active when game has been Completed/Is over
•Resolved MLB.TV rebooting device when pressing BACK in archived game
•Resolved MLB.TV archived games not starting from the beginning
•Resolved video component output setting reverting to HDMI or composite
•Resolved blank screen issue after stopping long term playback from USB hard drive
•Resolved various UI translation issues
•Resolved issue with Windows PlayTo not playing MP4, 3GP and AACADTS files

Παιδια το πουλαει κανεις απο 50 ευρω και κατω? Αν ναι ενδιαφερομαι.

01. Ειναι οπως τα προηγουμενα wd tv δεν χρειαζεται dlna για να δει τους κοινοχρηστους φακελους που εχεις στο pc που ειναι συνδεδεμενο στο ιδιο δικτυο με το media player σωστα?

02. Περα του οτι λογικα ειναι σαφως ποιο γρηγορο αφου ειναι ποιο δυνατο απο το wd tv live gen2 τι αλλες διαφορες εχει?

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

02. Περα του οτι λογικα ειναι σαφως ποιο γρηγορο αφου ειναι ποιο δυνατο απο το wd tv live gen2 τι αλλες διαφορες εχει?

Πιο γρήγορο δεν είναι, καθώς το γραφικό περιβάλλον που τρέχει είναι πολύ βαρύτερο...

Τοτε ποια ατου εχει σε σχεση με το wd tv live gen2?

Επισης γνωριζεις αν μπορω να το βρω καπου μεχρι 50 ευρω και λιγοτερα?

Τοτε ποια ατου εχει σε σχεση με το wd tv live gen2?

Επισης γνωριζεις αν μπορω να το βρω καπου μεχρι 50 ευρω και λιγοτερα?

Έχει wifi, υποστηρίζει scrapping.

Για κάτω από 50 χλωμό. Το δικό μου το έδωσα 60 και ήταν τζιτζί στο κουτί του με τα σακουλάκια του...

Τι ειναι το scrapping?

Ρε φιλε απο τη στιγμη που τωρα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ/ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ/ΜΕ ΦΟΥΛ ΕΓΓΥΗΣΗ κοστιζει 90 ευρω τα 50 δεν ειναι μια χαρα τιμη?

Εσυ μαλλον το πουλησες οταν προτοειχε βγει που ειχε πανω απο 100 ευρω οποτε αλλαζει και η τιμη μεταχηρισμενου.

Εγώ το έχω περίπου ενάμιση χρόνο σε άψογη κατάσταση, δε θα το "σκότωνα" σε καμία περίπτωση για 50 . Μάλλον θα επέλεγα να το δωρίσω κάπου.

Τι ειναι το scrapping?

Ρε φιλε απο τη στιγμη που τωρα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ/ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ/ΜΕ ΦΟΥΛ ΕΓΓΥΗΣΗ κοστιζει 90 ευρω τα 50 δεν ειναι μια χαρα τιμη?

Εσυ μαλλον το πουλησες οταν προτοειχε βγει που ειχε πανω απο 100 ευρω οποτε αλλαζει και η τιμη μεταχηρισμενου.

To scrapping είναι η δυνατότητα να σου εμφανίζει τα εξώφυλλα και τις πληροφορίες των ταινιών που εχεις.

Τι ειναι το scrapping?

Πριν από 4 μήνες το έδωσα. 50 είναι καλά γι'αυτόν που αγοράζει, όχι γι'αυτόν που πουλάει.

Ναι ρε παιδια αλλα για σκεφτειτε 40 ευρω κατω απ' οσο εχει καινουργιο το μηχανημα πιστευω ειναι πολυ καλη τιμη ακομα και για τον πωλητη....
Δηλαδη ποσο περιμενει να το πουλησει καποιος 60-70 ευρω ενω με 90 το αγοραζει καποιος ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ/ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΦΟΥΛ ΕΓΓΥΗΣΗ....

Ειπαμε ρε παιδια...
Οτιδηποτε μεταχηρισμενο(Δεν παιζει ρολο το ποσο μεταχιρησμενο ειναι) χανει τουλαχιστον το μισο της αξιας του στο οτιδηποτε και τα 50 ευρω δεν ειναι το μισο του 90 οποτε.......

Εγώ το έχω περίπου ενάμιση χρόνο σε άψογη κατάσταση, δε θα το "σκότωνα" σε καμία περίπτωση για 50 . Μάλλον θα επέλεγα να το δωρίσω κάπου.
Αν ειναι να το δωρισεις τοτε σε εμενα σε εμενα δωρησε το. :firstprize:

Last edited:

Γιατι ρε τι το κακο καναμε?
Δεν τσακωθηκε κανεις ουτε ειπωθηκαν υβριστικα ποστ.
Απλα την αποψη του λεει ο καθε ενας.

Γιατι ρε τι το κακο καναμε?
Δεν τσακωθηκε κανεις ουτε ειπωθηκαν υβριστικα ποστ.
Απλα την αποψη του λεει ο καθε ενας.

Τα ρε αλλου σε παρακαλώ.Δεν ειπα οτι τσακώθηκε , ούτε οτι έβρισε κανείς.
Εδω δεν ειναι χώρος για συζήτηση αγοραπωλησιών.Αν θες να ζητήσεις media player, υπάρχει η κατάλληλη κατηγορία ...