WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά από φυσικό κατάστημα - στο πλαίσιο έχει έρθει. στο ψυχικό είχαν 3 κομμάτια. τιμή 139.

ναι σε ερώτηση μου γιατί είναι τόσο ακριβό μου είπε "μα το παλαιό έχει 129". αυτό που είναι καινούργιο έχει έρθει σε πολύ καλή τιμή. ΤΟ ΠΑΛΙΟ 129?????? ΛΥΠΟΘΥΜΩ - ΜΑ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ 80 - ΤΙ ΕΓΙΝΕ ???????? πάντως σας προτείνω αυτό μου λέει και μου έδειξε ένα seagate. αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.
θα τα ξαναπούμε σύντομα του λέω όταν θα το έχεις γύρω στα 100 του είπα και σηκώθηκα και έφυγα.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Όλα αυτά δημιουργήθηκαν, νομίζω, από την προσφορά του Electroworld για το WD TV Media Player που το είχα αναφέρει σ' αυτό το thread (#158) για 89 ευρώ.
Στη συνέχεια, το ανέβασαν, ανεξήγητα, στα 129 ευρώ και φαίνεται ότι το ΠΛΑΙΣΙΟ έχει παρασυρθεί από αυτή την τιμή και έβαλε το νέο 139.

Υπενθυμίζω για όσους ενδιαφέρονται ότι στο pixmania Κύπρου έχει 95+3 μεταφορικά.

Tελικά πέρασα ξανά στο gen3 το τελευταίο firm 1.04.12 και μέχρι στιγμής διορθώθηκε το πρόβλημα που είχε από το μπροστινό usb.

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Υπενθυμίζω για όσους ενδιαφέρονται ότι στο pixmania Κύπρου έχει 95+3 μεταφορικά.

Γιατί το αναφέρεις? Μπορούμε στην Ελλάδα να αγοράσουμε από Pixmaniα Κύπρου?

Tελικά πέρασα ξανά στο gen3 το τελευταίο firm 1.04.12 και μέχρι στιγμής διορθώθηκε το πρόβλημα που είχε από το μπροστινό usb.

Well done. Τουλάχιστον λύθηκε, αν και κανένας μας δεν σκέφτηκε να σου πει να ξαναφλασάρεις το firmware, πράγμα που ενίοτε χρειαζόταν και το απλό Live.

Κλασικά υπέρ κοστολογήσει στο ελλαδιστάν και ύστερα λέμε για κρίση και ιστορίες αφού εξισορροπούν το δολάριο με το ευρώ εδώ και χρόνια...

http://www.nextag.fr/Western-Digital-LECTEUR-MULTIMEDIA-1837568058/fr/prix-html

Οι υπόλοποι Ευρωπαίοι δεν είναι πλούσιοι σαν και εμάς οπότε το αγοράζουν στα 100-105 ευρώ.

...

Eγώ θα έλεγα να αποφύγετε να αγοράσετε προϊόντα στα οποία ασκείται αισχροκέρδεια, μαυρίστε τους μέχρι να σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν...

Αυτή τη στιγμή, το παλιό Live, θα έπρεπε να ξεστοκάρεται στα 60-70 ευρώ και το καινούριο να βρίσκεται τα 90-100, όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ευρώπη...

εχεις δίκιο JL_? αλλά πλέον δεν συμβαίνει μόνο με το wd η κοροιδία αλλά με όλα τα media players που τυγχάνει να παρακολουθώ τελευταία. εδώ σε άλλα μοντέλα υπάρχει φιξ καθορισμένη πανευρωπαική τιμή (ας μην αναφέρω ονόματα) όλοι το πουλάνε καρφί τόσο και εμείς εδώ μια 40ρούμπα (στα 150) παραπάνω. έχουν κάτσει όλοι και κοιτάζουν τα ιντερνετικά μαγαζιά του εξωτερικού - σου λέει τόσο με τα μεταφορικά τόσο - κτύπα και ένα 10-20% καπέλο και θα έρθει σε εμένα λόγω εγγύησης. ποιον να πρωτομαυρήσεις όλοι χρειάζονται μαύρο.

κλασσική δικαιολογία παραπάνω καταναλωτές σε αγγλία γαλλία αμερική. τι μας λές ρε μάγκα ??? ιντερνετικό κατάστημα είσαι όλος ο κόσμος δικός σου είναι. μείωσε τις τιμές και κάνε τον μπόνο να ψάχνει πετρόψαρα για την κακαβιά του από τον παλαμίδα και όχι από το ελ-ει.

είμαι παλαιομοδίτης και ρομαντικός και θέλω να ψωνίζω πάντα από φυσικό κατάστημα. να παίρνω το κουτί στα χέρια μου να το γυρνάω από εδώ από εκεί - ψωνίζομαι να κοιτάζω τα κουτιά των ηλεκτρονικών (μητρικές και κάρτες γραφικών είναι το ορεκτικό μου) και στο κάτω κάτω όπως λέω και στους ίδιους του πωλητές έρχομαι να το πάρω από εσάς για να λέμε καλημέρα και να έχετε και εσείς δουλίτσα. ένα λογικό ποσοστό παραπάνω δέχομαι να το πληρώσω. όχι όμως το γαύρο - σαργό για όνομα του θεού. ποτέ μου δεν είχα πιστωτικές και τέτοια αλλά θα αναγκαστώ να βγάλω μια prepaid και να κάνω αγορές από έξω να τελειώνει το παραμύθι με όλους τους αρχ@δεμπορες.

Προτιμώ να αγοράζω από Ελληνικά καταστήματα αλλά έτσι όπως το πάνε θα δώσω 100 λίρες σε ένα φίλο μου που θα πάει στις γιορτές στην Αγγλία και θα μου το φέρει από εκεί.

Σιγα μη σας το δωσουνε και τσαμπα :tongue:

Ολα τα καινουρια WDTV ξεκινουσαν απο 120 ευρω λιανικη εδω και πανω. Δε θα χαλασουμε την παραδοση.

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Σιγα μη σας το δωσουνε και τσαμπα :tongue:

Ολα τα καινουρια WDTV ξεκινουσαν απο 120 ευρω λιανικη εδω και πανω. Δε θα χαλασουμε την παραδοση.

Μιλάς για άλλες εποχές, τότε π.χ. που το egreat Μ31Β μας είχε κοστίσει 200+ ευρώ... από τότε όμως άλλαξαν τα πράγματα...

100 χλωμο, 120 'λογικο' , 140 υπερβολικο :HTEHETH63:

Έχω δυο φλασάκια πάνω στο gen3 δούλευει μόνο το πίσω usb χωρίς προβλήματα.
Τα έβαλα και αντίθετα (αυτό που είχα πίσω μπροστά και το αντίθετο) πάλι δούλευει μόνο το πίσω usb χωρίς προβλήματα.

Είπα θα δοκίμαζα και άλλο σήμερα ,θα το κάνω σε λίγο.