WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Κυκλοφορεί και για I phone, ipad αντίστοιχη εφαρμογή. Πολύ εξυπηρετική ιδιαίτερα στην πληκτρολόγηση

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Ποιο είναι το δύσκολο 3d file που δεν υποστηρίζει σχεδόν κανένα media player?
Δεν εννοώ το sbs 3d mkv file έτσι που μπορούν να το αναπαραγάγουν όλα τα media players.

Επίσης αυτό το "δύσκολο" νεο 3d format μπορούν να το αναπαραγάγουν bluray home cinema όπως αυτό.

Αυτα που λετε οτι τα περισσοτετα media players ΔΕΝ παιζουν.
Κατι με frame... κατι λεγοταν νομιζω.

Και τα bluray home cinema τα παιζουν αυτου του ειδους τα αρχεια ή οχι?

Γενικοτερα ποια και ποια παιζουν αυτου του ειδους τα αρχεια και ποια αν δεν τα παιζουν τωρα υπαρχει περιπτωση με καποιο firmware update να τα παιξουν στο μελλον.
Και ρε παιδια πηγα στα μαγαζια και ενω πριν κανα μηνα κοστιζε 90-100 ευρω σημερα ανεβηκε παλι στα 130 ευρω???

Τι στο .... αντι να παραμεινει στα 90-100 ευρω ανεβηκε παλι η τιμη του? Γιατι αυτο? Το θεμα με τις πλυμυρες δεν το διορθωσαν ωστε να προλαβουν τη παραγωγη μετα απο τοσουσ μηνες?

Last edited:

εγω το πηρα την Τεταρτη 99 ευρω απο καταστημα στη περιοχη Εξαρχειων.

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Αυτα που λετε οτι τα περισσοτετα media players ΔΕΝ παιζουν.
Κατι με frame... κατι λεγοταν νομιζω.

Και τα bluray home cinema τα παιζουν αυτου του ειδους τα αρχεια ή οχι?

3D κατά frame packing.

Aπό δίσκο BluRay, παίζουν τέτοιες ταινίες όλα τα δισκοπαικτικά που φέρουν την ένδειξη BluRay 3D.

Από σκληρό δίσκο, μνήμες flash, κτλ. προς το παρόν, μόνο τα media players με Realtek 1186 και τα Oppo 93/95 (μέχρι το προηγούμενο firmware).

Δηλαδη ακομα η sigmatech δεν εχει βγαλει chipset που να παιζει αυτου του ειδους τα αρχεια?
Υπαρχει περιτπωση το sigmatech chipset που εχει το wd tv live gen3 να υποστηριξει με καποιο νεοτερο firmware update αυτου του ειδους τα αρχεια ή χλωμο γιατι ειναι θεμα hardware και οχι software και προς το παρον η sigmatech δεν εχει βγαλει καποιο τετοιο τσιπακι.

Μπορεις να μου πεις λιγο τι λενε στο τιτλο τους αυτου του ειδους τα αρχεια για να ψαξω να βρω κανενα να τεσταρω και επισης ειναι σε mkv αρχεια ή αλλου τυπου αρχεια?

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Δηλαδη ακομα η sigmatech δεν εχει βγαλει chipset που να παιζει αυτου του ειδους τα αρχεια?

Το 8910, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει μηχανάκι στην αγορά...

Υπαρχει περιτπωση το sigmatech chipset που εχει το wd tv live gen3 να υποστηριξει με καποιο νεοτερο firmware update αυτου του ειδους τα αρχεια

Όχι...

ειναι σε mkv αρχεια?

ISO ή BluRay folder...

Το 8910, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει μηχανάκι στην αγορά...

Όχι...

ISO ή BluRay folder...

Καμια περιγραφη τιτλου που να υποδηλωνει οτι ειναι αυτου του στυλ το 3d μπορεις να μου πεις?
Για να ξερω τι ακριβως να ψαξω για να δοκιμασω.

Δηλαδη σε mkv δεν κυκλοφορουν τετοιου ειδους 3d files? Και αν οχι γιατι αυτο? Αφου οπως ξερω το matroska container ειναι τρομερα παραμετροποιησημο και μπορει να δεχτει και αυτου του ειδους τα νεα αρχεια. Αλλωστε ΜΗΝ ξεχναμε οτι και αυτο το 3d που λες υποκειτε στους νομους/περιορισμους των bluray discs οποτε ανετοτατα θα μπορουσε να γινει και mkv ετσι δεν ειναι?

Last edited:

θα μπορούσες αυτού του είδους τις ερωτήσεις να τις κάνεις σε νέο νήμα για να κρατήσουμε αυτό καθαρό και για να μη θάβονται οι ερωτήσεις σου κάτω από το player;

Από χθες και εγώ είμαι κάτοχος αυτού του media player. Μπορώ να πω τα καλλύτερα λόγια αν και παιδεύτικα λίγο να το σετάρω . Πάντως το περίμενα ποιό μεγάλο .

Παιδιά καλημέρα.Θέλω να αγοράσω ένα media player και ήθελα να ρωτήσω αν το συγκεκριμένο αναπαράγει 3d ταινίες με υπότιτλους!
Γενικά απ'οτι κατάλαβα παίζει τα πάντα και αξίζει η αγορά του!

Παιδιά καλημέρα.Θέλω να αγοράσω ένα media player και ήθελα να ρωτήσω αν το συγκεκριμένο αναπαράγει 3d ταινίες με υπότιτλους!

Μόνο σε μορφή Side by Side .

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Ίσως να ήταν καλύτερα να κοίταζες κάποιο άλλο για αναπαραγωγή 3D. Παρ' όλα αυτά για 100 ευρώ το μηχανηματάκι είναι πολύ καλό και υποστηρίζεται διαρκώς μέσω firmware updates από την WD (αν και αυτό δεν έχει πάντα θετικά αποτελέσματα... :smile:).

Εξαρτάται για το τι 3D μιλάει ο άνθρωπος. Αν μιλάει για Side By Side, παίζει τέλεια και μαζί με το 3DSubtitler έχεις και ότι υπότιτλο θέλεις.