WDTV Live gen3

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Mένει μακρυά,δεν πιάνει το wifi...
Mιλάμε για απόσταση 2 χιλιομέτρων...ΑΑΑ...Δεν γίνεται,ε??;;

Πίστευα ότι αφού είναι μέσω Ιnternet ,θα μπορούσε να γίνει διαμοιρασμός οπουδήποτε επιθυμώ...Κρίμα....
Μια κάποια λύση είναι ένας εξωτερικός σκληρός ή ένα στικακι φορτωμένο με τα αρχεία που ενδιαφέρουν "κουμπωμένο" στο wdtv live και μια στο τόσο να ενημερώνεται από το pc σου.
Έτσι δεν μπλέκει η κοπέλα με pc

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Μια κάποια λύση είναι ένας εξωτερικός σκληρός ή ένα στικακι φορτωμένο με τα αρχεία που ενδιαφέρουν "κουμπωμένο" στο wdtv live και μια στο τόσο να ενημερώνεται από το pc σου.
Έτσι δεν μπλέκει η κοπέλα με pc

+1
16 GB έχουν τώρα ξεφτιλίστηκες τιμές ...

Re: WDTV LIVE gen3

Για απόσταση 2km πάντως αν έχετε οπτική επαφή μπορείτε με κατευθυντικές κεραίες εξωτερικού χώρου να κάνετε ασύρματο λινκ στα 5GHz.
Έτσι το wd της θα είναι μέρος του δικτύου σου κ θα βλέπει κανονικά τα αρχεία σου.

Πρωτίστως το τροφοδοτικό να είναι 110/220V και (μη τεχνικό) αν το πάρεις από Αμερική, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε χρεώσουν τελωνείο.

WDTV LIVE gen3 αν το παρω απο αμερικη υπαρχει καποιο θεμα.

Είχα προσπαθήσει να το πάρω από amazon us στα 89$. Με φόρους και μεταφορικά, αν θυμάμαι καλά, πλησίασε τα 150$...

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

What's in this update? Release 1.11.14 (9/6/2012)

Wohnzimmer-Videothek (Media Markt - Germany Only)
Supports YuppTV.
Supports Geo Location reset location feature.
Resolved several My Media Library issues with NAS storage devices.
Resolved Samba issue high bitrate .M2TS videos stutter when switching audio stream.
Resolved remote buttons A, B, C, and D do not work in SlingPlayer.
Resolved YouTube Leanback login credentials not saved after reboot or restarting.
Resolved network share issue with master browser.
--------------------------------------------
General Info
Note: Enable Linux Share settings are off by default.
Note: YouTube Leanback will require login after firmware upgrade.
Note: SlingPlayer will require login after firmware upgrade.

Κλείνει γρηγορότερα πατώντας το power button ή είναι απλά η ιδέα μου?

και νομιζω εγινε και πιο γρηγορο?οπως στην προτελευταια εκδοση.γιατι στην τελευταια γενικως σερνοταν

Παιδιά εγω θέλω να μάθω αν παίζει 3D υποτιτλους εξωτερικούς sub/idx χωρίς πρόβλημα επειδή τα περισσότερα media players έχουν κάποιο θέμα με τους 3D υποτίτλους. Είναι δοκιμασμένο απο κάποιο?

Πριν κατά τη διάρκεια προβολής μιας ταινίας όταν πατούσες το options για να ρυθμίσεις π.χ. τους υπότιτλους δεν έκανε παύση ενώ τώρα κάνει.
Κ εμένα μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορο τώρα.

Παιδιά μέσω ενσύρματου δικτύου (Ethernet) μέχρι πόσο μεγάλο bitrate(Mbps) έχετε παρατηρήσει αψεγάδιαστη λειτουργία χωρίς σπασίματα??
Ενδιαφέρομαι για αρχεία .mkv κυρίως.Αντέχει μέχρι 20-25 Mbps??

Παιδιά εγω θέλω να μάθω αν παίζει 3D υποτιτλους εξωτερικούς sub/idx χωρίς πρόβλημα επειδή τα περισσότερα media players έχουν κάποιο θέμα με τους 3D υποτίτλους. Είναι δοκιμασμένο απο κάποιο?

Παίζει κανονικά, κι εσωτερικούς και εξωτερικούς 3D sub/idx.

Παιδιά μέσω ενσύρματου δικτύου (Ethernet) μέχρι πόσο μεγάλο bitrate(Mbps) έχετε παρατηρήσει αψεγάδιαστη λειτουργία χωρίς σπασίματα??
Ενδιαφέρομαι για αρχεία .mkv κυρίως.Αντέχει μέχρι 20-25 Mbps??

25 Mbps σε 100άρι δίκτυο δεν είχα πρόβλημα. Ούτως ή άλλως και Gigabit να έχεις, το WDTV Live gen 3 100άρι υποστηρίζει.

Last edited:

Εχω καποιες ερωτησεις οσο αφορουν το μηχανημα.

01. Μπορειτε να μου πειτε αν υποστηριζει 3d στο απλο βασικο μενου του γιατι στο wd tv live gen2 που ειχα ενω επαιζε μια χαρα ολες τις 3d ταινιες οταν πηγαινα στο μενου του μου τα εδειχνε αστα να πανε με αποτελεσμα να χρειαζεται να απενεργοποιησω το 3d απο την samsung ue40es6100 για να δω το μενου του wd tv live 2009 σωστα.

02. Το συγκεκρημενο media player υποστηριζει ακομα και bluray 3d iso αρχεια και αν ναι αναπαραγει και το μενου ή οχι?

03. Αν γνωριζει καποιος απο ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ πειρα και οχι απλα απ' οτι εχει διαβασει ας με βοηθησει για να μου πει αν αξιζει να το αγορασω ή οχι.

04. Επισης υπαρχει η δυνατοτητα να κανει "on the fly" 3d εναν απλο srt υποτιτλο κατι που καποια αλλα media players μπορουν να κανουν.

05. Εχω μαθει οτι το συγκεκρημενο μπορει να δεχτει και applications οποτε υπαρχει application που να βρισκει ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ υποτιτλους(Απλους ή 3d) για τις διαφορες ταινιες που εχεις?

06. Υπαρχει κανενα site με πληθωρα απο application που μπορουν να εγκατασταθουν στο συγκεκρημενο μηχανημα?

Οπως προειπα παλιοτερα ειχα στη κατοχη μου το wd tv live 2009 gen2 και ημουν τρομερα ευχαριστημενος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Εχω καποιες ερωτησεις οσο αφορουν το μηχανημα.

01. Μπορειτε να μου πειτε αν υποστηριζει 3d στο απλο βασικο μενου του γιατι στο wd tv live gen2 που ειχα ενω επαιζε μια χαρα ολες τις 3d ταινιες οταν πηγαινα στο μενου του μου τα εδειχνε αστα να πανε με αποτελεσμα να χρειαζεται να απενεργοποιησω το 3d απο την samsung ue40es6100 για να δω το μενου του wd tv live 2009 σωστα.

02. Το συγκεκρημενο media player υποστηριζει ακομα και bluray 3d iso αρχεια και αν ναι αναπαραγει και το μενου ή οχι?

03. Αν γνωριζει καποιος απο ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ πειρα και οχι απλα απ' οτι εχει διαβασει ας με βοηθησει για να μου πει αν αξιζει να το αγορασω ή οχι.

04. Επισης υπαρχει η δυνατοτητα να κανει "on the fly" 3d εναν απλο srt υποτιτλο κατι που καποια αλλα media players μπορουν να κανουν.

05. Εχω μαθει οτι το συγκεκρημενο μπορει να δεχτει και applications οποτε υπαρχει application που να βρισκει ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ υποτιτλους(Απλους ή 3d) για τις διαφορες ταινιες που εχεις?

06. Υπαρχει κανενα site με πληθωρα απο application που μπορουν να εγκατασταθουν στο συγκεκρημενο μηχανημα?

Οπως προειπα παλιοτερα ειχα στη κατοχη μου το wd tv live 2009 gen2 και ημουν τρομερα ευχαριστημενος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
εχω κ τα 2 ....gen 2 k 3
1)3d SBS μονο στην ταινία αφού όλη τη δουλεια την κανει η τηλεόραση
2)Oχι δεν το υποστηρίζει το chip
3)......
4)δεν νομίζω να γινεται παίζει μόνο idx/sub
5)δεν δεχεται εξτρα όπως το gen2 με custom brad
6).........

πολλα από τα πάνω που ζητας σχετικά με το 3d k κάποια apps τα κάνει π.x το himedia 900 που έχω

Χμμμμ δηλαδη στην ουσια ειναι ενα gen2 updated τιποτα παραπανω σωστα?
Αντε να εχει και καλυτερο/δυνατοτερο chipset κατα τ' αλλα στην ουσια ειναι ενα gen2 σωστα?

Επισης αυτο που ειπα στο 1,2,4 νομιζω(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ) το κανει το netgear ntv550 ή himedia 900a.