WDTV Live gen3

Κάποιο bug είναι του firmware, εάν βάλεις mkv το βγάζει κανονικά, ενώ στα avi όχι.

Οκ αν και τελικά βολεύει πιο πολύ μέσω του μεγεθυντικου φακού όπως είπε και ο spyrakos!

Re: WDTV LIVE gen3

Μήπως θυμάται κανείς πού μπορώ να βρω αρχεία σχετικά μικρού μεγέθους και με μεγάλο bitrate τα οποία χρησιμεύουν για τεστάρισμα των media players?

Μήπως θυμάται κανείς πού μπορώ να βρω αρχεία σχετικά μικρού μεγέθους και με μεγάλο bitrate τα οποία χρησιμεύουν για τεστάρισμα των media players?
Κοίτα εδώ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω και εγώ το μηχανάκι αυτό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Έχω φτιάξει και shared folders στο pc και βλέπω τα πάντα ασύρματα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο "παράπονο" που έχω αφορά τον ήχο. Όταν βλέπω encodes που έχω dd ή dts ήχο η ένταση είναι πολύ χαμηλά. Πχ, όταν βλέπω tv για να ακούω ικανοποιητικά, έχω την ένταση στο 10-11 ενώ σε τέτοια encodes πρέπει να το πηγαίνω σε 50-60 για να ακούω καλά. Έχω συνδεδεμένη την τηλεόραση με ένα hdmi αν έχει κάποια σημασία.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω και εγώ το μηχανάκι αυτό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Έχω φτιάξει και shared folders στο pc και βλέπω τα πάντα ασύρματα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο "παράπονο" που έχω αφορά τον ήχο. Όταν βλέπω encodes που έχω dd ή dts ήχο η ένταση είναι πολύ χαμηλά. Πχ, όταν βλέπω tv για να ακούω ικανοποιητικά, έχω την ένταση στο 10-11 ενώ σε τέτοια encodes πρέπει να το πηγαίνω σε 50-60 για να ακούω καλά. Έχω συνδεδεμένη την τηλεόραση με ένα hdmi αν έχει κάποια σημασία.
Μετά την τελευταία αναβάθμιση το παρατήρησα κι εγώ ακόμα και σε παιδικά avi .εκνευριστικό τουλάχιστον. Και επίσης παρατήρησα ότι μου κάνει εκεί που βλέπω ταινία επανεκκίνησή! Άλλο σπαστικό. Ένα φτιάχνουν δυο χαλάνε.

Γενικά, η WD στο θέμα των f/w είναι ΠΟΛΥ αναξιόπιστη. Και δεν μιλάω μόνο για τα media players αλλά σχεδόν για ότι βγάζει (πχ φέτος, έχουν brick-αριστεί ουκ ολίγα My Book Live λόγω ατεστάριστων updates).

Το πρόβλημα είναι γνωστό στον πολυκάναλο ήχο. Προφανώς ο τρόπος που γίνεται το downmix σε stereo λαμβάνει υπόψη του μόνο τις συχνότητες και όχι την ένταση του ήχου. Κι εκεί που θα είχες 5 ηχεία να αναπαραγάγουν, έχεις 2 άρα και την ένταση κοντά στα 2/5 (το λέω χαριτολογώντας, μιάς και τα πίσω παίζουν πιο λίγο, πιο κοντά στ μισό είναι).

Το πρόβλημα είναι γνωστό στον πολυκάναλο ήχο. Προφανώς ο τρόπος που γίνεται το downmix σε stereo λαμβάνει υπόψη του μόνο τις συχνότητες και όχι την ένταση του ήχου. Κι εκεί που θα είχες 5 ηχεία να αναπαραγάγουν, έχεις 2 άρα και την ένταση κοντά στα 2/5 (το λέω χαριτολογώντας, μιάς και τα πίσω παίζουν πιο λίγο, πιο κοντά στ μισό είναι).

Οκ τότε, άρα να μην ανησυχώ ότι κάνω κάποια λάθος ρύθμιση! Thanks για την πληροφορία! :ernaehrung004:

Έχω φτιάξει shared folders στο pc και βλέπω ασύρματα χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός από αρχεία με κατάληξη DVDrip.264 AC3 τι δεν κάνω σωστά ? :ernaehrung004:

Ρε παιδιά, υπάρχει ρύθμιση στον player για τους υπότιτλους ώστε να εμφανίζονται λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα? Βλέπω μια σειρά και πατώντας το options-->subtitles δε βρίσκω κάποια σχετική επιλογή... Μήπως είμαι στραβός?

Υπαρχει τροπος οταν βρισκει ελληνικους υποτιτλους να ρυθμιζει και το αναλογο encoding, για να μην το κανω εγω καθε φορα?

Υπαρχει τροπος οταν βρισκει ελληνικους υποτιτλους να ρυθμιζει και το αναλογο encoding, για να μην το κανω εγω καθε φορα?

Για να είμαι ειλικρινής δεν το κατάλαβα το ερώτημα. Εγώ μια φορά έκανα τη ρύθμιση στο setup για το encoding κα οι υπότιτλοί μου παίζουν πάντα σωστά!
Για να είμαι σωστός, τους έχω ενσωματωμένους στο mkv αρχείο, αλλά δεν φαντάζομαι η διαφορά αυτή να αποτελεί πρόβλημα.

Ρε παιδιά, υπάρχει ρύθμιση στον player για τους υπότιτλους ώστε να εμφανίζονται λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα? Βλέπω μια σειρά και πατώντας το options-->subtitles δε βρίσκω κάποια σχετική επιλογή... Μήπως είμαι στραβός?

Το βρήκα, νομίζω πως θα μπορούσαν να το κρύψουν λίγο καλύτερα...

Για να είμαι ειλικρινής δεν το κατάλαβα το ερώτημα. Εγώ μια φορά έκανα τη ρύθμιση στο setup για το encoding κα οι υπότιτλοί μου παίζουν πάντα σωστά!
Για να είμαι σωστός, τους έχω ενσωματωμένους στο mkv αρχείο, αλλά δεν φαντάζομαι η διαφορά αυτή να αποτελεί πρόβλημα.

Βασικα στην ουσια θελω να διατηρησω το πρεοπειλεγμενο encoding, το οποιο να αλλαζει σε greek οταν βρισκει ελληνικους υποτιτλος. Βασικα δεν ξερω αν το να εχεις το encoding Μονιμως σε greek επηρεαζει τους αγγλικυς υποτιτλους.

δεν έχω καταφέρει ακόμα να παίξω αρχεία με κατάληξη .mpo. Πρόκειται για αρχεία 3D από φωτογραφική μηχανή sony. Τι πρέπει να κάνω?

δεν έχω καταφέρει ακόμα να παίξω αρχεία με κατάληξη .mpo. Πρόκειται για αρχεία 3D από φωτογραφική μηχανή sony. Τι πρέπει να κάνω?

Αυτά είναι τα specs του μηχανήματος:
File Formats Supported: Video - AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9, FLV (h.264)

Δε βλέπω να αναφέρεται κάπου ότι παίζει αρχεία .mpo. Δε γνωρίζω αν με κάποιο converter μπορείς να τα μετατρέψεις σε συμβατή μορφή. Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Ειχα αρκετο καιρο να χρησιμοποιησω το media player και μολις το ανοιξα βρηκε καποιο update και το εκανα κανονικα.Πλεων ομως δεν αναγνωριζει τον εξωτερικο μου δισκο Western Digital My Passport 1TB USB 3.0...