fuorigioco1981
AVClub Addicted Member
- 29 November 2007
- 1,487
Κάποιο bug είναι του firmware, εάν βάλεις mkv το βγάζει κανονικά, ενώ στα avi όχι.
Οκ αν και τελικά βολεύει πιο πολύ μέσω του μεγεθυντικου φακού όπως είπε και ο spyrakos!
Κάποιο bug είναι του firmware, εάν βάλεις mkv το βγάζει κανονικά, ενώ στα avi όχι.
Κοίτα εδώ.Μήπως θυμάται κανείς πού μπορώ να βρω αρχεία σχετικά μικρού μεγέθους και με μεγάλο bitrate τα οποία χρησιμεύουν για τεστάρισμα των media players?
Μετά την τελευταία αναβάθμιση το παρατήρησα κι εγώ ακόμα και σε παιδικά avi .εκνευριστικό τουλάχιστον. Και επίσης παρατήρησα ότι μου κάνει εκεί που βλέπω ταινία επανεκκίνησή! Άλλο σπαστικό. Ένα φτιάχνουν δυο χαλάνε.Καλησπέρα παιδιά. Έχω και εγώ το μηχανάκι αυτό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Έχω φτιάξει και shared folders στο pc και βλέπω τα πάντα ασύρματα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο "παράπονο" που έχω αφορά τον ήχο. Όταν βλέπω encodes που έχω dd ή dts ήχο η ένταση είναι πολύ χαμηλά. Πχ, όταν βλέπω tv για να ακούω ικανοποιητικά, έχω την ένταση στο 10-11 ενώ σε τέτοια encodes πρέπει να το πηγαίνω σε 50-60 για να ακούω καλά. Έχω συνδεδεμένη την τηλεόραση με ένα hdmi αν έχει κάποια σημασία.
Καλησπέρα παιδιά. Έχω και εγώ το μηχανάκι αυτό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Έχω φτιάξει και shared folders στο pc και βλέπω τα πάντα ασύρματα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο "παράπονο" που έχω αφορά τον ήχο. Όταν βλέπω encodes που έχω dd ή dts ήχο η ένταση είναι πολύ χαμηλά. Πχ, όταν βλέπω tv για να ακούω ικανοποιητικά, έχω την ένταση στο 10-11 ενώ σε τέτοια encodes πρέπει να το πηγαίνω σε 50-60 για να ακούω καλά. Έχω συνδεδεμένη την τηλεόραση με ένα hdmi αν έχει κάποια σημασία.
Το πρόβλημα είναι γνωστό στον πολυκάναλο ήχο. Προφανώς ο τρόπος που γίνεται το downmix σε stereo λαμβάνει υπόψη του μόνο τις συχνότητες και όχι την ένταση του ήχου. Κι εκεί που θα είχες 5 ηχεία να αναπαραγάγουν, έχεις 2 άρα και την ένταση κοντά στα 2/5 (το λέω χαριτολογώντας, μιάς και τα πίσω παίζουν πιο λίγο, πιο κοντά στ μισό είναι).
Υπαρχει τροπος οταν βρισκει ελληνικους υποτιτλους να ρυθμιζει και το αναλογο encoding, για να μην το κανω εγω καθε φορα?
Ρε παιδιά, υπάρχει ρύθμιση στον player για τους υπότιτλους ώστε να εμφανίζονται λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα? Βλέπω μια σειρά και πατώντας το options-->subtitles δε βρίσκω κάποια σχετική επιλογή... Μήπως είμαι στραβός?
Για να είμαι ειλικρινής δεν το κατάλαβα το ερώτημα. Εγώ μια φορά έκανα τη ρύθμιση στο setup για το encoding κα οι υπότιτλοί μου παίζουν πάντα σωστά!
Για να είμαι σωστός, τους έχω ενσωματωμένους στο mkv αρχείο, αλλά δεν φαντάζομαι η διαφορά αυτή να αποτελεί πρόβλημα.
δεν έχω καταφέρει ακόμα να παίξω αρχεία με κατάληξη .mpo. Πρόκειται για αρχεία 3D από φωτογραφική μηχανή sony. Τι πρέπει να κάνω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.