WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Μπορεί να έχει αναφερθεί ξανά στις προηγούμενες 139 (!!!) σελίδες αλλά για όσους έχουν Android υπάρχουν δυο Apps της WD στο GooglePlay , η μια μετατρέπει το κινητό σε remote control (WD TV Remote) και η άλλη στέλνει απευθείας τις φωτογραφίες (WD Photos)...

https://play.google.com/store/search?q=wd+live&c=apps

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Μπορεί να έχει αναφερθεί ξανά στις προηγούμενες 139 (!!!) σελίδες αλλά για όσους έχουν Android υπάρχουν δυο Apps της WD στο GooglePlay , η μια μετατρέπει το κινητό σε remote control (WD TV Remote) και η άλλη στέλνει απευθείας τις φωτογραφίες (WD Photos)...

Δοκίμασε και το WDTV Media ή το Zappo TV (ουσιαστικά είναι η ίδια εφαρμογή). Κάνει παπάδες.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

4-5 σελίδες πριν είχα γράψει ότι είχα αλλάξει έναν player που χάλασε μέσω αντιπροσωπείας και μου χρέωσαν 20
Είχα στειλει mail στη Wd και ρώτησα γιατί η αντιπρόσωπος τους με χρέωσε. Μου απάντησε ότι μπορεί να χρεώνει για δικά της έξοδα(αν και με χρέωσε για επέκταση εγγύησης).
Είχα κλείσει ο rma code από την σελίδα του support της αλλά και είπα και απάτησα και στο email ότι μπορούν να το κλείσουν.

Σήμερα λοιπόν ήρθε ενας courier και μου έφερε ένα καινούργιο.:firstprize:
Και ρωτάω λοιπόν τι κάνω.
1) Τον Κινέζο και το δίνω στον φίλο μου που ετσι και αλλιώς δικο του ήταν αυτο που αλλάξαμε και το δίνει στην κοπέλα του(που ψάχνει για player).
2) Τον Κινέζο διπλά και το κρατάω για πάρτυ μου (το βάζω αγγελία)
3) Παίρνω τηλεφωνώ την αντιπροσωπία και την ρωτάω. Αν το θέλει πίσω θα αξιώσω την επιστροφή του 20άρικου.

Η απόδειξη που το συνοδέυει ειναι στο όνομα μου και δεν βλέπω να έχει πουθενα χρέωση(μονα αναφέρει την αξία του)

Last edited:

Μπορείς να μου πεις γιατί ρωτάς εδώ τι να το κάνεις; Ό,τι σου επιβάλλει η ηθική σου, αν και νομίζω ότι την απόφαση αυτή πρέπει να την πάρει ο φίλος σου.

Μπορείς να μου πεις γιατί ρωτάς εδώ τι να το κάνεις; Ό,τι σου επιβάλλει η ηθική σου, αν και νομίζω ότι την απόφαση αυτή πρέπει να την πάρει ο φίλος σου.

Με πρόλαβες ...

Μα, είναι ερωτήσεις αυτές;;;;

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Το ανακάλυψα πρόσφατα το πρώτο και είναι αρκετά εύχρηστο. Κυρίως γιατί υπάρχει η ευκολία του full keyboard στην οθόνη της εκάστοτε android συσκευής.

Κάτι ακόμα. Έχω βάλει τη ρύθμιση στο αυτόματο και σε αρκετές, αν όχι όλες τις ταινίες, παίζει στα 60 Hz. Όταν το γυρίζω manual στα 24 η κίνηση μου φαίνεται χειρότερη από ότι στα 60. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο ? Παρένθεση, το WD TV Live είναι συνδεδεμένο με την plasma του σπιτιού συνήθως, με την LCD δεν έχω παρατηρήσει αν συμβαίνει κάτι ανάλογο (αν και δε νομίζω πως παίζει κάποιο ρόλο αφού το Trumotion είναι απενεργοποιημένο κατά την προβολή ταινιών).

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Κάτι ακόμα. Έχω βάλει τη ρύθμιση στο αυτόματο και σε αρκετές, αν όχι όλες τις ταινίες, παίζει στα 60 Hz. Όταν το γυρίζω manual στα 24 η κίνηση μου φαίνεται χειρότερη από ότι στα 60. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο ? Παρένθεση, το WD TV Live είναι συνδεδεμένο με την plasma του σπιτιού συνήθως, με την LCD δεν έχω παρατηρήσει αν συμβαίνει κάτι ανάλογο (αν και δε νομίζω πως παίζει κάποιο ρόλο αφού το Trumotion είναι απενεργοποιημένο κατά την προβολή ταινιών).

Για την PV350 μιλάμε; Στις προηγμένες επιλογές εικόνας, όταν την τροφοδοτείς με σήμα 24p, θα πρέπει να έχει διαθέσιμη μια επιλογή "Real Cinema". Ενεργοποίησέ την...

Ναι PV350 και η "λειτουργία φιλμ" είναι πάντα και παντού ενεργοποιημένη. Μετά που πέρασα το τελευταίο update έβαλα στο On την ταύτιση του framerate του video με αυτή της συκευής. Για την ώρα δείχνει αρκετά σωστά την κίνηση. :smile:

Προφανώς δεν περιμένω να μου πείτε τι να κάνω. Οι ερωτήσεις δεν είχαν αυτό τον σκοπό.
Αντιδράσεις ήθελα να δω. Πιο πολυ σχόλια για το ότι η εταιρεία προφανώς μπερδεύτηκε και αντικατέστησε ξανά ένα media player που είχε ήδη αντικαταστήσει ο εδώ αντιπρόσωπός τους

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Προφανώς δεν περιμένω να μου πείτε τι να κάνω. Οι ερωτήσεις δεν είχαν αυτό τον σκοπό.
Αντιδράσεις ήθελα να δω. Πιο πολυ σχόλια για το ότι η εταιρεία προφανώς μπερδεύτηκε και αντικατέστησε ξανά ένα media player που είχε ήδη αντικαταστήσει ο εδώ αντιπρόσωπός τους

:grandpa: :grandpa:

Εχω σκαλωσεί λίγο. Έχω το μηχάνημα εδω και ένα μήνα περίπου και δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα υπoτίτλων ως τώρα.

Κατέβασα λοιπόν το Taken 2 2012 UNRATED EXTENDED BluRay 1080p DTS-HD MA5.1 AVC REMUX FraMeSToR

Που έχει ενσωματωμένο τους αγγλικούς υπό τίτλους μεταξύ άλλων. Δε λέει να τους παίξει. Τους βλέπει και με αφήνει να τους επιλέξω αλλά δεν εμφανίζει τίποτα. Στο dune τους παίζει νεράκι και τους αγγλικούς και τους ασιάτικους που έχει το συγκεκριμένο torrent.

Που έχει ενσωματωμένο τους αγγλικούς υπό τίτλους μεταξύ άλλων. Δε λέει να τους παίξει. Τους βλέπει και με αφήνει να τους επιλέξω αλλά δεν εμφανίζει τίποτα. Στο dune τους παίζει νεράκι και τους αγγλικούς και τους ασιάτικους που έχει το συγκεκριμένο torrent.

Στο PC σου με το VLC π.χ. παίζουν οι υπότιτλοι. Ξέρω, τρελλή σκέψη, αλλά επειδή δεν έχει τύχει ποτέ να μην μου παίζει ενσωματωμένους στη ματρόσκα υπότιτλους, μήπως το stream των υποτίτλων είναι άδειο.

Ναι παίζουν. Και στο dune παίζουν. Στο wd δε παίζουν

Αν έχεις κι εσύ την περιέργεια γιατί δεν παίζουν,, δεν τους κάνεις extract με το MKVExtractGUI2 και μετά remux με το mkvmerge GUI αφού ξε-τσεκάρεις τους παλιούς για να δείς αν μετά το mkv θα παίζει?

Αν έχεις κι εσύ την περιέργεια γιατί δεν παίζουν,, δεν τους κάνεις extract με το MKVExtractGUI2 και μετά remux με το mkvmerge GUI αφού ξε-τσεκάρεις τους παλιούς για να δείς αν μετά το mkv θα παίζει?

Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και δεν έχω ώρα να το ψάξω. Απλά ήλπιζα να μην έχω τέτοια προβλήματα από τη στιγμή που τα αρχεία που του δίνω είναι από τα κορυφαία που κυκλοφορούν εκεί έξω. Τέσπα.

Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και δεν έχω ώρα να το ψάξω. Απλά ήλπιζα να μην έχω τέτοια προβλήματα από τη στιγμή που τα αρχεία που του δίνω είναι από τα κορυφαία που κυκλοφορούν εκεί έξω. Τέσπα.

Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά η απάντησή σου με έκανε να απορήσω. Ποιά είναι αυτά τα "κορυφαία" αρχεία που του δίνεις (έχει να κάνει με το group των encoders μήπως), πως τα ξεχωρίζεις, αλλά και ποιό είναι το κριτήριο που τα κατατάσσει στα κορυφαία?

BTW αυτό που σου πρότεινα ούτε 5 λεπτών δουλειά δεν είναι, και καλό θα ήταν να βάλεις το mkvmerge και τα συνοδευτικά GUIs στον υπολογιστή σου.

Ναι αυτο εννοώ κορυφαία αρχεία. Encodes κατεβαζώ μόνο αν δεν υπάρχει το remux και framestor πρώτα σε προτεραιότητα είτε remuxed είτε encoded. Κριτήριο ειναι τα μηδαμινά λάθη (πλέον) τα υψηλά bit rates και οι πάντα ενσωματομενοι αγγλικοί υπότιτλοι.

Θα το κοιτάξω αυτο με τους υπό τίτλους αν και δε διάβασα κάποιο σχετικό θέμα απο άλλους που έχουν την ίδια ταινία.

το βρήκα και το δοκίμασα και εγώ το αρχείο, τώρα το πρωϊ που του έκανα ένα γρήγορο τσεκ δεν εμφανίζει τους υπότιτλους, κανένα από τους εσωτερικούς.