WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

εχω συνδεσει μεσω wifi τρια wdtv live και μεσω windows media server(ετσι λεει στο μενου απο οπου βλεπουν τα τρια μηχανηματα τους σκληρους του βασικου pc μου).η ερωτηση ειναι γιατι μετα απο καποιο διαστημα μεγαλο πχ την επομενη μερα και αφου δεν εχω καν κλεισει το wdtv παταω να δω την συνεχεια ενος αρχειου που εβλεπα και μου βγαζει μηνυμα οτι ο φακελος ειναι αδειος?πρεπει να πατησω το σπιτακι να παω μετα παλι να βρω τον σκληρο/αρχειο που ηθελα και να παιξει.και στα τρια wdtv live το κανει.

Μήπως γνωρίζει κανείς αν το WDTV LIVE gen3 παίζει κανονικά τα αρχεία με υπότιτλους μέσω SAMBA?
Θέλω να το συνδέσω σε δίκτυο μέσω ενός NAS (Zyxel 310) για να κάνει από εκεί streaming μέσω SAMBA τις ταινίες μου.
Με το Popcorn A-110 δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, με το WDTV Live τι γίνεται;

Μήπως γνωρίζει κανείς αν το WDTV LIVE gen3 παίζει κανονικά τα αρχεία με υπότιτλους μέσω SAMBA?
Θέλω να το συνδέσω σε δίκτυο μέσω ενός NAS (Zyxel 310) για να κάνει από εκεί streaming μέσω SAMBA τις ταινίες μου.
Με το Popcorn A-110 δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, με το WDTV Live τι γίνεται;

Κανένα πρόβλημα με srt υπότιτλους από την πλευρά μου.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχεις τον ίδιο εξοπλισμό με εμένα ή κάτι παρόμοιο; Αν μπορείς πες μου πως ακριβώς έχει η δικιά σου υλοποίηση.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχεις τον ίδιο εξοπλισμό με εμένα ή κάτι παρόμοιο; Αν μπορείς πες μου πως ακριβώς έχει η δικιά σου υλοποίηση.

Τα αρχεία είναι σε PC και πάνω σε ένα απλό router συνδέονται τόσο το PC όσο και το WD. Απλά πράγματα...

Πράγματι αρκετά πιο απλά από τη δικιά μου προτιθέμενη υλοποίηση. Κάποιος που να το έχει συνδέσει σε NAS (όχι PC) με SAMBA?

Πράγματι αρκετά πιο απλά από τη δικιά μου προτιθέμενη υλοποίηση. Κάποιος που να το έχει συνδέσει σε NAS (όχι PC) με SAMBA?

Κανένα πρόβλημα μέσω Samba ανεξάρτητα από την πηγή, NAS ή δικτυακό πόρο σε PC ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης κανένα πρόβλημα δεν έχει και μέσω NFS από linux δικτυακό πόρο, NAS ή PC. Μονο μέσω UPnp δεν υποστηρίζεται η αναπαραγωγή των υποτίτλων.

ΟΚ σαφέστατο, ευχαριστώ πολύ. Ναι είναι γνωστό ότι μέσω DLNA έχουν πρόβλημα οι εξωτερικοί υπότιλοι.
Ελπίζω και γενικά το σεττάρισμα με ένα NAS να είναι εύκολο στο WDTV live.

Επειδή με ενδιαφέρει το μηχάνημα, δυνατότητα εγγραφής προγράμματος από tv έχει?Επίσης μπορούμε να βλέπουμε άλλο κανάλι από αυτό που γράφουμε?Τέλος time shift υποστηρίζει? Ελπίζω να μην σας κούρασα :)

Επειδή με ενδιαφέρει το μηχάνημα, δυνατότητα εγγραφής προγράμματος από tv έχει?Επίσης μπορούμε να βλέπουμε άλλο κανάλι από αυτό που γράφουμε?Τέλος time shift υποστηρίζει? Ελπίζω να μην σας κούρασα :)

Media player είναι, δεν έχει tv tuner. Και το tuner που μπορείς να του προσθέσεις προαιρετικά, έχει πολύ κακή απόδοση.

Υπάρχει κάτι που να τα συνδιάζει και τα δύο? Συγγνώμη για το εκτός νήματος.

Υπάρχει κάτι που να τα συνδιάζει και τα δύο? Συγγνώμη για το εκτός νήματος.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτού του είδους τα μηχανήματα, ίσως εδώ μπορείς να βρεις περισσότερη βοήθεια.

εχω την ενυτπωση οτι αυτες οι συκευες (mediaplayer+tuner) μαλλον δεν κανουν καλα ουτε το ενα ουτε το αλλο.Καλυτερα δυο ξεχωριστες συσκευες,μικρα κουτακια ειναι αλλωστε,δεν πιανουν χωρο απο την μια και ενα δευτερο hdmi δεν ειναι και κοστος.

ρε παιδια γιατι μετα απο αρκετες ωρες πχ την αλλη μερα.ενω το player δεν το εχω κλεισει ,οταν παω να δω ενα αρχειο απο εναν σκληρο που βλεπει ασυρματα το Player,δεν το βλεπει και πρεπει να πατησω το σπιτακι και να ξαναβρω τον σκληρο/αρχειο και τοτε παιζει?λες και μετα απο καποιες ωρες δεν βλεπει τους σκληρους και πρεπει να ξαναπαω απο την αρχη!
θυμιζω οτι εχω τρια players και ολα συνδεονται ασυρματα με το οικιακο ρουτερ/δικτυo οπου στο πισι μου(win7 με κωδικο) ειναι 5 σκληροι με αρχεια κλπ

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

μήπως οι δίσκοι πέφτουν για ύπνο μετά από αδράνεια;

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

μήπως οι δίσκοι πέφτουν για ύπνο μετά από αδράνεια;
εχω παει στο device manager και στα usb hub και εχω βαλει να μην πεφτουν για υπνο.αυτο δεν λες?η απο καπου αλλου?