WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

πηγα παλι στο device manager αλλα στους σκληρους δισκους και εχει δυο επιλογες για τον καθεναν! better perfomance και quick removal(default).τωρα ειναι στο deytero.ti nabalv ?το better performance?αλλα κατι γραφει οτι ειναι επικινδυνο να χαθουν data σε περιπτωση power failure?

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

εχω παει στο device manager και στα usb hub και εχω βαλει να μην πεφτουν για υπνο.αυτο δεν λες?η απο καπου αλλου?
Νομίζω, δε θυμάμαι από που σεταρεται

Μήπως το mp έχει επιλογή να ρίχνει τη σύνδεση μετά από ώρα;

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Νομίζω, δε θυμάμαι από που σεταρεται

Μήπως το mp έχει επιλογή να ρίχνει τη σύνδεση μετά από ώρα;
στο mp δεν εχω βρει καποια τετοια ρυθμιση.αν ξερει καποιος να μας πει παρακαλω?

Παιζει κανονικα 3d movies ειτε αυτα ειναι σε mkv, m2ts, ts, iso αρχεια?
Επισης παιζει ακομα και frame packing 3d movies?
Και υποθετω υποστηριζει κανονικα 3d subtitles ειτε σε idx/sub ειναι ειτε σε sup σωστα?

Τελος θα το προτεινατε σε εναν που ειχε παλιοτερα wd tv gen1 & wd tv live gen2 αλλα τωρα του ειναι λιγα καθοτι πηρε μια 3d tv(samsung ue40f6670ss) που εχει αθλιο media player οπως σχεδον ολες οι τηλεορασεις.

Τελος το πουλαει κανεις σε καλη τιμη να το αγορασω?

3D δεν υποστηρίζει πλην H-SBS και H-OU. 3D ISO και MVC ματρόσκες ξέχνα τες. Αν κάποιος θέλεις 3D BD ISOs και MVC ματρόσκες κοιτάει για 3D player.

Σαν???
Για πες μερικους ΦΤΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ που να παιζουν οτι υπαρχει απο 3d αρχειο και 3d υποτιτλους.

Σαν???
Για πες μερικους ΦΤΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ που να παιζουν οτι υπαρχει απο 3d αρχειο και 3d υποτιτλους.

Μήπως θα έπρεπε να ρωτήσεις στο νήμα για την αγορά νέου player?

Παιδιά το μηχάνημα δεν έχει κάποιο κουμπί στο τηλεκοντρόλ για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου;
Είναι απαράδεκτο αν τυχόν δεν έχει προβλεφθεί και θα πρέπει κάθε φορά να ρυθμίζεις την ένταση από την το κοντρόλ της τηλεόρασης...

Παιδιά το μηχάνημα δεν έχει κάποιο κουμπί στο τηλεκοντρόλ για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου;
Είναι απαράδεκτο αν τυχόν δεν έχει προβλεφθεί και θα πρέπει κάθε φορά να ρυθμίζεις την ένταση από την το κοντρόλ της τηλεόρασης...

Δυστυχώς δεν έχει αλλά αν έχεις android smartphone (δεν ξέρω αν υπάρχει και για ios) μπορείς να κατεβάσεις την επίσημη εφαρμογή η οποία είναι πολύ βολική.

Last edited:

στις ρυθμισεις network settings τι κανει το network share management?αφου στην αρχικη εγκατασταση του δικτυου και εφοσον τα windows εχουν κωδικο τον αποθηκευεις και τελος.σε αυτην την ρυθμιση μεσα λεει να βαλεις παλι username και password για το network.μα αφου στα ζηταει στην αρχικη εγκατασταση του δθκτυου τι τα ξαναθελει?

μήπως είναι για να κάνει share USB δίσκο/stick που είναι πάνω στο wd;

τωρα αυτο δεν το ξερω!αλλα λες δεν εχει σχεση με την αρχικη εγκατασταση του δικτυου κατα την οποια μου ζητηθηκε ο κωδικος των windows ετσι?

δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλα μπορώ να γράψω με χρονοδιακόπτη ραδιοφωνική εκπομπή απο tunein η shoutcast σε εξωτερικο σκληρο δισκο ;

ειναι network share management>windows share server>on (με η χωρις login) και off

Αυτό που σου είπα κάνει, share usb disk που είναι πάνω στο wd
Δεν έχει να κάνει με τα shares από το pc που έδωσες id & pwd

Αυτό που σου είπα κάνει, share usb disk που είναι πάνω στο wd
Δεν έχει να κάνει με τα shares από το pc που έδωσες id & pwd

ωραια ευχαριστω!κατι ασχετο
η ασφαλεια του ασυρματου παιζει κανενα ρολο στο να μην ειναι σταθερη η συνδεση wd με το pc?δηλαδη μεταξυ wep και wpa2 εχει διαφορα ως προς την σταθεροτητα της συνδεσης?

δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλα μπορώ να γράψω με χρονοδιακόπτη ραδιοφωνική εκπομπή απο tunein η shoutcast σε εξωτερικο σκληρο δισκο ;

πως να γραψεις? εννοεις να συνδεσεις δισκο στο wdtv και να γραψες εκει? οχι δεν υπαρχει αλλωστε κουμπι record. Μπορεις απλα να παρεις αναλογικο σημα και να το στειλεις σε καποιον εγγραφεα (deck,video,υπολογιστη κλπ).

ωραια ευχαριστω!κατι ασχετο
η ασφαλεια του ασυρματου παιζει κανενα ρολο στο να μην ειναι σταθερη η συνδεση wd με το pc?δηλαδη μεταξυ wep και wpa2 εχει διαφορα ως προς την σταθεροτητα της συνδεσης?

Όχι δεν έχει σημασία ο τύπος ασφάλειας. Αυτό που παίζει ρόλο στην ασύρματη σύνδεση είναι η ποιότητα και η ένταση του σήματος και οι παρεμβολές από άλλες συσκευές.

Όχι δεν έχει σημασία ο τύπος ασφάλειας. Αυτό που παίζει ρόλο στην ασύρματη σύνδεση είναι η ποιότητα και η ένταση του σήματος και οι παρεμβολές από άλλες συσκευές.
παντως εγω παρατηρω μια καλυτερη συνδεσιμοτητα μεταξυ ρουτερ και mp εαν η ασφαλεια ειναι wep.λιγοτερες αποσυνδεσεις εως καμια.το δοκιμαζω μια μερα τωρα θα το δω και σε βαθος χρονου βεβαια...