WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Να κάνω και 'γω μια ερώτηση.

Υπάρχει δυνατότητα να φλασάρουμε ή έστω να τρέξουμε custom ή homebrew firmware στο gen3.
Έχω διαβάσει διάφορα και δεν είμαι 100% σίγουρος για το τι γίνεται ακριβώς. Έχετε κάτι υπόψην σας;

τελικα με wep καμια σχεση με wpa2!τρια m players μετα απο ωρα χανανε την συνδεση με το ρουτερ!τωρα τρεις μερες ολα τελεια.πριν πατουσα pause σε μια ταινια και την αλλη μερα παταγα να συνεχισω κι ελεγε οτι στον φακελο δεν υπαρχει αρχειο μεσα!τωρα μια χαρα.

τελικα με wep καμια σχεση με wpa2!τρια m players μετα απο ωρα χανανε την συνδεση με το ρουτερ!τωρα τρεις μερες ολα τελεια.πριν πατουσα pause σε μια ταινια και την αλλη μερα παταγα να συνεχισω κι ελεγε οτι στον φακελο δεν υπαρχει αρχειο μεσα!τωρα μια χαρα.

Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την παρατήρησή σου, εξέτασε την περίπτωση να φταίει κάτι άλλο, το κανάλι εκπομπής του router σου για παράδειγμα ή κάποια παρεμβολή από άλλη συσκευή. Το WEP είναι παρωχημένο και με πολλές "τρύπες" σε σχέση με το WPA2.
Χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια ασύρματες συσκευές και όποτε υπήρχε πρόβλημα αυτό είχε να κάνει είτε με παρεμβολές είτε κακές ρυθμίσεις είτε προβληματικές συσκευές. Ποτέ από το σύστημα ασύρματης ασφάλειας.

Καταλαβαίνω και συμφωνώ αλλά μετά από δοκιμές τριών ημερών με το που έβαζα wpa2 trip+aes σταματουσα μια ταινία μετά από ώρες πήγαινα να την συνεχίσω και έλεγε ότι Ο φάκελος δεν περιέχει αρχεία μέσα.τρία wdtv το ίδιο μόλις έβαζα wep κανένα τέτοιο θέμα.Δεν είπα ότι χανόταν η ασύρματη σύνδεση αλλά ότι για να θυμηθεί που ήταν πχ σε μια ταινία την επόμενη μέρα έπρεπε να πατήσω το σπιτάκι και να πλοηγηθω πάλι στο συγκεκριμένο αρχείο για να συνεχίζει να το παίζει! Τι να πω τώρα είμαι με wep αν μου το ξανα κάνει θα έχεις δίκιο :-)
Πάντως, δεν θυμάμαι που, κάποτε είχα διαβάσει ότι το wep είναι πιο απροβληματιστο σε συνδέσεις.

Μαγκες καλησπερα σας.
Εχει καμια βδομαδα περιπου που το μαραφετι κανει κατι νερακια. Οχι κατι σοβαρο αλλα ας ρωτησω.

Οταν βρισκομαι μεσα στον φακελο της οποιας ταινιας,πριν πατησω το play δηλαδη για να την δω,στo background παιζει σαν slideshow τις φωτογραφιες που εχει κατεβασει για την συγκεκριμενη ταινια. Ολα καλα μεχρι εδω. Αν ομως παω στα options και πατησω στην επιλογη "show pictures" τοτε απλα δειχνει ενα μαυρο φοντο και μεσα σε αυτο δεν υπαρχει καμια φωτογραφια. Τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω?

Ας κανω και μια πιο γενικη ερωτηση. Ενα αρχειο sub μεγεθους περιπου 9 mb μπορει να περιεχει μεσα τον ιδιο υποτιτλο σε πολλες και διαφορετικες γλωσσες? Ρωταω γιατι τα srt αρχεια σπανια ξεπερνανε τα 100 kb και αυτο ειναι περιπου 9 mb. Εκτος αυτου στα info της ταινιας ελεγε οτι υπηρχαν υποτιτλοι σε καμμια δεκαρια διαφορετικες γλωσσες.

το βρηκα τυχαια και το δοκιμασα,οκ ειναι ενας φτωχικος browser,αν εχει συζητηθει συγγνωμη για την επαναληψη

http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=3&t=8127

εκτος απο πληκτρολογιο δουλευει και το ποντικι!!!!!! (εννοειται με usb ασυρματο πανω σε εισοδο του player)

Last edited:

το βρηκα τυχαια και το δοκιμασα,οκ ειναι ενας φτωχικος browser,αν εχει συζητηθει συγγνωμη για την επαναληψη

http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=3&t=8127

εκτος απο πληκτρολογιο δουλευει και το ποντικι!!!!!! (εννοειται με usb ασυρματο πανω σε εισοδο του player)

Τι λες τώρα!!!! Έγραψες!!! Σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση!

ειναι αργος ο browser ομως και μαλλον δεν υποστηριζει καποια βιντεο,αλλα το εργαλειο εχει την υποδομη να το υποστηριξει.Απορω γιατι δεν το κανουν απο την εταιρεια.

Καλησπέρα. Έκανα μια ερώτηση εχθές στο "Αγορά νέου Media Player" και την κάνω και εδώ αν ξέρει κάποιος καλύτερα.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για media player. Ζητάω τα εξής:

1080,
υπότιτλοι που να αλλάζει το μέγεθος, επίσης, δεν γνωρίζω αν γίνεται να αλλάζει και η ένταση του άσπρου των υπότιτλων,
Να συνδέεται με σκληρό δίσκο και στικάκι,
Όσο πιο πολλά φορμάτ γίνεται (προφανώς).
Την καλύτερη ανάλυση που μπορώ να έχω (ταινίες με μεγάλο μέγεθος, από 18 gb και πάνω).

Τώρα, το wifi είναι optional.
Επίσης, οι 3D ταινίες δεν με ενδιαφέρουν πολύ.

Διάβασα τις τελευταίες περίπου 20 σελίδες στο forum (εννοώ το thread) και κατέληξα πως σε αυτά που θέλω είναι το western digital tv live (gen3).

Τι διαφορά έχει με τα πιο ακριβά όπως αυτά που συζητάτε εδώ μέσα; Μόνο το 3D;

Επίσης (σημαντικό), η ποιότητα της εικόνας είναι πράγματι καλή συγκριτικά με τα πιο ακριβά; Τα πολύ μεγάλα αρχεία θα παίξουν καλά;;;;

Ευχαριστώ παιδιά.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Δεχεται σκληρους δισκους πανω απο 2tb και φορμαρησμενους σε gpt καθοτι το mbr εχει περιορισμο στα 2tb.

Εν ολιγης θα δει κανονικα εναν σκληρο δισκο 4tb gpt ή θα εχω προβλημα οπως σε ενα wd hd tv gen2 που δεν τον εβλεπε καν.

Γεια χαρά σε όλους! Αν και παρακολουθώ το forum κοντά στα 2 χρόνια και έχω βοηθηθεί πολύ, έκανα εγγραφή μόλις σήμερα γιατί αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τους κοινόχρηστους φακέλους στα Windows 8.1 Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τους δω στον player... Έχω κάνει τις ίδιες ρυθμίσεις με τα windows 7 που είχα πριν ώστε να κάνω τους φακέλους με μουσική ταινίες κλπ κοινόχρηστους, αλλά όταν πάω να κάνω αναζήτηση στο PC μου βγάζει μήνυμα για λάθος κωδικό πρόσβασης. Θέλει κάποια άλλη ρύθμιση στα Windows 8.1 για να δουλέψει; Με τα Win 7 δεν είχα κανένα θέμα, χρησιμοποιούσα user και pass αυτά που εξ ορισμού έδινε ο player κι έμπαινα... Ευχαριστώ

Δοκίμασε να φτιάξεις στα windows ένα νέο user με read/write acceess και προσπάθησε να μπεις με το username & password αυτού του χρήστη από το wd. Δυστυχώς, δεν έχω windows 8.1 για να βοηθήσω περισσότερο...

Φίλε μου μάλλον μου άνοιξες τα μάτια... Μήπως για user name και pass πρέπει να βάλω αυτά που μπαίνω στα windows 8.1 και όχι τα defaultsπου δίνει ο WD;

Το μεσημέρι που θα πάω σπίτι θα το δοκιμάσω... Στα win 7 δεν έμπαινα με κωδικούς... Ευχαριστώ!

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Φίλε μου μάλλον μου άνοιξες τα μάτια... Μήπως για user name και pass πρέπει να βάλω αυτά που μπαίνω στα windows 8.1 και όχι τα defaultsπου δίνει ο WD;

Δε έχει σημασία. Βάλε πχ User: george & Pass: naf. Και όταν λέω να δημιουργήσεις έναν νέο user, εννοώ στα shared folders, όχι στα windows. Και εννοείται ότι για να έχεις τη μέγιστη σταθερότητα στο δίκτυό σου, θα πρέπει όλες οι συσκευές σου να έχουν static ip (αν δε γνωρίζεις πώς γίνεται, θα το βρεις με ένα ψάξιμο στο google, θα σε γλιτώσει από πολλά προβλήματα, trust me). Ελπίζω να βοήθησα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Δε έχει σημασία. Βάλε πχ User: george & Pass: naf. Και όταν λέω να δημιουργήσεις έναν νέο user, εννοώ στα shared folders, όχι στα windows. Και εννοείται ότι για να έχεις τη μέγιστη σταθερότητα στο δίκτυό σου, θα πρέπει όλες οι συσκευές σου να έχουν static ip (αν δε γνωρίζεις πώς γίνεται, θα το βρεις με ένα ψάξιμο στο google, θα σε γλιτώσει από πολλά προβλήματα, trust me). Ελπίζω να βοήθησα.
Α Sorry αλλά στα δίκτυα είμαι κουμπούρας... αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει θέμα που για να μπω στα windows 8.1 χρησιμοποιώ pass;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Α Sorry αλλά στα δίκτυα είμαι κουμπούρας... αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει θέμα που για να μπω στα windows 8.1 χρησιμοποιώ pass;

Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Τσέκαρε αυτό τον οδηγό, νομίζω θα σε βοηθήσει.

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Εννοείται πως όταν έχεις κοινόχρηστο πόρο στο PC ότι λειτουργικό και να έχεις, ακόμη και window 8.1, πρέπει απλά να εισάγεις ακριβώς το ίδιο username και pass που δίνεις στο Pc για login, και στο wdtv για να έχεις πρόσβαση χωρίς πρόβλημα! Τα defaults που δίνει το Wdtv δεν έχουν καμιά σχέση με τον κοινόχρηστο πόρο που θέλεις να έχεις πρόσβαση και γι´αυτό είναι άχρηστη. Η λύση που σου προτείνει ο αγαπητός spyrakos αφορά PC και δίκτυα με περισσότερους του ενός users.

Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδικός στα δίκτυα. Να φανταστείς ότι στα δικά μου shared folders έχω δώσει read/write access to everybody (2 άτομα είμαστε στο σπίτι, δεν πρόκειται να δημιουργηθεί πρόβλημα) και με τα default username & password του wd έχω κανονικά πρόσβαση. Ο φίλος xamurabi μάλλον μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο.