Δεν το έβαλα από iso αλλά από mkv. Λες να παίζει και αυτό ρόλο;
Μπερδεύτικα λίγο με την τελευταία σου πρόταση, τι ακριβώς είναι υποδεέστερο από το άλλο; Δεν ήξερα πως υπάρχουν τεχνικές 3D που είναι καλύτερες και χειρότερες. Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο;
Ευχαριστώ.
Οτι και να κάνω έχω πρόβλημα. Σε ταινίες mkv 23976 fps ενω δεν θα έπρεπε να έχω πρόβλημα με frame και σκαλώματα, παρόλο αυτά μετά απο συνεχή play χωρίς διακοπή κάπου στο μισάωρο αρχίζει και σκαλώνει, πατάω stop και ξανά play και συνεχίζω την ταινία χωρίς πρόβλημα και μετά απο κανένα μισάωρο και πάλι τα ίδια. Αλλαξα δίσκο-καλώδιο θύρα και το πρόβλημα δεν μπορώ να το λύσω. Να επισημάνω ότι το μόνο που έκανε μια διαφορά ως προν τον χρόνο της διακοπής ήταν η αλλαγή δίσκου που ο δεύτερος άρχιζε το πρόβλημα στην ώρα περίπου, τώρα είμαι στην δοκιμή του δεύτερου δίσκου στην μπροστινή θύρα. Κάποια βοήθεια κανείς ?????????
Όχι, είναι bug του τελευταίου firmware...
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα !!!
Ευχαριστω αλλα που μπορω να βρω το προηγουμενο firmware για να κανω rollback?
Τελικά η λύση στο πιο πάνω πρόβλημα δόθηκε με αντικατάσταση του μηχανήματος με καινούργιο απο το κατάστημα που το αγόρασα μέσα στην εγγύηση.Άλλαξα χώρο και tv στο wdtv live μου και στην προσπάθεια να συνδεθώ ασύρματα στο ρούτερ μου , linksys wag 200 , δεν βλέπει καν το ρούτερ στην αναζήτηση. Βλέπει μόνον Ν δίκτυα ? η θέλει κάτι άλλο ; Εως τώρα δεν με ενδιέφερε και δεν το είχα δοκιμάσει διότι το είχα συνδεμένο με καλώδιο.όποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κατεβασα το firmware, το αποσυμιεσα και περασα τους 3 φακελους σε ενα στικακι.
Οντας κλειστο, εβγαλα το καλωδιο της τροφοδοσιας, αποσυνδεσα ο,τι ειχα πανω στο WD.
Ξαναβαλα την τροφοδοσια και μονο το στικακι στην πισω θυρα και περιμενα, αφου ενεργοποιηθηκε πληρως δεν μου εβγαλε καμια ενδειξη για καινουργιο firmware και ουτε καν που βλεπει το στικακι.
Τι συμβαινει??
Δουλεψε με reset τελικα. Αφου χρειαζοταν ενα καλο πρωτο reset για να δουλεψει φανταζομαι τι με περιμενει μετα
Κατεβασα το firmware, το αποσυμιεσα και περασα τους 3 φακελους σε ενα στικακι.
Οντας κλειστο, εβγαλα το καλωδιο της τροφοδοσιας, αποσυνδεσα ο,τι ειχα πανω στο WD.
Ξαναβαλα την τροφοδοσια και μονο το στικακι στην πισω θυρα και περιμενα, αφου ενεργοποιηθηκε πληρως δεν μου εβγαλε καμια ενδειξη για καινουργιο firmware και ουτε καν που βλεπει το στικακι.
Τι συμβαινει??
Από το στικάκι που έφτιαξες άνοιξε το wdtvlivegen3.ver αρχείο με το notepad και άλαξε τη version σε κάτι μεγαλύτερο από την έκδοση που τώρα έχεις, πχ. VERSION='2.01.86' και έτσι θα προχωρήσει κανονικά.
Σύμφωνα με τις οδηγίες, περιμένεις πρώτα να bootάρει το μηχανάκι κι έπειτα συνδέεις το stickάκι. Σε μια πρόχειρη δοκιμή που έκανα, το βλέπει κανονικά.
Από την άλλη πάλι, είναι τόσο σημαντικό το resume μετά από deep sleep, ώστε να θυσιάσεις το dts HD Master Audio bitstream-out και την σαφώς ταχύτερη απόκριση κατά την πλοήγηση;
Σύμφωνα με τις οδηγίες, περιμένεις πρώτα να bootάρει το μηχανάκι κι έπειτα συνδέεις το stickάκι. Σε μια πρόχειρη δοκιμή που έκανα, το βλέπει κανονικά.
Από την άλλη πάλι, είναι τόσο σημαντικό το resume μετά από deep sleep, ώστε να θυσιάσεις το dts HD Master Audio bitstream-out και την σαφώς ταχύτερη απόκριση κατά την πλοήγηση;
Δεν χρειάζεται αυτό πια. Είναι ενημερωμένα τα σχετικά αρχεία από τον ανωτέρω σύνδεσμο...
αντικειμενικοτατο ειναι.το μελλον ειναι ΑΣΥΡΜΑΤΟ και εαν δεν δουλευει με window share τοτε κλαφτα.και το λεω εγω που πηρα τρια γιατι με βολεψαν πολυ .απλα δεν βαζω την τελευταια αναβαθμιση.Όμως όπως καταλαβαίνεις από αυτά που γράφεις, η σοβαρότητα ακόμα και η ύπαρξη των bugs είναι κάτι αρκετά υποκειμενικό.
Εγώ που αποθηκεύω τα πάντα στο NAS μου και έχω ενσύρματο δίκτυο τα παραπάνω προβλήματα ούτε που τα έχω δει γιατί δεν με επηρεάζουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.