WDTV Live gen3

Re: Western Digital TV HD Media Player

Καλησπέρα σε όλους για αρχή .αποφάσισα να αγοράσω το WD media player live TV και τα προβλήματα άρχισαν αμέσως. Προσπαθούσα επί 4 ώρες να συνδεθώ στο δίκτυο μου ασύρματα χωρίς αποτελέσματα με όπιο τρόπο και αν προσπαθούσα υπάρχει καμιά λύση η να αρχίσω να κλαίω τα λεφτά που έδωσα .το router είναι της cyta το alcatel και σε απόσταση 3 μέτρων από το player και το σήμα full

Καλημέρα και καλώς όρισες στην παρέα μας !!! :ernaehrung004:

Αν δεν έχεις παραλείψει κάτι στις ρυθμίσεις router/wd (π.χ. είναι σωστά τα στοιχεία, μήπως το router είναι σε registered only mode, κτλ.), τότε μάλλον έπεσες σε ελλατωματικό κομμάτι...

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Άλλες συσκευές είναι συνδεμενες στο wifi σου; μήπως έχεις ενεργοποίησει Mac filtering. Τσέκαρε λίγο τα settings του ρουτερ σου. Τι μήνυμα σου βγάζει το wd?

Δεν το βλεπει ή δεν συνδέεται λόγω security ή δεν παίρνει διεύθυνση;

Re: WDTV LIVE gen3

Εάν το wdtv του φοράει την τελευταία αναβάθμιση αυτό μπορεί να φταίει που δεν συνδέεται ασύρματα με το δίκτυο είναι bug

Εάν το wdtv του φοράει την τελευταία αναβάθμιση αυτό μπορεί να φταίει που δεν συνδέεται ασύρματα με το δίκτυο είναι bug

Κι εγώ τελευταία αναβάθμιση φοράω, αλλά μια χαρά συνδέεται... :rolleyes:

Κι εγώ τελευταία αναβάθμιση φοράω, αλλά μια χαρά συνδέεται... :rolleyes:
ασυρματα σε windows share εχει θεμα αφου αναφερεται και στο επισημο forum τους...χανει και δεν βλεπει πολλες φορες το πισι απο το οποιο βλεπει τους σκληρους

Συμφωνώ μαζί σου. Εχω και εγω θέμα με το share. Ελπίζω σε Γρηγόρη αναβάθμιση

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

ασυρματα σε windows share εχει θεμα αφου αναφερεται και στο επισημο forum τους...χανει και δεν βλεπει πολλες φορες το πισι απο το οποιο βλεπει τους σκληρους

Από τον Δεκέμβρη που το έχω το μηχανάκι, δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Βέβαια, δεν χρησιμοποιώ συχνά τα δικτυακά του, οπότε αν η εμφάνιση του προβλήματος είναι περιστασιακή, ίσως απλά να μην έτυχε να μου το κάνει ακόμα... ;)

αυτο που με τρελαινει ειναι οτι εδω και μηνες το ξερουν και δεν βγαζουν αναβαθμιση!δηλαδη τι περιμενουν?

Σήμερα έπαιξα το "The Conjuring". Το θέμα είναι ότι ενώ σαν αρχείο υποστήριζε 5.1 (14gb μέγεθος) δεν έπαιζαν τα 2 πίσω ηχεία. Θέμα ρυθμίσεων ενισχυτή δεν τίθεται καθότι αμέσως μόλις έβαλα NovaCinema HD στο τέλος της ταινίας έτρεχε κανονικά το 5.1. Επίσης να προσθέσω ότι στα audio settings έχω βάλει αναγκαστικά stereo και όχι το Dοlby μέσο HDMI διότι δεν ακούγεται καθόλου ήχος όταν το επιλέγω.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό..

Last edited:

Σήμερα έπαιξα το "The Conjuring". Το θέμα είναι ότι ενώ σαν αρχείο υποστήριζε 5.1 (14gb μέγεθος) δεν έπαιζαν τα 2 πίσω ηχεία. Θέμα ρυθμίσεων ενισχυτή δεν τίθεται καθότι αμέσως μόλις έβαλα NovaCinema HD στο τέλος της ταινίας έτρεχε κανονικά το 5.1. Επίσης να προσθέσω ότι στα audio settings έχω βάλει αναγκαστικά stereo και όχι το Dοlby μέσο HDMI διότι δεν ακούγεται καθόλου ήχος όταν το επιλέγω.

καταρχην εαν το εχεις σε στερεο τα δυο πισω ηχεια θα βγαζουν τον -ελαχιστο - ηχο του dolby SURROUND και επουδενι 5.1 DOLBY DIGITAL!
δευτερον το through hdmi ειναι μια πονεμενη ιστορια.. εαν θες να δουλευει θα πρεπει να συνδεσεις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ μεσω καλωδιου hdmi το wdtv με τον πολυκαναλο ενισχυτη σου!
εγω επειδη ο ενισχυτης μου ΔΕΝ εχει hdmi εχω την επιλογη stereo αλλα εαν θελω να ακουσω μια ταινια καλα το γυρναω σε through optical γιατι εχω συνδεσει το wdtv με τον ενισχυτη μεσω οπτικης.ο ηχος ειναι φανταστικος σε σχεση με το απλο surround που ακους εσυ τωρα!
εαν κανω καπου λαθος ας με διορθωσουν οι γνωστες!

Αν στέλνεις stereo στον ενισχυτή, θα πρέπει να έχεις ενεργό κάποιο virtual surround mode ώστε να ακούσεις κάτι από τα πίσω ηχεία. Ποιόν ενισχυτή έχεις;

Μήπως υπάρχει πρόβλημα στο αρχείο, η κωδικοποιήση του; Μου έχει τύχη σε άλλη ταινία το ίδιο πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Και γιατί το έχεις στο stereo τότε; O ενισχυτής σου υποστηρίζει dts HD MA και αν υποψιάζομαι σωστά, το αρχείο που ανέφερες διαθέτει τέτοια μπάντα... ;)

HDMI από το WD στον ενισχυτή κι από εκεί HDMI προς το μέσο προβολής, έτσι δεν τα έχεις συνδεδεμένα;

Και γιατί το έχεις στο stereo τότε; O ενισχυτής σου υποστηρίζει dts HD MA και αν υποψιάζομαι σωστά, το αρχείο που ανέφερες διαθέτει τέτοια μπάντα... ;)

HDMI από το WD στον ενισχυτή κι από εκεί HDMI προς το μέσο προβολής, έτσι δεν τα έχεις συνδεδεμένα;
offtopic ξερεις εαν αυτος ο ενισχυτης εχει hdmi passthrough για να ακουω ηχο απο την τιβι ακομα και εαν εχω κλειστο τον ενισχυτη?

offtopic ξερεις εαν αυτος ο ενισχυτης εχει hdmi passthrough για να ακουω ηχο απο την τιβι ακομα και εαν εχω κλειστο τον ενισχυτη?

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, από τη σειρά x21 κι έπειτα είχε βάλει stand-by HDMI passthrough η Pioneer, αλλά δεν το θεωρώ και πολύ βολικό χαρακτηριστικό (στις περισσότερες τηλεοράσεις πρέπει να γυρίζεις το player σε stereo για να ακούσεις ήχο, άσε που αν έχεις ήδη στημένο το ηχοσύστημα, γιατί να ακούσεις από τα ηχειάκια της τηλεόρασης; ).

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, από τη σειρά x21 κι έπειτα είχε βάλει stand-by HDMI passthrough η Pioneer, αλλά δεν το θεωρώ και πολύ βολικό χαρακτηριστικό (στις περισσότερες τηλεοράσεις πρέπει να γυρίζεις το player σε stereo για να ακούσεις ήχο, άσε που αν έχεις ήδη στημένο το ηχοσύστημα, γιατί να ακούσεις από τα ηχειάκια της τηλεόρασης; ).
ναι ρε παιδι μου αλλα στο wdtv καταληγουν κατι τερα απο παιδικα μεχρι hd ταινιες .και θελω εαν ειναι να δει ο μικρος ενα απλο παιδικο να ΜΗΝ χρειαζεται να ανοιγει ο ενισχυτης αλλα να ακουγεται απο την τιβι.οταν θελω να δω ταινια με πολυκαναλο ηχο να ανοιγω τον ενισχυτη και παραλληλα με την τιβι να ακουγεται ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ηχος απο τον ενισχυτη.ολα αυτα ΧΩΡΙΣ να αλλαζω την ρυθμιση ηχου εξοδου του wdtv!φυσικα οχι στο στερεο.
οπως παλαιοτερα με το dvd player!μεσω σκαρτ στην τιβι επαιζαν ΟΛΟΙ οι ηχοι.και ΕΑΝ ηθελα ,αφου ειχα συνδεσει το dvd με τον ενισχυτη μεσω οπτικης ανοιδα τον ενισχυτη και ακουσα τον πολυκαναλο απο εκει ΧΑΜΗΛΩΝΟΝΤΑΣ τον ηχο που ακουγοταν ΚΑΙ απο την τιβι!

ναι ρε παιδι μου αλλα στο wdtv καταληγουν κατι τερα απο παιδικα μεχρι hd ταινιες .και θελω εαν ειναι να δει ο μικρος ενα απλο παιδικο να ΜΗΝ χρειαζεται να ανοιγει ο ενισχυτης αλλα να ακουγεται απο την τιβι.οταν θελω να δω ταινια με πολυκαναλο ηχο να ανοιγω τον ενισχυτη και παραλληλα με την τιβι να ακουγεται ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ηχος απο τον ενισχυτη.ολα αυτα ΧΩΡΙΣ να αλλαζω την ρυθμιση ηχου εξοδου του wdtv!φυσικα οχι στο στερεο.
οπως παλαιοτερα με το dvd player!μεσω σκαρτ στην τιβι επαιζαν ΟΛΟΙ οι ηχοι.και ΕΑΝ ηθελα ,αφου ειχα συνδεσει το dvd με τον ενισχυτη μεσω οπτικης ανοιδα τον ενισχυτη και ακουσα τον πολυκαναλο απο εκει ΧΑΜΗΛΩΝΟΝΤΑΣ τον ηχο που ακουγοταν ΚΑΙ απο την τιβι!

Στην εποχή του HDMI είπαν να μας τα κάνουν πιο πολύπλοκα τα πράγματα... :laugh:

H μόνη λύση για ένα setup που να ομοιάζει με αυτό της εποχής του DVD, είναι κάποιο player με δύο εξόδους HDMI, όπου η μία να μπορεί να ρυθμιστεί για εικόνα με stereo ήχο προς την τηλεόραση και η δεύτερη για πολυκάναλο ήχο προς τον ενισχυτή ή ένας ενισχυτής που να κάνει downmix σε stereo τον ήχο στην HDMI έξοδό του (ο 2020 που έχω μπορεί να το κάνει αυτό, αλλά αν πρέπει να τον έχεις ανοιχτό, γιατί να μην ακούσεις από τα ηχεία που έχεις πάνω του; :p )...

Προσωπικά, ακόμα και για θέαση σε χαμηλές εντάσεις χρησιμοποιώ τα ηχεία του ηχοσυστήματος, εδώ και πάνω από μια 20ετία...

Στην εποχή του HDMI είπαν να μας τα κάνουν πιο πολύπλοκα τα πράγματα... :laugh:

H μόνη λύση για ένα setup που να ομοιάζει με αυτό της εποχής του DVD, είναι κάποιο player με δύο εξόδους HDMI, όπου η μία να μπορεί να ρυθμιστεί για εικόνα με stereo ήχο προς την τηλεόραση και η δεύτερη για πολυκάναλο ήχο προς τον ενισχυτή ή ένας ενισχυτής που να κάνει downmix σε stereo τον ήχο στην HDMI έξοδό του (ο 2020 που έχω μπορεί να το κάνει αυτό, αλλά αν πρέπει να τον έχεις ανοιχτό, γιατί να μην ακούσεις από τα ηχεία που έχεις πάνω του; :p )...

Προσωπικά, ακόμα και για θέαση σε χαμηλές εντάσεις χρησιμοποιώ τα ηχεία του ηχοσυστήματος, εδώ και πάνω από μια 20ετία...

Όταν ήμουν εργένης μέσα από το marantz τηλεκοντρόλ έδινα πολύ -εντολή και άνοιγαν όλες οι συσκευές και πάντα άκουγα τα πάντα από τον ενισχυτη!αφοτου παντρεύτηκα αυτά άλλαξαν και για να ακούσω από τον ενισχυτη πρέπει να είμαι μόνος στο σπίτι! Χαχαχα! Αλλά όταν θέλω βαριέμαι να αλλάζω τη ρύθμιση εξόδου ήχου του wdtv!