WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Υπάρχουν ενιχυτές με standby passthrough. Στον Pioneer που έχω την έχει την επιλογή και σε συνδιασμό με την ενεργοποίηση του HDMI-CEC επιτρέπει να περνάει η ήχος από τον ενισχυτή στην TV χωρίς ο τελευταίος να ανοίγει. Το είχα δοκιμάσει παλαιότερα με το gen3 κι έπαιζε... Αναλόγως τον ενισχυτή βέβαια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Και γιατί το έχεις στο stereo τότε; O ενισχυτής σου υποστηρίζει dts HD MA και αν υποψιάζομαι σωστά, το αρχείο που ανέφερες διαθέτει τέτοια μπάντα... ;)

HDMI από το WD στον ενισχυτή κι από εκεί HDMI προς το μέσο προβολής, έτσι δεν τα έχεις συνδεδεμένα;

Αγόρασα ένα καλώδιο οπτικής ίνας. Έκανα τον σύνδεσμο WD με ενισχυτή με οπτική , WD με ενισχυτή με HDMI και στις ρυθμίσεις του WD επέλεξα το optical. Τώρα παίζει κανονικότατα ο ήχος 5.1 και είναι και δύναμη.
Αναφορικά το καλώδιο που πήρα είναι αυτό
http://www.ebw.gr/el/Product/62173/...gital-Optical-Toslink-with-3-5-mm-adaptor-1-m

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Αγόρασα ένα καλώδιο οπτικής ίνας. Έκανα τον σύνδεσμο WD με ενισχυτή με οπτική , WD με ενισχυτή με HDMI και στις ρυθμίσεις του WD επέλεξα το optical. Τώρα παίζει κανονικότατα ο ήχος 5.1 και είναι και δύναμη.
Αναφορικά το καλώδιο που πήρα είναι αυτό
http://www.ebw.gr/el/Product/62173/...gital-Optical-Toslink-with-3-5-mm-adaptor-1-m
βρε συ δεν χρειαζεται ΚΑΙ οπτικο και hdmi απο wdtv σε ενισχυτη!
απο wdtv σε ΤΙΒΙ πως παει η εικονα???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Προτζέκτορα έχω. Προτζέκτορας με ενισχυτή είναι συνδεδεμένος στη θύρα HDMI out του ενισχυτή. Απλά για να πάρω εικόνα ΚΑΙ από το Media player πρέπει να φευγει ξεχωριστό HDMI προς τον ενισχυτή.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Προτζέκτορα έχω. Προτζέκτορας με ενισχυτή είναι συνδεδεμένος στη θύρα HDMI out του ενισχυτή. Απλά για να πάρω εικόνα ΚΑΙ από το Media player πρέπει να φευγει ξεχωριστό HDMI προς τον ενισχυτή.

Ναι, την οπτική που χρειάζεσαι δεν καταλαβαίνω...

1. Όχι, δεν ρυθμίζονται απευθείας. Πας μέσω του options.
2. Έχει το Library που μέσω Internet θα στα κατεβάσει όλα.
3. Δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ.
4. Μπορεί, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα USB Hub με τροφοδοσία.
5. Ισχύει.
Ευχαριστώ πολύ

Άσχετο αλλα θεωρώ ότι δεν είναι "βολικό" που βάλανε τη μία USB θύρα μπροστά...

Εγω πάλι θεωρώ ότι είναι βολικό, γιατί έχεις γρηγορη πρόσβαση να βάλεις ένα σκληρό δίσκο ή ενα στικάκι.

Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να βλέπω από τον media player 3d mkv ταινίες με μετατροπή σε idx/sub. Αν κατάλαβα καλά δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή, αλλά θέλω να ρωτήσω σχετικά με το μέγεθος των υποτίτλων. Ο media player της panasonic tv et60 αναπαράγει τις 3d ταινίες και βλέπω τους υπότιτλους μετά από ενσωμάτωση με το mkvmerge αλλά δυστυχώς όπως και σε όλων των ειδών τις ταινίες στην et60 πολύ μικρούς και χωρίς δυνατότητα να μεγαλώσουν. Στον wd γνωρίζει κάποιος πως φαίνονται οι 3d υπότιτλοι και αν υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης του μεγέθους. Ευχαριστώ

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Όταν δουλεύεις από το media player τους υπότιτλους δεν έχει να κάνει τίποτα η TV. Το μέγεθος το καθορίζεις στο idx που αν το μετατρέπεις από srt, δηλώνεται εκεί το μέγεθος.

Ένα εύκολο πρόγραμμα είναι το 3d subtitler

Ευχαριστώ για την απάντηση και για να σιγουρευτώ πριν προβώ σε αγορά, ο wd παίζει τις 3d ταινίες mkv και διαβάζει τους 3d υπότιτλους idx/sub μετά από μετατροπή

Ευχαριστώ για την απάντηση και για να σιγουρευτώ πριν προβώ σε αγορά, ο wd παίζει τις 3d ταινίες mkv και διαβάζει τους 3d υπότιτλους idx/sub μετά από μετατροπή

Παίζει sbs και ou. Δεν παίζει 3d iso αλλά μάλλον δεν σε ενδιαφέρει αυτό απ' ότι κατάλαβα, οπότε προχώρα.

Και 3d iso να βρει, το κάνει converter SBS και δεν θα έχει πρόβλημα.
Υπάρχουν πλέον λύσεις για ότι βάλεις στο μυαλό σου

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Και 3d iso να βρει, το κάνει converter SBS και δεν θα έχει πρόβλημα.
Υπάρχουν πλέον λύσεις για ότι βάλεις στο μυαλό σου

Καλά προφανώς μπορεί. Το είπα από θέμα ποιότητας κυρίως. Έτσι κι αλλιώς είναι εύκολα να βρεις κάποιο sbs.

Όσο γι' αυτό που λες χωρίς να ξέρω αν το κάνεις εσύ πόσο υψηλό bitrate μπορείς να βάλεις, δεν ξέρω αν συμφέρει να κατεβάσεις τόσο μεγάλο αρχείο για να το δεις σε sbs. Πχ το Χόμπιτ είναι 56Gb το bluray και το sbs 15gb. Βέβαια το sbs έχει dts core αλλά και πάλι δεν νομίζω να πάει πολύ πάνω από 20gb.

Ότι και να είναι θα είναι ανώτερης ποιότητας από τα SBS mkv που θα βρεις .
Ο σκοπός είναι να μην σου λείπει κάτι. Εννοείται ότι κάπου θα πρέπει να χάσεις. Αλλά αυτή είναι έσχατη λύση.

Χαιρετε! Σκεφτομαι να παρω την συσκευη. Με ενδιαφερει κυριως ασυρματο streaming απο τον server μου (samba), με hdmi αλλα και composite σε μια παλια crt σε αλλο δωματιο. Απλα πραματα, κανα dvdrip, το πολυ κανα mkv 720p.

Διαβαζω για διαφορα προβληματα με τα firmware updates. Να μην κανω updates?

Θα ειμαι οκ? Ευχαριστω.

Last edited:

Καλησπερα πως ενεργοποιω ελληνικους υποτιτλους;;εκανα δωρο σε φιλο το wd live κ δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το θεμα...