WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Πρεπει να το ρυθμισω τωρα γιατι του το εγκαυαστησα κ με κοροιδευει οτι ειναι μαπα!!χαχα..βλεπει κ παιζει υποτιτλους αλλα δε τους αναγνωριζει "unknown"...κ βγαζει ακαταλαβιστικα

Πηγα set up-encoding-windows 1453 κ νομιζω ειναι οκ...ηταν ευκολο πολυ τλκ...

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Δεν νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις το γλώσσα συστήματος σε Ελληνικά.

Δεν την υποστηρίζει

Ρε παιδιά έχει καμία ρύθμιση η είναι bug? Όταν έχω σε ένα σκληρό 100 πχ mp3 και πατήσω το πρώτο αρχίζει να παίζει με την σειρά όλα οκ.Όταν στην οθόνη δείχνει ότι παίζει το τελευταίο που φαίνεται και πάει στο επόμενο ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΊΝΕΤΑΙ δεν κυλάει προς τα κάτω η λίστα για να φανεί ποιο παίζει από εκεί και πέρα!

Εχω ρυθμίσει τον browser σε gallery view αλλά εδω και μια μέρα ότι ταινία και να προσθέσω ενω μου βγάζει πληροφορίες και τα σχετικά δεν μου δείχνει εικόνες ως εξώφυλλα , όσες υπάρχουν απο πριν έχει background εικόνες αλλά με τίποτε για αυτές που προσθέτω. Κάνω εγώ κάτι λάθος ???????????????

Last edited:

καλησπερα ,αγορασα το media player σημερα , εχω την εξης απορια βαζωντας εναν σκληρο εξωτερικο δισκο με ταινιες πως δειχνει τα εξωφυλλα τους ,ευχαριστω.

καλησπερα ,αγορασα το media player σημερα , εχω την εξης απορια βαζωντας εναν σκληρο εξωτερικο δισκο με ταινιες πως δειχνει τα εξωφυλλα τους ,ευχαριστω.

http://www.wdc.com/wdproducts/library/UM/GRE/4779-705062.pdf

Αν δεν το εχεις δει, εδω θα βρεις ότι χρειάζεται.

Εχω ρυθμίσει τον browser σε gallery view αλλά εδω και μια μέρα ότι ταινία και να προσθέσω ενω μου βγάζει πληροφορίες και τα σχετικά δεν μου δείχνει εικόνες ως εξώφυλλα , όσες υπάρχουν απο πριν έχει background εικόνες αλλά με τίποτε για αυτές που προσθέτω. Κάνω εγώ κάτι λάθος ???????????????

Δεν μπορω να κατεβάσω εξώφυλλα και στην επιλογη view backdrop photos μου βγάζει μαύρες εικόνες και μήνυμα browse error. content not available
ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!

δηλαδή ξαναφόρτωμα του τελευταίου firmware. και πως γίνεται αυτό ??????? δεν καταλαβαίνω πως γίνεται :grandpa::grandpa: τουλάχιστον με στικάκι μπορώ να το περάσω ?????

Last edited:

Δυστυχώς έκανα υποβάθμιση firmware και πάλι έβαλα την τελευταία αλλά εξακολουθεί στις ταινίες να μην μου εμφανίζει εξώφυλλα, παρόλο ότι μου δείχνει τα πλήρη στοιχεία της ταινίας

καλησπερα οτι και να κανω μολις παω να μπω στο windows shares γραφει invalid username or password ευχαριστω