WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα δίσκο 1ΤΒ usb 3, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει αν είναι συμβατός ο mp λόγω usb 3 και αν θα λειτουργεί και στις 2 θέσεις usb ????? Ακόμα αν στο τελικό φινάλε κερδίζω κάτι λόγω usb 3 ?????? Οποιαδήποτε πρόταση δίσκων ευπρόσδεκτη

Διάφοροι δίσκοι USB 3.0 που έχω δοκιμάσει (έως και 3ΤΒ, από Seagate, Samsung, Toshiba), δούλεψαν όλοι κανονικά και στις δύο θύρες. Κάποιο κέρδος από την πλευρά του WD δεν έχεις βέβαια, απλά αν το PC σου έχει θύρα USB 3.0, μπορείς να τους γεμίζεις πιο γρήγορα... :p

Διάφοροι δίσκοι USB 3.0 που έχω δοκιμάσει (έως και 3ΤΒ, από Seagate, Samsung, Toshiba), δούλεψαν όλοι κανονικά και στις δύο θύρες. Κάποιο κέρδος από την πλευρά του WD δεν έχεις βέβαια, απλά αν το PC σου έχει θύρα USB 3.0, μπορείς να τους γεμίζεις πιο γρήγορα... :p

Οκ, σε ευχαριστώ για την διαφώτιση :a0210:

σηκωνει ΚΑΙ στις 2 θυρες usb εαν βαλω 2 σκληρους 3.5'' με ρευμα δικο τους?τωρα εχω εναν και ολα οκ.με 2 ομως?

Το προβλημα μου ειναι το εξης:
Αγορασα ενα HDD WD My Passport Ultra 2 TB, μετεφερα απο διαφορους σκληρους αρχεια video και για 2-3 μου βγαζει μηνυμα πως ο φακελος ειναι αδειος ενω μεσω υπολογιστη δειχνει να υπαρχουν και παιζουν κανονικοτατα...! Το ενα ειναι σηριαλ ογκου .... 73 GB....
Πώς μπορει να αντιμετωπισω αυτη την κατασταση?

Αγορασα ενα HDD WD My Passport Ultra 2 TB, μετεφερα απο διαφορους σκληρους αρχεια video και για 2-3 μου βγαζει μηνυμα πως ο φακελος ειναι αδειος ενω μεσω υπολογιστη δειχνει να υπαρχουν και παιζουν κανονικοτατα...! Το ενα ειναι σηριαλ ογκου .... 73 GB....

Εγω εχω προβλημα με στικακια οταν τα φορμαρο με NTFS δεν τα βλεπει. Μολις τα φορμαρω FAT32 μια χαρα. Στα κομπιουτερ μια χαρα με NTFS

Εγω εχω προβλημα με στικακια οταν τα φορμαρο με NTFS δεν τα βλεπει. Μολις τα φορμαρω FAT32 μια χαρα. Στα κομπιουτερ μια χαρα με NTFS

Αυτή δεν είναι λύση μιας και αρχεία πάνω από 4 GB δε μπαίνουν σε fat32 αποθηκευτικό μέσο. Και τα HD αρχεία είναι σίγουρα πάνω από 4 GB.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μήπως το όνομα του αρχείου είναι υπερβολικά μεγάλο? Μήπως κατά την αντιγραφή κάτι δεν πήγε καλά? Σου εμφανίζει τον φάκελο άδειο και από τη "Media library" και από το "Files"?

απο το Files, θα το τσεκαρω και απο την Media Library και θα σε ενημερωσω.
Το ονομα δεν ειναι υπερβολικα μεγαλο: STARGATE SG-1 , αυτο ειναι...

απο το Files, θα το τσεκαρω και απο την Media Library και θα σε ενημερωσω.
Το ονομα δεν ειναι υπερβολικα μεγαλο: STARGATE SG-1 , αυτο ειναι...

Θεώρησε ότι τό όνομα του αρχείου είναι το πλήρες path, π.χ. C:\Level1\Level2\Level3\...\Filename

Τελικα η λυση ηταν να μεταφερω ολο το αρχειο στο laptop και να το ξαναπερασω στο WDTV Live Player... χρονοβορα λογω ογκου αλλα αποτελεσματικοτατη!!

Τελικα η λυση ηταν να μεταφερω ολο το αρχειο στο laptop και να το ξαναπερασω στο WDTV Live Player... χρονοβορα λογω ογκου αλλα αποτελεσματικοτατη!!

Με αυτή την διαδικασία δεν άλλαξε κάτι. Μάλλον λοιπόν κάτι έφταιγε στην αρχική αντιγραφή του αρχείου...

Αγόρασα το WD TV Live και ομολογώ ότι με εντυπωσίασε η ευκολία χρήσης του. Το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με ένα NAS Server (Synology DS 412+). Βλέπει όλο το περιεχόμενο. Το μόνο στο οποίο έχω θέμα είναι ότι στις ταινίες δεν "βλέπει" τους ελληνικούς υπότιτλους (σωσμένοι στο ίδιο folder με την ταινία ως .srt και όνομα ίδιο με την ταινία). Υποθέτω κάποια ρύθμιση είναι είτε στο WD είτε στο NAS Server. Έχετε να προτείνετε κάτι?

Αγόρασα το WD TV Live και ομολογώ ότι με εντυπωσίασε η ευκολία χρήσης του. Το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με ένα NAS Server (Synology DS 412+). Βλέπει όλο το περιεχόμενο. Το μόνο στο οποίο έχω θέμα είναι ότι στις ταινίες δεν "βλέπει" τους ελληνικούς υπότιτλους (σωσμένοι στο ίδιο folder με την ταινία ως .srt και όνομα ίδιο με την ταινία). Υποθέτω κάποια ρύθμιση είναι είτε στο WD είτε στο NAS Server. Έχετε να προτείνετε κάτι?

Στο Live Gen3 οι πηγές περιεχομένου σου (content sources) είναι η Media Library, κάποιο μέσο τοπικής αποθήκευσης, ένας Media server και network shares.
Το Synology σου μπορείς να το δείς με 2 τρόπους. Σαν Media server και σαν Linux network share. Είναι ευρέως γνωστό ότι το DLNA δεν αναγνωρίζει άλλα αρχεία εκτός εικόνας, ήχου και βίντεο, οπότε δεν βλέπει τους εξωτερικούς σου υπότιτλους. Η πρόσβαση μέσω network shares στο επιτρέπει αυτό όμως, και το πιό εύκολο και λογικό είναι να βάλεις και τα αντίστοιχα folders στις ρυθμίσεις της media library για αν προσθέσει και αυτά στο indexing της. Δεν κάνει φοβερά σπουδαία δουλειά στην κατηγοριοποίηση περιεχομένου, αλλά κάτι κάνει.
Ελπίζω ότι βοήθησα. Κι εγώ QNAP NAS έχω με WD TV Gen 3. Πρακτική μου, από τα πρώτα μου βήματα, να ενσωματώνω τους υπότιτλους στη ματρόσκα οπότε παίζουν και από DLNA.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Εγω σκεφτομαι να αγοράσω το wd element 3T και να συνδέσω στο live .θα το βάλω ως media share για να το βλέπω ασύρματα και να κανω μεταφορα αρχείων ?

Είναι λίγο 'ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι' η μεταφορά μεγάλων αρχείων μέσω wireless. Θεωρώ ότι βασικά τον βάζεις στο USB του υπολογιστή σου και αντιγράφεις και μετά πάλι πίσω. Άν τώρα εκτάκτως χρειαστείς κάτι, κάνεις αυτό που είπες, αλλά θα δείς ότι είναι της υπομονής. Εδώ βαριές ματρόσκα με μεγάλο bitrate σε εικόνα και ήχο δεν παίζουν άνετα όταν αναπαράγεις από ασύρματο δίκτυο.

Για μεγάλα αρχεία usb δεν το συζητάω αλλα για καμία photo ασύρματα καλά ειναι , αρκεί να δουλεύει το συγκεκριμένο μοντέλο γιατι εχω ακούσει καλα σχόλια

Συνδέεται ο εξωτερικός σκληρός δίσκος στην Ethernet υποδοχή αντί για usb ?μιλαω για εξωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους