WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Για 4Κ βιντεο υποστήριξη λετε να δωσουν update ή δεν αντέχει το hardware ;;

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Έστω ότι αντέχει το hardware (επεξεργαστής, προδιαγραφές hdmi κλπ) , αν δώσουν 4k video με update, πως θα πουλήσουν το gen4, 5, 6 κλπ;

Εδώ τα μενού πάνε σε slow motion θες να σηκώνει και 4k?

Είσαι λίγο υπερβολικός. Δεν είναι και σφαίρα η πλοήγηση αλλά slow motion δεν την λες.

Version 2.02.32

Resolved Issues

• Supports Miracast.
• For list of compatible device, visit products.wd.com/miracast
• Supports BBC iPlayer, BBC News and BBC Sport (UK only)
• Supports GRID UI user interface theme
• Supports add shortcut to home page (Grid theme only)
• Supports auto play app
• Supports Downloads (HTTP, FTP, P2P, NZB)
• Supports apps on USB storage. To learn more, visit http://www.wdc.com/wdtvsdk/
• Supports search feature at the Grid UI home screen from the WD IR remote
• Supports Flixster & Rotten Tomato ratings in the video browser UI
• Supports new services: AnyClip, BBC iPlayer (updated), BBC News, BBC Sport, Bric-A-Bloc, Café Noir, Cartoon Keepsakes, Cultorama, Dorado Films, Film Movement, Horoscopes by Kelli Fox-Astrologer Daily, HOTLIST, Howdini, Kino Lorber, Metatube, English, Metatube Espanol, Midnight Pulp, Myx TV, NetFit Free, Olena TV, PRO Classic TV, Saddle Up!, Westerns, The Bold and The Beautiful, The Director's Chair, The Man Channel, The New Content (TNC), Threshold +, uInterview, Viaway
• Updated WD TV End-User License Agreement (EULA)
• Resolved resume point for movies after power cycling WD TV
• Resolved no sound for DVD ISO files when DVD Menu is set to off
• Resolved SOMA.FM stations not playing in Tunein app service

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Ελπίζω να διορθώθηκε και το bug που δεν φαινόταν ο διςκος παντα μεσο δικτύου

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Το εγκατέστησα, το miracast δουλεύει άψογα με το LG Optimus G.

Μετα το update μου κανει εντονο σπασιμο στην κινηση σε οποια αναλυση και να το βαλω. Γιατι;

Kαι αλλο προβλημα. Στικακι Kingston (NTFS) που το εβλεπε πριν δεν το βλεπει.
Σε FAT32 ειναι ο.κ
Πως γυρνω στο παλαιοτερο F/W

Κατεβασα το καινουργιο firmware.
Διορθωθηκε το προβλημα σχετικα με το resume or restart.
Αλλα εχω μια απορια: τι ειναι το miracast και το grid UI?

Μετα το update μου κανει εντονο σπασιμο στην κινηση σε οποια αναλυση και να το βαλω. Γιατι;
Είδα ταινία σήμερα, κανένα πρόβλημα με την κίνηση. Επίσης, usb stick 8 GB ntfs το βλέπει κανονικά, από αυτό είδα την ταινία

Είδα ταινία σήμερα, κανένα πρόβλημα με την κίνηση. Επίσης, usb stick 8 GB ntfs το βλέπει κανονικά, από αυτό είδα την ταινία

Και εγω με στικακι Kingston DataTraveler 100 G3 των 16 GB εβλεπα κανονικα ως τωρα και μετα το UPDATE δεν το βλεπη. Τι format εκανα αλλα τιποτα. Σε FAT32 κανονικα.
Επισης Transcent UltraSpeed των 8 GB. Αντιθετα το Kingston GoldTraveler των 8 GB κανονικα

Σε μένα το μιρακαστ δεν λειτουργεί, ενώ σκέτο το wifi direct συνδέεται κανονικά όταν ενεργοποιήσω το screen mirror στο s4 δεν συνδέεται λόγω χαμηλής ποιότητας δικτύου! Ολα αυτά χωρίς να κατεβάζω τπτ από το ίντερνετ και με 24αρα σύνδεση αν και νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο αυτό...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά μόλις είδα την λίστα με τις συσκευές που υποστηρίζει και δεν είναι το ευρωπαϊκό s4 όπως και s5 μέσα οπότε άκυρο το σχόλιο η λίστα είναι αυτή products.wd.com/miracast

Παίδες, έχω αποφασίσει να πάρω, εντός των ημερών, το Western Digital TV Live.
Μπορείτε ως κάτοχοι να μου πείτε αν, στις παρακάτω περιπτώσεις, μπορώ κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, να επιλέγω όποιο audio και όποιον υπότιτλο θέλω και να αλλάζω το και το χρονισμό του αν χρειάζεται;

1. φάκελος περιέχει 1 αρχείο video και δύο 2 αρχεία υπότίτλων
2. φάκελος περιέχει αρχείο mkv με 2 αρχεία audio και δύο 2 αρχεία υποτίτλων
3. φάκελος περιέχει 20 αρχεία video και 20 αρχεία υποτίτλων
4. φάκελος περιέχει 20 αρχεία video και 40 αρχεία υποτίτλων (2 υπότιτλοι ανά αρχείο video)

Ευχαριστώ