fotaras
Senior Member
- 10 January 2012
- 315
Re: WDTV LIVE gen3
Θα σου απαντησω μονο για τους υποτιτλους που γνωριζω. Μπορεις να επιλεξεις οποιονδηποτε υποτιτλο υπαρχει μεσα στον φακελο της ταινιας με την προυποθεση ο υποτιτλος να εχει το ιδιο ονομα αρχειου με την ταινια που παιζει. Σε ολες τις περιπτωσεις που γραφεις παραπανω μπορεις να το κανεις αυτο.
Για τον χρονισμο μπορεις κατα τη διαρκεια της αναπαραγωγης να τον αλλαζεις πατωντας δυο τρια κουμπια. Αλλα οταν αλλαζεις τον χρονισμο βλεπεις και real time ποσο συγχρονισμενοι η οχι ειναι με την ταινια και αναλογως διορθωνεις η οχι.
Παίδες, έχω αποφασίσει να πάρω, εντός των ημερών, το Western Digital TV Live.
Μπορείτε ως κάτοχοι να μου πείτε αν, στις παρακάτω περιπτώσεις, μπορώ κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, να επιλέγω όποιο audio και όποιον υπότιτλο θέλω και να αλλάζω το και το χρονισμό του αν χρειάζεται;
1. φάκελος περιέχει 1 αρχείο video και δύο 2 αρχεία υπότίτλων
2. φάκελος περιέχει αρχείο mkv με 2 αρχεία audio και δύο 2 αρχεία υποτίτλων
3. φάκελος περιέχει 20 αρχεία video και 20 αρχεία υποτίτλων
4. φάκελος περιέχει 20 αρχεία video και 40 αρχεία υποτίτλων (2 υπότιτλοι ανά αρχείο video)
Ευχαριστώ
Θα σου απαντησω μονο για τους υποτιτλους που γνωριζω. Μπορεις να επιλεξεις οποιονδηποτε υποτιτλο υπαρχει μεσα στον φακελο της ταινιας με την προυποθεση ο υποτιτλος να εχει το ιδιο ονομα αρχειου με την ταινια που παιζει. Σε ολες τις περιπτωσεις που γραφεις παραπανω μπορεις να το κανεις αυτο.
Για τον χρονισμο μπορεις κατα τη διαρκεια της αναπαραγωγης να τον αλλαζεις πατωντας δυο τρια κουμπια. Αλλα οταν αλλαζεις τον χρονισμο βλεπεις και real time ποσο συγχρονισμενοι η οχι ειναι με την ταινια και αναλογως διορθωνεις η οχι.