WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Δεν χρειαζεται να εχει ολοκληρωθει η ταινια για να την βγαλει στα recently viewed. Αρκει να παιξει για λιγο.
Πρεπει ομως να εχεις το media Library στο on

Δεν χρειαζεται να εχει ολοκληρωθει η ταινια για να την βγαλει στα recently viewed. Αρκει να παιξει για λιγο.
Πρεπει ομως να εχεις το media Library στο on
και απο κατω απο το media library στο auto η manual?

και απο κατω απο το media library στο auto η manual?

Αυτο ειναι για να κατεβαζει η οχι αυτοματα πληροφοριες για την ταινια.
Εγω το εχω στο manual και οταν θελω να κατεβασω τις πληροφοριες για την ταινια.. παταω info και το κανω χειροκινητα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ρε παιδιά Χρόνια πολλά και δύο ερωτήσεις!
1ον. έχω πάνω στο μηχάνημα ένα Seagate εξωτερικό 2 τερα με δική του τροφοδοσία.ΌΜΩΣ μετά από κάποιες μέρες δεν τον βλέπει ο player και πρέπει να βγάλω από το ρεύμα τον σκληρό και να το ξανά βάλω για να τον δει! σπαστικό κάθε λίγο να γίνεται αυτό! και στην μπροστινή και στην πίσω θύρα usb γίνεται.τι να φταίει ο σκληρός η το μηχάνημα;

2ον. έχω την 1.16.13 έκδοση γιατί με την 2.... την πρώτη δεν μου δούλευαν καλά τα network shares.
με την τελευταία 2.... που δοκίμασα άλλαξε εντελώς το μενού και στην εκκίνηση δείχνει κάτι aol κλπ.δεν δείχνει κάτω την μπάρα που πήγαινε videos, newsfeed ,files κλπ.σε αυτήν την τελευταία έκδοση γίνεται να έχουμε το παλιό μενού;

θα σου πω τι κανω εγω με το WDTV 2014 (που απ' ο,τι εχω καταλαβει ειναι στην ιδια λογικη με το WDTV LIVE gen3)
Για το 2ον
Παω
1.Setup
2.Apperance
3.User Interface Themes
4.Mochi

Αλλα μαλλον το βρηκες ηδη..

Αυτο ειναι για να κατεβαζει η οχι αυτοματα πληροφοριες για την ταινια.
Εγω το εχω στο manual και οταν θελω να κατεβασω τις πληροφοριες για την ταινια.. παταω info και το κανω χειροκινητα.

θα σου πω τι κανω εγω με το WDTV 2014 (που απ' ο,τι εχω καταλαβει ειναι στην ιδια λογικη με το WDTV LIVE gen3)
Για το 2ον
Παω
1.Setup
2.Apperance
3.User Interface Themes
4.Mochi

Αλλα μαλλον το βρηκες ηδη..
τελικα και με την media library on παλι παιζω μια ταινια λιγο την σταματαω πατω το μπλε κουμπι και στα recently... δεν εχει τιποτα!

Τι να πω.. εμενα τα δειχνει.
Εχεις τσεκαρει να σου δειχνει τα τελευταια video και οχι φωτογραφιες η μουσικη?
ναι!
οταν βλεπω ταινιες απο windows shares βλεπω ετσι?ασυρματα βλεπει τους σκληρους πανω στο πισι.

Δεν εχω δοκιμασει αλλα νομιζω οτι δεν παιζει ρολο.
εχω τρια wdtv gen3 αλλα και στα τρια δεν γμτ!και ειναι πολυ χρησιμο τωρα που μου ειπες οτι υπαρχει αλλα δεν δουλευει!

τελικά μόνο με σκληρό πάνω στο media player δουλεύει.όχι με Windows shares δυστυχώς

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Καλη χρονια σε ολους.Εχω ερωτηση.Το μηχανακι δεν υπoστηριζει .ape και .ogg ή εχει καποιο προβλημα το δικο μου ? Ευχαριστω.

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

εχω τρια wdtv gen3 αλλα και στα τρια δεν γμτ!και ειναι πολυ χρησιμο τωρα που μου ειπες οτι υπαρχει αλλα δεν δουλευει!

τελικά μόνο με σκληρό πάνω στο media player δουλεύει.όχι με Windows shares δυστυχώς

Δουλεύει και με windows shares κανονικά. Κάτι πρέπει να κάνεις λάθος. Αν έχεις win7 φρόντισε το pc να απαιτεί credentials για το login.

Και φυσικά να έχεις ενεργοποιήσει το sharing αρχείων και multimedia.

Ευχαριστω.Παντως μου φαινεται τρελλο που δεν παιζει.ape .Ποιο ειναι το πιο ευχρηστο προγραμμα να τα μετατρεψω σε flac ?

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Ευχαριστω.Παντως μου φαινεται τρελλο που δεν παιζει.ape .Ποιο ειναι το πιο ευχρηστο προγραμμα να τα μετατρεψω σε flac ?

Μέχρι να διαβάσω το post σου ούτε που ήξερα το .ape file format. Με έκανες και έψαξα λίγο. Το ίδιο το πρόγραμμα που τα φτιάχνει έχει από τις 26/6/2013 να βγάλει νέα έκδοση για windows, δεν υπάρχει έκδοση για Linux και MacOS.
Γιατί είναι τρελλό που το WD δεν παίζει .ape; Παίζει flac που έχει πιο ευρεία αποδοχή.
Αν επιμένεις, πάρε cowon media player

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Δουλεύει και με windows shares κανονικά. Κάτι πρέπει να κάνεις λάθος. Αν έχεις win7 φρόντισε το pc να απαιτεί credentials για το login.

Και φυσικά να έχεις ενεργοποιήσει το sharing αρχείων και multimedia.

έχω βάλει τα Windows 7 να ζητάνε κωδικό και μια χαρά βλέπει 5 σκληρούς που έχω πάνω στο πισι, το wdtv ασύρματα.έχω κάνει sharing όλους τους σκληρούς εννοείται.έχεις δοκιμάσει το recently viewed ΑΣΎΡΜΑΤΑ με Windows shares?

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

έχω βάλει τα Windows 7 να ζητάνε κωδικό και μια χαρά βλέπει 5 σκληρούς που έχω πάνω στο πισι, το wdtv ασύρματα.έχω κάνει sharing όλους τους σκληρούς εννοείται.έχεις δοκιμάσει το recently viewed ΑΣΎΡΜΑΤΑ με Windows shares?
πρέπει μήπως να κάνω καμία άλλη ρύθμιση στο media player?

Μπορεί να είναι κάποιο bug του firmware που φοράει. Εμένα κάποια στιγμή έπειτα από αναβάθμιση, δεν έβλεπε τo usb hub που είχα τους σκληρούς. Με επόμενη αναβάθμιση έφτιαξε. Δεν μπορώ να σου δώσω περεταίρω info γιατί το έχω εγκαταλείψει και έχω μπλέξει με android box. Λυπάμαι.

πήγα εκεί που βάζουμε το media library on και μετά κάτω κάτω εκεί που έλεγε να κάνω add network shares στην media library και μετά σε κάθε σκληρό που πήγαινα να ενεργοποιήσω την media library για αυτόν μου έλεγε ότι είναι read only.μετά πήγα σε κάθε δίσκο από το πισι και έδωσα όλα τα δικαιώματα.τώρα εδώ και αρκετή ώρα φτιάχνει την library όλων των σκληρών και φυσικά αργεί! για να δούμε μήπως έφταιξε αυτό.γιατί την library του σκληρού που είναι πάνω στο media player την είχε φτιάξει άμεσα και γι'αυτόν δούλευε από την αρχή το recently viewed.

Εγώ την είχα απενεργοποιημένο τη media library. Είναι πολύ χρονοβόρα και ενεργοβόρα σε πόρους του μηχανήματος, χώρια που κάθε φορά που προστίθεται ένα καινούριο αρχείο multimedia, πρέπει να κάνει rebuild την database για να το εμφανίσει.

Εγώ την είχα απενεργοποιημένο τη media library. Είναι πολύ χρονοβόρα και ενεργοβόρα σε πόρους του μηχανήματος, χώρια που κάθε φορά που προστίθεται ένα καινούριο αρχείο multimedia, πρέπει να κάνει rebuild την database για να το εμφανίσει.
εντάξει τώρα δουλεύει το recently viewed!
τελικά για να δουλέψει ήθελαν αλλαγή τα permissions των σκληρών που έχω πάνω στο πισι.
για την media library το είπα γιατί ένας φίλος σε παραπάνω ποστ έγραψε ότι για να δουλέψει το recently viewed πρέπει η media library να είναι ON!
εσένα σου δούλευε η library και με την media library κλειστή; αν είναι να την κλείσω!

εντάξει τώρα δουλεύει το recently viewed!
τελικά για να δουλέψει ήθελαν αλλαγή τα permissions των σκληρών που έχω πάνω στο πισι.
για την media library το είπα γιατί ένας φίλος σε παραπάνω ποστ έγραψε ότι για να δουλέψει το recently viewed πρέπει η media library να είναι ON!
εσένα σου δούλευε η library και με την media library κλειστή; αν είναι να την κλείσω!
τελικα χρειαζεται η media library να ειναι on για να δουλεψει το recently viewed οπως ειχε γραψει και ο παραπανω φιλος