WDTV Live gen3

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Μου ήταν εξαιρετικά σπαστική η διαδικασία με τη library. Όσον αφορά τα sharing permissions, ήμουν σίγουρος ότι κάτι τέτοιο ήταν αλλά όπως σου εξήγησα, πολλές φορές εμφανίζονται και απίθανα bug. Κατά τα λοιπά, εξαιρετικό το μηχανάκι.

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Μου ήταν εξαιρετικά σπαστική η διαδικασία με τη library. Όσον αφορά τα sharing permissions, ήμουν σίγουρος ότι κάτι τέτοιο ήταν αλλά όπως σου εξήγησα, πολλές φορές εμφανίζονται και απίθανα bug. Κατά τα λοιπά, εξαιρετικό το μηχανάκι.
Ναι όντως χρονοβόρα είναι.οπότε τώρα το δίλημμα μου είναι recently viewed vs "βαρυ" μηχάνημα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Προς Winlink.
Σ'ευχαριστώ για την απαντηση ετσι κι αλλιως. Το "τρελλο" απλα κολλαει στο οτι
πρεπει να ειναι απο τα ελαχιστα media players υπστηριζουν ape, ας ειναι κ
λιγοτερο διαδεδομενο απο τα flac.Προφανως θα πρεπει οσα εχω να τα μετατρεψω.
Κανενα ευχρηστο δωρεαν προγραμματακι ?Thanks

Καλησπερα και αν λιγο αργα: Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια!
Μια απλη ερωτηση: παιζει αρχεια x265 ...?
Εαν οχι, προβλεπεται αυτη η δυνατοτητα με το επομενο firmware?

Μάλλον δεν παίζει και ούτε πρόκειται, εφόσον είναι θέμα hardware και όχι software. Πάντως, τα αρχεία με x265 encoding προσφέρουν ίδια ποιότητα με το μισό περίπου μέγεθος, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα x264, οπότε αν γίνει κάτι και παίζουν τελικά θα είναι πολύ ευχάριστο για όλους. :smile:

Υπαρχει καποιο λινκ να κατεβασουμε ενα δοκιμαστικο x265 αρχειο να δουμε αν παιζει στον υπολογιστη μας τουλαχιστον.

Θελει αλλους codecs ή θα παιζει με αυτους που ηδη εχουμε π.χ. απο το προγραμμα bsplayer?

Στον υπολογιστή δεν υπάρχει πρόβλημα να παίξει οποιοδήποτε αρχείο, εφόσον υπάρχουν οι αντίστοιχοι codecs (η προσθήκη του K-Lite είναι χρήσιμη για τον σκοπό αυτό). Για περιπτώσεις όμως, όπως το TV Live, υπάρχουν διάφοροι περιορισμοί.

Re: WDTV LIVE gen3

Παιδιά έχω τα logitech z906 και τα έχω συνδέσει πάνω μέσω οπτικής ίνας, το ερώτημα μου είναι πρέπει να ενεργοποιήσω το dynamic range control ή όχι; Και τι είναι το hdmi cec;

Last edited:

ρε παιδια για βοηθειστε γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα.μετα απο καποιο διαστημα που δεν χρησιμοποιω το wdtv (πχ ενα 24ωρο) το πισι δεν βλεπει τον σκληρο που εχω κοτσαρει πανω στο wdtv!παροτι τον σκληρο αυτο τον εχω κανει "mapping" απο τον windows explorer του πισι και βλεπω τα περιεχομενα του,μεταφερω απο και προς αρχεια σε αυτον.για να ξαναδει τον σκληρο το πισι πρεπει να τον βγαλω απο το ρευμα του (τον σκληρο που εχει δικο του ρευμα ειναι 2.5tb)
καμια ιδεα μηπως θελει καμια ρυθμιση στο πισι απο device manager(λεω γω τωρα )?

Ειχαν αναφερθει διαφορα θεματα με το τελευταιο firmware. Και εγω οταν το εβαλα ειχα θεμα με την αναπαραγωγη απο δικτυο. Καποιες φορες, σε τυχαια χρονικα σημεια, σταματαγε το βιντεο. Απ'οταν γυρισα στο παλιο, ολα οκ.

Ειχαν αναφερθει διαφορα θεματα με το τελευταιο firmware. Και εγω οταν το εβαλα ειχα θεμα με την αναπαραγωγη απο δικτυο. Καποιες φορες, σε τυχαια χρονικα σημεια, σταματαγε το βιντεο. Απ'οταν γυρισα στο παλιο, ολα οκ.

ναι αλλα το εκανε και με την 1.6 χχχ και με τις 2.xx... versions!

Α, τοτε θα ειναι κατι αλλο. Αυτο το "mapped", εννοεις οτι εχεις κανει "map network drive"? Αν ναι, γιατι δε δοκιμαζεις και με απλο "share"?

Ή γιατι δεν δοκιμαζεις να κλεισεις εντελως το μηχανημα πατωντας το power κουμπι για 10 δευτερολεπτα και να μην το κλεινεις απλα σε standby mode απλα πατωντας στιγμιαια το power κουμπι.

Α, τοτε θα ειναι κατι αλλο. Αυτο το "mapped", εννοεις οτι εχεις κανει "map network drive"? Αν ναι, γιατι δε δοκιμαζεις και με απλο "share"?
ναι αυτο εννοω.απο το wdtv ναι βλεπω τους φακελους του πισι που τους εχω κανει share.αλλα ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΙ να βλεπω τον σκληρο που εχω πανω στο wdtv πως εκεινο το σκληρο τον κανω share ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΙΣΙ?

Τωρα το καταλαβα. Γραψε λαθος, Εχεις δοκιμασει και στις 2 usb θυρες? Στο κανει και στις 2 αυτο? Μια λυση θα ηταν να βαλεις τον σκληρο στον υπολογιστη, να το κανεις share, και να τον βλεπει το wdtv.

Τωρα το καταλαβα. Γραψε λαθος, Εχεις δοκιμασει και στις 2 usb θυρες? Στο κανει και στις 2 αυτο? Μια λυση θα ηταν να βαλεις τον σκληρο στον υπολογιστη, να το κανεις share, και να τον βλεπει το wdtv.
Ναι και στις δύο θύρες! στο πισι πάνω τον είχα αλλά Επειδή σε αυτόν βάζω HD ταινίες και καμία φορά κολλούσαν μέσω Wi-Fi τον κοτσαρα πάνω στο wdtv για αυτόν τον λόγο.να μην κολλάνε ποτέ

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι ο σκληρος να "κλεινει" μονος του μετα απο καποια ωρα αδρανειας, και να μην μπορει να επανελθει οταν εσυ, πας να τον δεις απο τον υπολογιστη. Εχεις ενεργοποιημενο το screensaver στο wdtv? Μηπως μετα απο ωρα "κλεινει" και το ιδιο το wdtv? Αν ναι μαλλον ειναι φυσικο που δε βλεπεις το δισκο.

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι ο σκληρος να "κλεινει" μονος του μετα απο καποια ωρα αδρανειας, και να μην μπορει να επανελθει οταν εσυ, πας να τον δεις απο τον υπολογιστη. Εχεις ενεργοποιημενο το screensaver στο wdtv? Μηπως μετα απο ωρα "κλεινει" και το ιδιο το wdtv? Αν ναι μαλλον ειναι φυσικο που δε βλεπεις το δισκο.

Όχι πάντα κλειστό το έχω το screensaver!

Παιδια εχω αυτον τον media player και δεν μπορω να βαλω να παιξει εξωτερικο σκληρο δισκο (που δεν εχει τροφοδοσια δηλαδη εναν 2 τερρα που ειναι και στο ρευμα μια χαρα τα δειχνει ολα) τους αλλους 1tb kai 500gb δεν τους βλεπει καν.Μηπως φταινε τα μοντελα των δισκων?
Καποια βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη..!

Βάλε τον δίσκο σε usb hub με εξωτερική τροφοδοσία, το οποίο hub έχεις συνδέσει στην είσοδο usb του media player.