WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Από το firmware του WDTV. Η κάτι δεν κατάλαβα καλά...

Θα γίνει προσπάθεια από χρήστες να γίνει port το firmware του νεότερου WDTV στο δικό μας SMP. Αυτό θα γίνει με τη λογική ότι το νεότερο WDTV θα παίρνει για κάποιο διάστημα ακόμα updates και διορθώσεις, άρα θα επωφεληθούμε κι εμείς. Εννοείται ότι κανείς δεν εγγυάται ότι αυτή η προσπάθεια θα έχει επιτυχία, υπάρχει μια αισιοδοξία επειδή το hardware είναι πανομοιότυπο.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Και απο τη στιγμη που, αν φυσικα πετυχει αυτο το εγχειρημα, θα ειναι σαν να εχουμε το νεο wdtv και θα πρεπει να του βαζουμε μονο firmware του νεου wdtv?

Γιατί στα wdtv 2014 δουλεύει σωστά το youtube?
Η εφαρμογή Leanback είναι ok μια χαρά,η άλλη της WD δεν δουλεύει πλέον.Και το πρόβλημα μου είναι ότι πριν δω μια ταινία ή σειρά πατώντας το Option από το remote μου έβγαζε επιλογή να δω το trailer της ταινίας στο Youtube εφόσον υπήρχε.Και τώρα το ίδιο μου βγάζει,αλλά αν επιλέξω να δω το trailer μου εμφανίζει μήνυμα ότι η συσκευή μου δεν είναι πλέον συμβατή με το Youtube!
Αρα αν το φτιάξουν,θα το φτιάξουν για όλα τα media players που μπορούν να το υποστηρίξουν σε hardware.
Ας το ελπίσουμε!

Ωπα! Δηλαδη ακομα και στο τελευταιο μοντελο κοπηκε η λειτουργια αυτη;

Προσωπικα θεωρω απαραδεκτη την κινηση της google να κοψει το προηγουμενο api τελειως, και να μην το κρατησει παραλληλα με το νεο για καμια 5ετια τουλαχιστον.

Ναι όποια συσκευή - πρόγραμμα βασίζεται στο παλιό api, μέχρι να αναβαθμιστεί από τους δημιουργούς της, δεν λειτουργεί πλέον...

Δεν νομίζω οι περιορισμοί είναι κυρίως για το chip του wd tv που δεν υποστηρίζει x265

Υπαρχει περιπτωση η western digital να βγαλει νεοτερο firmware για το μηχανημα ή το εχει παρατησει πλεον.

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Υπαρχει περιπτωση η western digital να βγαλει νεοτερο firmware για το μηχανημα ή το εχει παρατησει πλεον.
Το μηχάνημα είναι EOL (End Of Life) και δεν υποστηρίζεται πλέον από την WDTV.

Εδω μαλλον απ' οτι βλεπω δεν υποστηριζουν και τρελλα την νεα εκδοση wdtv.

Έχει καταφέρει κάνεις να συνδέσει και να δει τις σκληρούς πάνω στο πισι σε Windows 10? Πέρασα τα δεκαρια χτες και έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς username password αλλά δεν μπαίνει με τίποτα η βλέπει έναν σκληρό ενώ τους εδώ κάνει όλους shared! Καμία ιδέα;

Μηπως το επιπεδο κρυπτογραφησης ειναι πιο υψηλο απο οτι στα win7 και δεν το υποστηριζει το wdtv?

Για δες και εδω

http://community.wd.com/t5/WD-TV-Live-Streaming/Windows-10-Issues/td-p/805501

Το τελευταιο ποστ ισχυριζεται οτι βρηκε τη λυση

το εκανα οκ!αλλα απο τους 4 σκληρους βλεπει τον εναν και τον users.δεν βλεπει τον C καθως και τον φακελο χρηστη μου!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

το εκανα οκ!αλλα απο τους 4 σκληρους βλεπει τον εναν και τον users.δεν βλεπει τον C καθως και τον φακελο χρηστη μου!
ενταξει το εφτιαξα ειχα ξεχασει ενα ρημαδι γραμμα στο username !ευχαριστω πολυ

Μπορειτε να δειτε βιντεος στο youtube app της συσκευης?

Εμενα το wd tv live gen3 με το τελευταιο firmware μερικες φορες οταν παω να το τρεξω μου κανει restart το μηχανημα και οταν δεν το κανει ενω παει να φορτωσει τα βιντεος δεν τα φορτωνει και κολλαει στην οθονη loading...

Ξερει κανεις τι συμβαινει?

Καπου διαβασα (μπορει κι εδω) πως κατι εγινε με τα δικαιωματα.
Εγω εχω το WD TV 2014 και..
στο
YouTube
VIDEOS

μου βγαζει No content available

Στο
YouTube

παιζει κανονικα (βλεπει και τις ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ, που εχω κανει στα καναλια του You Tube-και με την ευκαιρια να πω οτι εχω κανει συνδρομη στο VillageGR το οποιο εχει σχεδον ολα αν οχι ολα τα τρειλερ με ελληνικους υποτιτλους).

Οταν ομως εχω κατεβασει τις πληροφοριες, σε καποια ταινια που εχω στον δισκο (με το Get Content Info) και παω να.. Watch Trailer From You Tube
μου λεει..
This video is restricted the video content owner
and it is available on TV connecteed devices

ενω στο Lookup Info From Flixster παιζει τα τρειλερ (οπου υπαρχουν) κανονικα.

Πριν απο καποιους μηνες, επαιζαν ολα κανονικα.
Γι αυτο λεω πως πρεπει να μην εχουν ανανεωσει καποια δικαιωματα.

Μετά την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση 2,02,32 στην αναπαραγωγή έργου 1080p πάνω απο 10 giga όταν το βάζω να παίξει και δεν το κάνω καμία παύση κατά την αναπαραγωγή σε τυχαίο σημείο κάποια στιγμή παγώνει και χρειάζεται να βγάλω ρεύμα για να πάρει εντολή, το έχει παρατηρήσει κανείς ?????? εννοείτε ότι δεν μου το έχει κάνει μόνο μια φορά. Το ξαναγύρισα στην προηγούμενη 2,01,86 και όλα είναι οκ ! Μήπως κάτι παίζει με κάποια ρύθμιση αν και πιστεύω ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα ?????????

Μπορω να συνδεσω στο Media Player δυο πανομοιοτυπους HDD (WDBU6Y0020BBK) ονομαζοντας τους HDD1 και HDD2?
Θα τους αναγνωριζει ή θα τους συγχεει?