WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος αν ο media player υποστηρίζει 1Gbit δίκτυο; Άλλαξα router που υποστηρίζουν 1Gbit αλλα2 switch που εχω ειναι 100αρια και ρίχνουν τη ταχύτητα στο δίκτυο. .
Αξίζει λέτε να ατα αλλαξω με 1000αρια αν υποστηρίζει;

Έχει αναφερθεί και αλλού στο thread αυτό, όχι. 100άρι υποστηρίζει

παιζει 4Κ το wdtv ??

Όχι, λόγω επεξεργαστή

MM ok φιλε μου καποιο που να υποστηριζει ? η να στραφω σε blue ray players ?

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Αν δεν κανεις αντιγραφη δεδομενων τοτε το gigabit δεν χρειαζεται αφου και αυτουσιο bd-iso αρχειο να αναπαραγεις μια χαρα το αναπαραγει και με 100 lan δικτυο.

Για εμενα προσωπικα οπως ειπα αν δεν κανεις αντιγραφες ειναι τσαμπα τα εξτρα λεφτα που θα δωσεις για να εχει απλα gigabit θυρα lan, ποσο μαλλον για 4κ που ακομα δεν υπαρχει αυτουσια πηγη που να προφερει αληθινο 4k και οχι upscaled 1080p.

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Καλησπέρα παιδιά. Μετά από αρκετό καιρό χωρίς προβλήματα, έβαλα χθες να δω ταινία. Το μηχάνημα κόλλησε 4-5 φορές και για να ξεκολλήσει έπρεπε να βγει από την πρίζα. O player δουλεύει δικτυακά και παίρνει αρχεία από NAS. Να αναφέρω ότι ακριβώς το ίδιο αρχείο έπαιξε αψεγάδιαστα την Κυριακή. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι περίεργο αυτές τις μέρες;

Καλησπέρα παιδιά. Μετά από αρκετό καιρό χωρίς προβλήματα, έβαλα χθες να δω ταινία. Το μηχάνημα κόλλησε 4-5 φορές και για να ξεκολλήσει έπρεπε να βγει από την πρίζα. O player δουλεύει δικτυακά και παίρνει αρχεία από NAS. Να αναφέρω ότι ακριβώς το ίδιο αρχείο έπαιξε αψεγάδιαστα την Κυριακή. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι περίεργο αυτές τις μέρες;
τώρα που το λες την τελευταία εβδομάδα έχει τύχει μια δυο φορές να "χάσει" τους σκληρούς που βλέπει ασύρματα από το πισι αλλά πατώντας το κουμπί με το σπιτάκι τους ξανά ψάχνει και τους βλέπει πάλι.

Ναι και εμένα μου κόλησε μια ταινία χτες στα 20 λεπτά. Έπεσε πάλι κάνας σερβερ;

Ναι και εμένα μου κόλησε μια ταινία χτες στα 20 λεπτά. Έπεσε πάλι κάνας σερβερ;
Μάλλον είναι η ώρα να αρχίσουμε το κράξιμο στο φόρουμ τους!

οντως 2μερες κολλαει συνεχεια αντε να δουμε παλι ποτε θα το ξαναφτιαξουν.

Δεν με απασχολεί άμεσα η διαδικτυακή λειτουργία του, οπότε Ίσως το γλιτώσω το σκάλισμα. Εκεί που θα το χρησιμοποιώ δεν θα έχω internet , οπότε με ενδιαφέρει μόνο το κομμάτι του media player.

Κολλάει ακόμα κι αν δεν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο;

Μπήκα στο forum της wd και είδα ότι επανεμφανίστηκε το πρόβλημα σε πολλούς κατόχους από τις 30/3, την ίδια μέρα που το παρατήρησα κι εγώ. Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα, αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος...

Εγώ έστειλα ολόκληρη την συνομιλία μέσω email στο τεχνικό τμήμα της WD την προηγούμενη φορά και τους είπα ότι ξανά γίνεται το ίδιο.για να δούμε

Αν απενεργοποιήσετε την πρόσβαση στο internet του wd tv live συνεχίζει τα παγώματα?

Και εάν απενεργοποιείται η πρόσβαση στο ίντερνετ όπως θα βλέπει τους σκληρούς πάνω στο πισι ασύρματα; θα γίνεται;

Να σας ρωτήσω κάτι; Από την πείρα σας με την λειτουργία της αν λόγω συσκευής. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται διαδικτυακά επηρεάζει και την τοπική λειτουργία; Δηλαδή την αναπαραγωγή αρχείων από τοπικά συνδεδεμένο δίσκο; Γιατί έτσι θα μπορούσε να απενεργοποιηθεί η σύνδεση μέσω Ίντερνετ της αν λόγω συσκευής.