We can fuck forever, but you'll never get my soul

Πριν

2188326045_46fff5db81.jpg

και μετά

thegunclub36.jpg

στην Αθήνα είχα πάει να του μιλήσω: πολύ δύσκολο.
2-3 ώρες μετά, πάνω στο πάλκο, μας πήρε και τα σώβρακα.

τι να κάνουμε κι εμείς οι επαρχιώται της μουσικής και πενταγραμμικώς αγράμματοι , αφού ο ψευδο-ερασιτεχνισμός , μόνον ως a posteriori εφεύρεση για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα , μας ακούγεται :grandpa::flipout::flipout:-bye-

Re: Απάντηση: We can fuck forever, but you'll never get my soul

τι να κάνουμε κι εμείς οι επαρχιώται της μουσικής και πενταγραμμικώς αγράμματοι , αφού ο ψευδο-ερασιτεχνισμός , μόνον ως a posteriori εφεύρεση για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα , μας ακούγεται :grandpa::flipout::flipout:-bye-

υπάρχει θεραπεία:
1ο βήμα - πετάς όλα τα Doobie Brothers και τα υπόλοιπα sunny boys της Καλιφόρνια απ το παράθυρο.:grandpa:

do that and then we proceed to step # 2. -bye-

Aλμπουμάρες, μπαντάρα. Αυτό είναι ψυχωμένο-ψυχωτικό ροκ.
Τι να γράψει κανείς για τη φιγούρα του τύπου.
Λύμπε έκλεισες τρυπάρα μεγάλη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: We can fuck forever, but you'll never get my soul

υπάρχει θεραπεία:
1ο βήμα - πετάς όλα τα Doobie Brothers και τα υπόλοιπα sunny boys της Καλιφόρνια απ το παράθυρο.:grandpa:

τι λες μπρε ; να πετάξω τα τεσσεραμισάρια για τα τρισιμισάρια ; Δεν με φαίνεται καλή συναλλαγή -bye-

Re: Απάντηση: We can fuck forever, but you'll never get my soul

υπάρχει θεραπεία:

:a0210: :worshippy:
:worshippy::a0210:

ντούμπι?:afraid:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: We can fuck forever, but you'll never get my soul

τι λες μπρε ; να πετάξω τα τεσσεραμισάρια για τα τρισιμισάρια ; Δεν με φαίνεται καλή συναλλαγή -bye-

μη μου κάνεις τον αργυραμοιβό εμένα που ντεμέκ κοιτάζει το συμφέρον του.
σε ξέρω απ την καλή ;)
τόλμα γιατί αλλιώς θα καταντήσεις σαν τον Υπέρηχα: scrapping the barel :flipout:
τέλειωσε το τυρί -των 70ς- δεν έχει άλλο :grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: We can fuck forever, but you'll never get my so

μη μου κάνεις τον αργυραμοιβό εμένα που ντεμέκ κοιτάζει το συμφέρον του.
σε ξέρω απ την καλή ;)
τόλμα γιατί αλλιώς θα καταντήσεις σαν τον Υπέρηχα: scrapping the barel :flipout:

χε χε η διαφορά μας είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις εσείς πριμοδοτείτε με ένα βαθμό το attitude. Εγω συνήθως κόβω ένα βαθμό γι αυτό . Αρα κατα βάθος συμφωνούμε , απλώς διαφωνώντας :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: We can fuck forever, but you'll never get my so

χε χε η διαφορά μας είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις εσείς πριμοδοτείτε με ένα βαθμό το attitude.

Σωστος! Και εμενα μου τη σπαει που το κανει αυτο ο Κωστας, αλλα απο την αλλη με "συμφερει" ομως, γιατι ετσι ανοιγονται συζητησεις και μαθαινω πραγματα...;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: We can fuck forever, but you'll never get m

χε χε η διαφορά μας είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις εσείς πριμοδοτείτε με ένα βαθμό το attitude. Εγω συνήθως κόβω ένα βαθμό γι αυτό . Αρα κατα βάθος συμφωνούμε , απλώς διαφωνώντας :flipout:

Ντοκ, αν κοιτάζαμε μόνο το attitude θα ψηφήζαμε Καραμανλή με κλειστά μάτια:flipout::flipout::flipout:

:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: We can fuck forever, but you'll never get m

Σωστος! Και εμενα μου τη σπαει που το κανει αυτο ο Κωστας,

μου έχει μείνει κουσούρι Πέτρο.
το 74 ήμουν 20, το attitude ήταν εκ των ων ουκ άνευ: οι άλλοι βλέπεις άκουγαν όλοι μελοποιημένους εθνικούς ποιητές. Αν δεν πήγαινες με το ρεύμα ούτε γκόμενα δεν έβρισκες -που λέει ο λόγος δηλαδή...πάντα υπήρχαν και χαλασμένες ;).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: We can fuck forever, but you'll n

το 74 ήμουν 20, το attitude ήταν εκ των ων ουκ άνευ: οι άλλοι βλέπεις άκουγαν όλοι μελοποιημένους εθνικούς ποιητές. Αν δεν πήγαινες με το ρεύμα ούτε γκόμενα δεν έβρισκες -που λέει ο λόγος δηλαδή...πάντα υπήρχαν και χαλασμένες ;).

Kι εγω ποτε δεν ημουν με τους πολλους, επειδη και μονο ηταν πολλοι. Ο δευτερευων λογος που ποτε δεν καπνισα, ηταν γιατι ολοι οι φιλοι μου αρχισαν το τσιγαρο για να δειχνουν μεγαλυτεροι και να ριχνουν γκομενες. Αttitude...

Απάντηση: Re: Απάντηση: We can fuck forever, but you'll never get my soul

Απατηλές μουσικές ξενοδοχείου που ... ...Δίσκος γι'αυτούς που πιστεύουν πως όσο και αν κόστισαν οι προηγούμενες μέρες, αυτές δεν είναι κεφάλαιο κεκτημένο να τις λατρέψουμε αλλά σάπιο που από πάνω μας χρειάζεται να ξεκολλήσουμε.

από εδώ

##

Κώστα, νά'σαι πάντα καλά, να μας παρουσιάζεις αυτά τα διανάντια :grinning-smiley-043

Ο συνεπής αντικονφορμισμός είναι από τις απόλυτες μορφές κονφορμισμού:lehrer:
Το θέμα με τους Gun Club (δε μιλάω για το live) ήταν ότι υπήρξαν καταπληκτικοί μουσικοί με γνώση της αμερικάνικης μουσικής παράδοσης (μεταξύ άλλων), είχαν ιδέες και έγραψαν συγκλονιστικά τραγούδια, καυτά και οξειδωτικά σε μια περίοδο που όλα πήγαιναν για την έξοδο. Ήταν η καλύτερη εξόδιος ακολουθία.:ADFADF1: Αν ήταν για το attitude μόνο, θα συζητάγαμε για τους Dwarves και τους Dead Moon και μη χειρότερα.
Είναι πολύ διασκεδαστικές οι απόπειρες των κριτικών να εντάξουν σε συγκεκριμένο είδος - ρεύμα τους Gun Club. Συνήθως τους βάφτιζαν punk κι όποιον πάρει ο Χάρος -τους μουσικούς δηλαδή, οι κριτικοί είναι κακά σκυλιά...Αυτά κατά κανόνα γίνονται όταν ο καλλιτέχνης είναι πιο διαβασμένος, καλλιεργημένος και ανήσυχος από τους κριτές του.
Mιλώντας για το Miami, αξίζει να ακούσει κανείς την εξαιρετική διασκευή του Carry Home από το καλό φίλο του JLee, Mark Lanegan στο δίσκο του I'll take care of you-όλο είναι υπέροχο ούτως ή άλλως.
Κώστα, νομίζω ότι ο χοντρούλης εκδήμησε σε νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε από τους γονείς του. Έπεσε σε κώμα λόγω σταδιακού shut down: ήπαρ, εγκέφαλος, καρδιά. Η στάση του με το αλκοόλ και τις λοιπές ουσίες ήταν καθαρά αυτοκτονική γιατί γνώριζε ότι είχε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του πριν καν αρχίσει τις καταχρήσεις.
Well, whatever, nevermind...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: We can fuck forever, but you'll n

Αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι και τους Doobies , ξενόφερτο μίασμα τους θεωρούσαν -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: We can fuck forever, but you'

attitude είπα , όχι play station :flipout:

+1000

Nα ανεβαίνεις στο πάλκο και να τα γ@μ@ς όλα είναι attitude..
Nα είσαι ιδιοσυγκρασιακός περφόμρερ μπροστά στα μικρόφωνα, προσθέτει attitude
Nα είσαι πρωθυπουργός με το joystick ανά χείρας σε κάνει ανατρεπτικό και ριζοσπάστη. Τeen rock attitude καραμπινάτο.
Να πηγαίνεις στη σύνοδο Ευρωπαίων ηγετών κι αντί να τους μιλάς να ακούνε, να κοιτάζεις τη λιμνούλα πάνω απ´το γιοφύρι σε κάνει emo...:flipout:

Tέλος πάντων..
Οι Gun Club είναι το θέμα και είχαν και attitude.
jeffrey3big.jpg

Last edited:
Τελικά, κατέχω μόνο την κορυφή του παγόβουνου από τους Gun Club, καταπώς φαίνεται.

Ένα Fire of Love δε φτάνει...

Εγω´την αμαρτία μου θα την πω - για νά πάψει να είναι τέτοια . Σήμερα λοιπόν που ξαναάκουσα το "Miami" , κατάλαβα τι με ενοχλούσε τόσα χρόνια . Ο Stein που έκανε την παραγωγή , για άγνωστους σε εμένα λόγους , έθαψε , τα όργανα , κάπου βαθιά στο mix και πρόβαλε την φωνή του Pierce - υπερβολικά θα έλεγα . Αποτέλεσμα , τα περισσότερα τραγούδια , ακούγονται σαν να έχουν μόνον πρίμα , ο μπασίστας είναι σχεδόν εξαφανισμένος και το όλο σύνολο αποπνέει μιά αισθητική και ακουστική φορητού τρανζίστορ . Ξεραϊλα του κερατά .Η κόπια που έχω είναι του 1982 στην Animal records με αριθμό 1398 .

Ως εκ τούτου , παρακαλώ τους ειδικούς εδώ μέσα , να μου πουν εάν υπάρχει κάποιο remaster που να έχει διορθώσει τα πράγματα ( δηλαδή να έχει φέρει ταόργανα στη σωστή τους στάθμη , να ακούγεται το μπάσσο , να έχει φύγει η ξεραϊλα ) . Παρακαλώ επίσης , όλους όλους σκεφτούν να μου πουν ότι δεν τους αρέσουν τα ριμάστερ και ότι το σωστό είναι να ακούμε τους δίσκους όπως τους ήθελε ο δημιουργός τους - ακόμα κι αν έκανε λάθος - να μην μου το πούνε . Δεν με ενδιαφέρει . Είναι κρίμα να καταστρέφεται ένας δίσκος για χαζομάρες -bye-

Μάλιστα παρατήρησα ότι και στα τρία κομμάτια που μου αρεσουν περισσότερο από όλα ( Run through the jungle , Bad Indian , Fire of love ) η κατάσταση ελαφρώς διορθώνεται . Είναι τυχαίο άραγε ;