Weapons

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    17
Πολύ κακό για το τίποτε, περίμενα κάτι καλύτερο πολλά ερωτηματικά για το ρόλο που έπαιξε "η θεία"

Δεν νομιζω να υπαρχουν ερωτηματικα για τη θεια. Ηταν απλως
μια κακη μαγισα
Στα συν της ταινιας δλδ οτι δεν ηταν κανενα περιεργο story τυπου Stephen King που δεν βγαζεις νοημα με τιποτα.
Κατα τα αλλα πολυ προσεγμενη ταινια, με σωστες δοσεις χιουμορ και με καλους πρωταγωνιστες και σκηνοθετη, αριστη στο ειδος της.

Πολύ κακό για το τίποτε, περίμενα κάτι καλύτερο πολλά ερωτηματικά για το ρόλο που έπαιξε "η θεία"

Υπαρχει κοσμος που δεν το εχει δει βαλτε κανα σποιλερ αμα δεν κρατιεστε να σχολιασετε επι της ταινιας .

Υπαρχει κοσμος που δεν το εχει δει βαλτε κανα σποιλερ αμα δεν κρατιεστε να σχολιασετε επι της ταινιας .
Η θεία δεν είναι τίποτα φοβερά μυστικό, εμφανίζεται στο πρώτο τρίτο της ταινίας.

• Like
Reactions: Simos.I
Καλύτερα να μην την δούνε. Ευτυχώς που δεν την είδα σε καλοκαιρινό. Τι μ@λ@κία ήταν αυτή? 2 ώρες κιόλας? Άσε που όλοι έχουν δίκιο για τα τελευταία 10-15 λεπτά. Απλά τραγική. Τα παιδιά με βρίζανε ότι τους χάλασα το movie night μας. Τζάμπα οι πίτσες και τα burger.

Μια σαχλαμαρα και μιση με σεναριο που θα μπορουσε να την απογειωση
2 χαμενες ωρες και αξιζουν μονον 10 λεπτα

• Like
Reactions: Simos.I and airb
Ενταξει, δεν είναι όλες οι ταινίες για όλους!

δεν με ενδιαφερουν οι βαθμολογιες , κρινω μια ταινια απο τον βαθμο που σου αφηνει ενα αποτυπωμα, καθως και το πως φτανει στην κορυφωση της για μενα κατι πηγε λαθος pas mal

Ενταξει, δεν είναι όλες οι ταινίες για όλους!

Ακριβως σε καθε ανθρωπο επιδρα διαφορετικα καθε ταινια .

Το θεμα ειναι να σε ταξιδευει και αν μπορεις να μπεις και μεσα στην ταινια ακομα καλυτερα. Με τετοια θεματα βεβαια ειναι επικινδυνο να ενεργοποιηθουν τιποτα δικλειδες ψυχικης σου ασφαλειας οποτε κατανοητο ειναι να μην αρεσει σε καποιους.

Ακριβως σε καθε ανθρωπο επιδρα διαφορετικα καθε ταινια .

Το θεμα ειναι να σε ταξιδευει και αν μπορεις να μπεις και μεσα στην ταινια ακομα καλυτερα. Με τετοια θεματα βεβαια ειναι επικινδυνο να ενεργοποιηθουν τιποτα δικλειδες ψυχικης σου ασφαλειας οποτε κατανοητο ειναι να μην αρεσει σε καποιους.
Προσωπικά, καμία σχέση. Άμα έγραφα όλες τι τρύπες, γελοιότητες, χαμένες ευκαιρίες, κλπ για αυτή την ταινία, όλο το ποστ, θα ήταν μόνο spoiler. Καταφέρνει ένα θέμα με παιδιά, που πάντα με κάνει και τρελαίνομαι σαν γονιός, να μου είναι αδιάφορο και στο τέλος να γελάω με αυτό που είδα.
Ακόμα και οι σκηνές με αίμα και βία, είναι βαρετές.
Άσε που τελικά, το αεροπλανάκι με τα χέρια (και δεν είναι spoiler, αφού είναι από το πρώτο λεπτό της ταινίας και στην αφίσα), είναι απλά αστείο, χωρίς λόγο ύπαρξης. Και όταν γελάει ένα 14χρονο αντί να φοβηθεί έστω και λίγο, τι ακριβώς συζητάμε για ταινία τρόμου?

Ναθ εγω εγραψα καθαρα εχοντας εικονα το δυνατο θριλερ που σου κοβει την ανασα και για να εχετε μια εικονα του τι θεωρω καθηλωτικο μεταφυσικο θριλερ
εναι τα Conjuring, Εξορχιστης του 1973, η Προφητεια του 1976 και το 1ο απο τον Δρομο με τις Λευκες
θα μου πειτε αλλα χρονια αλλες εποχες

δεν με ενδιαφερουν οι βαθμολογιες , κρινω μια ταινια απο τον βαθμο που σου αφηνει ενα αποτυπωμα, καθως και το πως φτανει στην κορυφωση της για μενα κατι πηγε λαθος pas mal
Δε χρειάζεται να σε ενδιαφέρουν, κι εμένα μου αρέσουν ταινίες που σε άλλους δεν...

Απλα το στατιστικό δείχνει ότι παρόλο που μια ταινία δε μας αρέσει, δεν είναι αναγκαστικά μαπα!

Προσωπικά -πάντα- δε μπορώ να βαθμολογήσω ΚΑΜΜΙΑ απολύτως ταινία/σειρά κάτω απο 5/10 κι αυτό για τον κόπο εκατοντάδων ανθρώπων που δούλεψαν σκληρά γι αυτή, δεν υπάρχει το "κακή" για μένα. Αλλά αυτός είναι ο δικός μου τρόπος σκέψης/ αξιολόγησης.

Δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες και τελικά, προσωπικά, αποδείχθηκε μία μετριότητα. Σίγουρα, και το casting, και η σκηνοθεσία αλλά και το σπονδυλωτό σενάριο έδειχναν ότι δεν θα είναι μία ταινία τρόμου της σειράς αλλά στο τέλος δεν...
Για να το παραλληλήσω, που άφησε την ίδια γεύση όπως με τις ταινίες του Shyamalan. Ωραίες παραγωγές, ωραία ατμόσφαιρα, ωραίο casting, αλλά στο τέλος αυτό που σου μένει είναι μία μετριότητα.

Δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες και τελικά, προσωπικά, αποδείχθηκε μία μετριότητα. Σίγουρα, και το casting, και η σκηνοθεσία αλλά και το σπονδυλωτό σενάριο έδειχναν ότι δεν θα είναι μία ταινία τρόμου της σειράς αλλά στο τέλος δεν...
Για να το παραλληλήσω, που άφησε την ίδια γεύση όπως με τις ταινίες του Shyamalan. Ωραίες παραγωγές, ωραία ατμόσφαιρα, ωραίο casting, αλλά στο τέλος αυτό που σου μένει είναι μία μετριότητα.
Μα οι μέτριες (τουλάχιστον) - καλές ταινίες στο συγκεκριμένο είδος, είναι ήδη κατόρθωμα!

Εντάξει, δεν είναι όλες του Shyamalan έτσι αλλά καταλαβαίνω τι λες και συμφωνώ.

Ναθ εγω εγραψα καθαρα εχοντας εικονα το δυνατο θριλερ που σου κοβει την ανασα και για να εχετε μια εικονα του τι θεωρω καθηλωτικο μεταφυσικο θριλερ
εναι τα Conjuring, Εξορχιστης του 1973, η Προφητεια του 1976 και το 1ο απο τον Δρομο με τις Λευκες
θα μου πειτε αλλα χρονια αλλες εποχες
όλες οι εποχές έχουν τα δικά τους standards, η συγκεριμένη ταινια δεν μπορεί να συγκριθεί, ουτε με το HOME, BRING HER BACK, M3GAN, πάντα κατα την γνωμη μου.

Πολύ καλή, καλογυρισμένη και καλοπαιγμένη. Το τέλος δε με ενόχλησε καθόλου, το βρήκα πολύ πετυχημένο.
εδω θα συμφωνησω μαζι σας κυριε Κωστα ( ευτυχως που το ειδα και σε αιθουσα ) αν και δεν ειμαι φιλος του ειδους