Weapons

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    17
όλες οι εποχές έχουν τα δικά τους standards, η συγκεριμένη ταινια δεν μπορεί να συγκριθεί, ουτε με το HOME, BRING HER BACK, M3GAN, πάντα κατα την γνωμη μου.
πιστευω μ αυτα που εγραψε ο Λαζαρος δεν μποπρει να συγκριθει αυτα τα κερδιζει παντα κατα την γνωμη μου

Για το είδος της (που εύκολα γίνεται γελοία) είναι αξιοπρεπέστατη. Πολύ καλή σκηνοθεσία, πολύ καλές ερμηνείες, και σενάριο. Σε απορροφά το στρορυ και σε κρατάει από τη μύτη. Το τελευταίο δεκάλεπτο όντως είναι σα να είναι από άλλη ταινία αλλά αν συνέχιζε στο Ρυθμό της υπόλοιπης ταινίας κινδυνεύε να γίνεται σαν τις ταινίες του Shyamalan. Άσε που ελάφρυνε το βαρύ κλίμα και τελείωσε πιο ευχάριστα. Για το είδος της πολύ καλή... (Ένας παραλληλισμός πάντως των παιδιών με τα πουλιά του Χίτσκοκ θα είχε μια σύνδεση). Think about it . Επίσης ηχητικά η ταινία τα σπάει. Βάλτε το volume ,,ψηλα!

Last edited:
Μια χαρά ταινία ήταν.
Είχε το σασπενς, είχε και αρκετές jumpscare σκηνές και πολύ καλή ηχητική επένδυση.
Το τέλος δεν με χάλασε. Ίσα ίσα μου έκατσε και καλά.

μια γνωμη απο τον κυριο Γκαλεν παρακαλω που ειναι το αγαπημενο του ειδος
Αξιοπρεπέστατη είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Ο σκηνοθέτης που είχε δείξει ήδη από το Barbarian ότι δεν είναι κάποιος της σειρας, εδώ αποδεικνύεται ακόμη πιο ταλαντούχος! Πλέον περιμένω με σαφώς μεγαλύτερη προσμονή την επόμενη του!
Να προσθέσω σε αυτό που γράφετε για τις πολύ καλές ερμηνείες, ότι προφανώς έχει βοηθήσει και αυτός τα μέγιστα στην καθοδήγηση των ηθοποιών.
Η αφήγηση επίσης δίνει μεγάλη φρεσκάδα στην ταινία. Μεγάλο πράγμα να βλέπεις κάτι διαφορετικό από αυτά που βγαίνουν με το σωρό. Λίγο τούτο με τις σπασμένες οπτικές γωνίες, λίγο το ακόμη καλύτερο strange darling με τα μπρος πίσω στο χρόνο...
Δε λέω ότι επανεφευρισκουν τον τροχό, αλλά είναι τόσο ωραία αίσθηση να βλέπεις κάτι που προσπαθεί να ξεχωρίσει και όχι άλλη μια κοινότυπη χαζομάρα!

Αξιοπρεπέστατη είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Ο σκηνοθέτης που είχε δείξει ήδη από το Barbarian ότι δεν είναι κάποιος της σειρας, εδώ αποδεικνύεται ακόμη πιο ταλαντούχος! Πλέον περιμένω με σαφώς μεγαλύτερη προσμονή την επόμενη του!
Να προσθέσω σε αυτό που γράφετε για τις πολύ καλές ερμηνείες, ότι προφανώς έχει βοηθήσει και αυτός τα μέγιστα στην καθοδήγηση των ηθοποιών.
Η αφήγηση επίσης δίνει μεγάλη φρεσκάδα στην ταινία. Μεγάλο πράγμα να βλέπεις κάτι διαφορετικό από αυτά που βγαίνουν με το σωρό. Λίγο τούτο με τις σπασμένες οπτικές γωνίες, λίγο το ακόμη καλύτερο strange darling με τα μπρος πίσω στο χρόνο...
Δε λέω ότι επανεφευρισκουν τον τροχό, αλλά είναι τόσο ωραία αίσθηση να βλέπεις κάτι που προσπαθεί να ξεχωρίσει και όχι άλλη μια κοινότυπη χαζομάρα!

Θα συμφωνήσω.
Γενικά η ταινία είναι "μαστοριά" παρ'ολο που ως στόρυ δεν λέει και τίποτα.
Και αυτό είναι έργο σκηνοθέτη, το να καταφέρει δηλαδή να σου πει υπέροχα μια ιστορία, χωρίς η ίδια η ιστορία να είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Είναι αυτό που λεμε ότι στο σινεμά σημασία έχει όχι μόνο το τι λες αλλά κυρίως το πως το λες.
Και εδώ ο σκηνοθέτης μας τα λέει πολύ ωραία.
Ρυθμός, αφήγηση, ερμηνείες, πλάνα εξαιρετικά.

Ψηφισα καλη, την γνωμη μου την ειπα στις ταινιες που μολις ειδαμε, γιατι μολις την ειδα.

Θα μπορουσα να ψηφιζα πολυ καλη αλλα για να το εξηγησω θα ηταν δυσκολο γιατι θα επαιζε σε επιπεδο αλληγοριας.
Το φιλμ δεν ειναι απλα ενα φιλμ τρομου. Ειναι μια συμβολικη αλλα "μη μου απτου" προσεγγιση μιας κοινωνικης πραγμαικοτητας, οπου το σεναριο δεν αρκειται σε αυτο που δηιγειται και μονο αλλα σε αλλο πραγμα.

Πραγματικοτητα που ολοι βιωνουν αλλα κανεις δεν βλεπει ντε φακτο και μοιαζει φτωχο.

Οποτε η ψηφος μου μενει μονο στην επιφανεια του σεναριου οπως λαμβανεται

Απο τις λιγες προσπαθειες της χρονιας που κραταμε.