Σας ευχαριστώ όλους!
Το MEDEA είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!τελος
Μην ξεχναμε οτι το Emm βασιζεται στην DSD κωδικοποιηση η οποια εχει απιστευτη αποκριση στις υψηλες συχνοτητες.
EMM LABS φωτεινό με πολύ καλή ανάλυση και το MEDEA πιο μουσικό με καλύτερη ροή της μουσικής. Το σύστημα έπαιζε απίστευτα με το MEDEA και ήταν πολύ απόλυτο με το EMM LABS σε σημείο που κάποιες φορές σε κούραζε. Μιλάμε για διαφορές εύκολα ανιχνεύσιμες σε επαναλαμβανόμενα blind test.
Tο EMM LABS μου φάνηκε καλύτερο για παραγωγή μουσικής και το MEDEA καλύτερο για ακρόαση. Κάπου ήταν καλύτερο το ένα κάπου το άλλο. Ισως σε άψογες ηχογραφήσεις να προτιμούσα το EMM LABS, αλλά πόσες τέτοιες υπάρχουν?
Μεγειές μου!!!!!
Ρε Μιχαλη γιατι δεν επαιρνες το DCS η το AMR? :guitarist:
.
Χαιεντας σημαινει οτι ολοι με ζηλευουν γιατι δεν εχουν τα δικα μου παιχνιδακια. Ασε που ταγραφεις ολα 2 φορες (στερεο)
Σας ευχαριστώ.
Ανοιξα ένα θέμα να μοιραστώ τον ενθουσιασμό και βλέπω πάλι πανικό...Κρίμα!
Anyway...
Γιώργο επειδή τυγχάνει να μην γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις και επειδή η ευγένεια μου πλέον έχει και κάποια όρια, να σε ενημερώσω (και με τη δική σου φρασεολογία) λοιπόν ότι ο Μιχάλης έχει την καλύτερη γνώμη για το dCS Puccini το οποίο έπαιξε πολύ καλύτερα απο το Emmlabs στο σύστημα του και μάλιστα ήρθε για να το αγοράσει (παρουσία αρκετών ατόμων).
[για άσχετους λόγους δεν έγινε]
Την γνώμη αυτή την έχει μοιραστεί και με φίλους του διεθνώς αλλά και είναι καταγεγραμμένη δημοσίως στο φόρουμ του aca.
Και φυσικά είναι αρκετοί αυτοί που έχουν αναβαθμιστεί απο Emmlabs σε dCS διεθνώς.
Καλό είναι πριν λοιπόν λες αυτά που λες να γνωρίζεις ακριβώς πως έχουν τα πράγματα, αυτό το πανηγυριώτικο κυνήγι εντυπωσιασμού με τα λόγια το έχει βαρεθεί πλέον ο κόσμος.
Εγώ προσωπικά σέβομαι και τις 2 εταιρείες (Emm, dCS), αλλά και την Accuphase, Esoteric, Spectral, Weiss κλπ στις ψηφιακές τους υλοποιήσεις.
Μιχαλιό καλορίζικος και να χαρείς την αναβάθμιση σου![]()
Οσον αφορα τον Μιχαλη λυπαμαι που το λεω, αλλα δεν τον θεωρω και τον πιο αξιοπιστο ακροατη και κριτη συσκευων..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.