Western Digital TV HD Media Player

εγω που εχω το gen2 πως θα κανω το ['Α] να το δειχνει κανονικα..???κ μακρια απο το mkvtoolnix 4.3 το κατεβασα κ εκανα μετατροπη οπως ειπατε κ δεν επαιζε καθολου..τιποτα..αφου κολλουσε κ ο σκληρος..κ μετα κατεβασα το 4.0 κ τωρα ειναι οκ...

Μα δεν νομίζω να σου είπε κάνεις να κατεβάσεις το mkvtoolnix 4.3 και να κάνεις την μετατροπή αφού ΟΛΟΙ λένε να κατεβάσεις το 4.0.0 για να είσαι ποιο σίγουρος.

Όσο για το κεφαλαίο ελληνικό άλφα πήγαινε στα settings και διάλεξε σαν κωδικοποίηση greek(windows-1253) και θα είσαι μια χαρά.

Τα φώτα σας παρακαλώ. Αγόρασα ένα WD Media Player εχθές (99 ) για ένα ξάδελφο μου και του πήγα να δει κάποιες ταινίες και δεν αναγνωρίζει τους υπότιτλους (όπου το Xtreamer Pro μου τους παίζει χωρίς πρόβλημα). Είναι .srt
Αν και φαντάζομαι πως κάπου σε αυτό το τεράστιο thread θα υπάρχει η απάντηση όποιος έχει τον χρόνο και την καλοσύνη μου απαντάει τι πρέπει να κάνουμε.
Ευχαριστώ πολύ.

Last edited:
Να διαβάζεις ξέρεις? :slapface:

Αν ναι δες το ποστ λίγο ποιο πάνω από αυτό που έκανες και θα δεις τη λυση στο πρόβλημα σου αν με το "δεν αναγνωρίζει τους υπότιτλους (όπου το Xtreamer Pro μου τους παίζει χωρίς πρόβλημα)" εννοείς ότι δείχνει τους υπότιτλους ακαταλαβίστικα.

Ορίστε και λίγο αναλυτικότερα το πως θα βρεις το Greek(windows-1253):
settings--->system settings--->additional encoding support--->Greek(Windows 1253)

Last edited:
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Να διαβάζεις ξέρεις? :slapface:

Αν ναι δες το ποστ λίγο ποιο πάνω από αυτό που έκανες και θα δεις τη λυση στο πρόβλημα σου αν με το "δεν αναγνωρίζει τους υπότιτλους (όπου το Xtreamer Pro μου τους παίζει χωρίς πρόβλημα)" εννοείς ότι δείχνει τους υπότιτλους ακαταλαβίστικα.

Ορίστε και λίγο αναλυτικότερα το πως θα βρεις το Greek(windows-1253):
settings--->system settings--->additional encoding support--->Greek(Windows 1253)
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά μην βαράς δεν υπάρχει λόγος :shakehands:

γεια χαρα παιδια...
τις τελευταιες μερες μου παρουσιαζει το μηχανακι μου το εξης προβλημα. κανει πολλα κολλιματα και πολλες φορες πολλα σπασιματα.
δηλαδη πολλες φορες κολλαει σε καποια σημεια ταινιων και πρεπει να το σταματησω και να ξανααρχισω απο την αρχη. και ξανακολλαει συνηθως στα ιδια σημεια.
και τα σπασιματα που κανει ειναι σαν να πηγαινει στο 2Χ ας πουμε και κοβει τον ηχο.
να πω πως εχω το μηχανημα σχεδον 2 χρονια. και οι ταινιες αυτες λειτουργουν κανονικα στο pc μου. οι περισσοτερες ειναι 720p και μερικες 1080p.σε divx δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.
σκεφτομουν οτι μπορει να φταιει οτι πλεον γινονται πιο "βαριες" οι ταινιες. αλλα σαν αρχεια ειναι ιδια τουλαχιστον σε μεγεθος με αυτα που κατεβαζα παλιοτερα.

λετε να τα επαιξε και να θελει αλλαγη? καμια ιδεα? (εχω το τελευταιο firmware).

thanks

γεια χαρα παιδια...
τις τελευταιες μερες μου παρουσιαζει το μηχανακι μου το εξης προβλημα. κανει πολλα κολλιματα και πολλες φορες πολλα σπασιματα.
δηλαδη πολλες φορες κολλαει σε καποια σημεια ταινιων και πρεπει να το σταματησω και να ξανααρχισω απο την αρχη. και ξανακολλαει συνηθως στα ιδια σημεια.
και τα σπασιματα που κανει ειναι σαν να πηγαινει στο 2Χ ας πουμε και κοβει τον ηχο.
να πω πως εχω το μηχανημα σχεδον 2 χρονια. και οι ταινιες αυτες λειτουργουν κανονικα στο pc μου. οι περισσοτερες ειναι 720p και μερικες 1080p.σε divx δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.
σκεφτομουν οτι μπορει να φταιει οτι πλεον γινονται πιο "βαριες" οι ταινιες. αλλα σαν αρχεια ειναι ιδια τουλαχιστον σε μεγεθος με αυτα που κατεβαζα παλιοτερα.

λετε να τα επαιξε και να θελει αλλαγη? καμια ιδεα? (εχω το τελευταιο firmware).

thanks

Κατεβασε το mediainfo και συγκρινε μια παλια ταινια mkv που δεν ειχε προβλημα με μια απο τις τελευταιες που εχεις κατεβασει.
Ετσι θα δεις πχ ποσα Ref Frames ειχε η παλια και ποσα η καινουργια,γιατι αν θυμαμαι καλα το wd gen1 ειχε ενα προβλημα με τα Ref Frames.
Κανε και ενα defragment τον δισκο.

Δεν νομίζω να τα έπαιξε ο WD. Λογικά πρέπει να φταίνε τα συκγεκριμένα αρχεία. Και σε μένα μου είχε παρουσιάσει τέτοια κολλήματα σε κανά 2 ταινίες και συνήθως κατεβάζω 8 και 10GB. Δοκίμασε να κατεβάσεις τα ίδια αρχεία από άλλη πηγή και δοκιμασέ τα πάλι.

πιστευετε οτι αν αγορασω το καινουριο wd tv live θα παψουν να υπαρχουν τετοια προβληματα?

πιστευετε οτι αν αγορασω το καινουριο wd tv live θα παψουν να υπαρχουν τετοια προβληματα?
Εννοειται αφου το live εχει δυνατοτερο chip με μεγαλυτερη μνημη.

καλημερα εχω το wd tv live μια εβδομαδα ταινια δεν ειχα δει προσπαθησα χθες αλλα τιποτα,παιζει οποτε θελει ειτε ειναι mkv αρχεια ειτε avi,εχει την 1.02.21,του εκανα reset απο το πλαι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,επαιζε στο preview αρκετες mkv ταινιες ωσπου ξαφνικα σταματησε,σε καποιες και μετα δεν επαιζε ουτε αυτες που πριν εβλεπα,διαβασα εδω αρκετες σελιδες δεν βρηκα ακρη πως μπορω να λυσω το προβλημα μου,εχει προβλημα το μηχανημα? να το παω αυριο πρωι πρωι να μου το αλλαξουνε? δεν μπορω να καν τιποτα καμια ιδεα καποια λυση κανενας?Ευχαριστω

επειδη αυτο το θεμα εχει 260 σελιδες δεν μπορω να τις διαβασω ολες, οποτε θα ρωτήσω και οποιος ξερει ας μου απαντησει.

1. το wd media player εχει 2 x usb υπαρχει τροπος να βαλω περισσοτερους απο 2 σκληρους δισκους? (ειχα αγορασει ενα οπου το συνδεσα στην 1 usb θυρα στο wd και εχει 4 εισοδους, αλλα οταν εβαλα 2 σκληρους δεν εβλεπε κανεναν απο τους δυο σκληρους)

2. σε ενα forum διαβασα εναν που κατεβασε full bluray και πηγε να το δει στο wd media player αλλα δεν μπορουσε να βαλει υποτιτλους αλιθευη? και αν ναι η λυσει ειναι μονο να το μετατρέψω σε mkv η εχει και αλλο τροπο?

Παιδια 2 ερωτησεις σχετικα με το (Τα) player της WD.
Firmware δεν βγαζουν πιο καινουργια πια?
Εχουν να βγαλουν απο τον 12-09.
Εαν παρει ενας φιλος το πρωτης γενιας Player εχουν λυσει το θεμα που ειχε με τα DTS?
Το ρωταω γιατι εχουμε βρει ενα στα 65 Ευρω και ειναι το οριο των χρημματων που διαθετει.
Δεν εχει πολυκαναλο ενισχυτη , μονο με TV θα το συνδεσει και για αυτο ρωταω για το θεμα με τα DTS!

Απ' όσο ξέρω δεν έχει λυθεί και δεν νομίζω να λυθεί, όσα firmware updates κι αν κάνουν.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

καλημερα εχω το wd tv live μια εβδομαδα ταινια δεν ειχα δει προσπαθησα χθες αλλα τιποτα,παιζει οποτε θελει ειτε ειναι mkv αρχεια ειτε avi,εχει την 1.02.21,του εκανα reset απο το πλαι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,επαιζε στο preview αρκετες mkv ταινιες ωσπου ξαφνικα σταματησε,σε καποιες και μετα δεν επαιζε ουτε αυτες που πριν εβλεπα,διαβασα εδω αρκετες σελιδες δεν βρηκα ακρη πως μπορω να λυσω το προβλημα μου,εχει προβλημα το μηχανημα? να το παω αυριο πρωι πρωι να μου το αλλαξουνε? δεν μπορω να καν τιποτα καμια ιδεα καποια λυση κανενας?Ευχαριστω
Τελικά το έλυσες το πρόβλημα φίλε μου;
Γιατί ξαφνικά κι εμένα κάτι παρόμοιο μου κάνει από χθες,ενώ βλέπει όλα τα αρχεία δεν παίζει τίποτα.:bigcry:

Αν έχουν και τα δύο οπτική ίνα, και υποστηρίζουν DTS, ναι θα έχεις DTS.

Τα links σου δεν παίζουν.

Έχω πάνω από 1 χρόνο το WD TV HD Media Player (gen1) με firmware 1.03.01. Μέχρι χθες τα πάντα λειτουργούσαν άψογα, και ξαφνικά δεν παίζει ταινίες και μουσική ενώ προβάλει τις φωτογραφίες. Έκανα reset, το αποσύνδεσα, media lib. off, χωρίς αποτέλεσμα. Διαβάζει τον σκληρό κανονικά. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Έχω πάνω από 1 χρόνο το WD TV HD Media Player (gen1) με firmware 1.03.01. Μέχρι χθες τα πάντα λειτουργούσαν άψογα, και ξαφνικά δεν παίζει ταινίες και μουσική ενώ προβάλει τις φωτογραφίες. Έκανα reset, το αποσύνδεσα, media lib. off, χωρίς αποτέλεσμα. Διαβάζει τον σκληρό κανονικά. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ
Όπως θα δεις 3-4 ποστ ποιο πάνω κι εγώ προχθές αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα.
Την λύση μου την έδωσε ο φίλος Budda που είχε πάθει το ίδιο πριν λίγο καιρό.
Έσβησα από τον σκληρό το τελευταίο αρχείο που του είχα περάσει και ήταν αυτό που για άγνωστο λόγω μου δημιουργούσε το πρόβλημα,το έβγαλα από την πρίζα και μόλις το ξανά έβαλα,έπαιξαν όλα.
Άρα πρέπει να βρεις ποιο ήταν εκείνο το αρχείο που έβαλες τελευταία πριν σου παρουσιάσει το πρόβλημα και να το σουτάρεις.

Α και καλώς ήρθες.-bye-

παιδια καλημέρα.
παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum και μου έχετε δώσει αρκετες απαντήσεις στα προβλήματα μου χωρίς καν να χρειαστεί να ρωτησω. μεχρι τώρα τουλαχιστον. εκανα αναβάθμιση μόλις προχτέσ στο Wd μου κ απο εκεί κ μετά μου ζητάει account κ password για να συνδεθώ στο τοπικό δίκτυο, κάτι που δεν μου το ζητούσ ε ποτέ μέχρι τώρα σε όσα updates και αν είχα κανει. αν έχει παρουσιαστεί σε κανενα το ίδιο πρόβλημα θα εκτιμούσα μια βοήθεια!!