Σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά μην βαράς δεν υπάρχει λόγος :shakehands:Να διαβάζεις ξέρεις? :slapface:
Αν ναι δες το ποστ λίγο ποιο πάνω από αυτό που έκανες και θα δεις τη λυση στο πρόβλημα σου αν με το "δεν αναγνωρίζει τους υπότιτλους (όπου το Xtreamer Pro μου τους παίζει χωρίς πρόβλημα)" εννοείς ότι δείχνει τους υπότιτλους ακαταλαβίστικα.
Ορίστε και λίγο αναλυτικότερα το πως θα βρεις το Greek(windows-1253):
settings--->system settings--->additional encoding support--->Greek(Windows 1253)
γεια χαρα παιδια...
τις τελευταιες μερες μου παρουσιαζει το μηχανακι μου το εξης προβλημα. κανει πολλα κολλιματα και πολλες φορες πολλα σπασιματα.
δηλαδη πολλες φορες κολλαει σε καποια σημεια ταινιων και πρεπει να το σταματησω και να ξανααρχισω απο την αρχη. και ξανακολλαει συνηθως στα ιδια σημεια.
και τα σπασιματα που κανει ειναι σαν να πηγαινει στο 2Χ ας πουμε και κοβει τον ηχο.
να πω πως εχω το μηχανημα σχεδον 2 χρονια. και οι ταινιες αυτες λειτουργουν κανονικα στο pc μου. οι περισσοτερες ειναι 720p και μερικες 1080p.σε divx δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.
σκεφτομουν οτι μπορει να φταιει οτι πλεον γινονται πιο "βαριες" οι ταινιες. αλλα σαν αρχεια ειναι ιδια τουλαχιστον σε μεγεθος με αυτα που κατεβαζα παλιοτερα.
λετε να τα επαιξε και να θελει αλλαγη? καμια ιδεα? (εχω το τελευταιο firmware).
thanks
Εννοειται αφου το live εχει δυνατοτερο chip με μεγαλυτερη μνημη.πιστευετε οτι αν αγορασω το καινουριο wd tv live θα παψουν να υπαρχουν τετοια προβληματα?
Τελικά το έλυσες το πρόβλημα φίλε μου;καλημερα εχω το wd tv live μια εβδομαδα ταινια δεν ειχα δει προσπαθησα χθες αλλα τιποτα,παιζει οποτε θελει ειτε ειναι mkv αρχεια ειτε avi,εχει την 1.02.21,του εκανα reset απο το πλαι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,επαιζε στο preview αρκετες mkv ταινιες ωσπου ξαφνικα σταματησε,σε καποιες και μετα δεν επαιζε ουτε αυτες που πριν εβλεπα,διαβασα εδω αρκετες σελιδες δεν βρηκα ακρη πως μπορω να λυσω το προβλημα μου,εχει προβλημα το μηχανημα? να το παω αυριο πρωι πρωι να μου το αλλαξουνε? δεν μπορω να καν τιποτα καμια ιδεα καποια λυση κανενας?Ευχαριστω
Όπως θα δεις 3-4 ποστ ποιο πάνω κι εγώ προχθές αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα.Έχω πάνω από 1 χρόνο το WD TV HD Media Player (gen1) με firmware 1.03.01. Μέχρι χθες τα πάντα λειτουργούσαν άψογα, και ξαφνικά δεν παίζει ταινίες και μουσική ενώ προβάλει τις φωτογραφίες. Έκανα reset, το αποσύνδεσα, media lib. off, χωρίς αποτέλεσμα. Διαβάζει τον σκληρό κανονικά. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.