Western Digital TV HD Media Player

Κατι παιζει με το καλωδιο σου και την TV ή το WD μαλλον. Αν το εχεις στο auto βαλτο στο 1080/60Hz, ή το αντιστροφο. Επισης αν εχεις αλλο καλωδιο HDMI δοκιμασε και με αυτο... Ή τσιμπα ενα τετοιο και δοκιμασε: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751598... Γιατι αν αλλαξεις συσκευη και φταιει το καλωδιο παλι τα ιδια θα σου κανει...

εγω δεν το εχω δοκιμασει ακομα διοτι ελειπα μερικες μερες
το εχω συνδεσει με ενα hdmi αρκετα καλο πιστευω, 18 ευρω εδωσα, δεν νομιζω οτι φταιει το καλωδιο
ελπιζω να δουλεψει το απογευμα γιατι αλλιως παει για αλλαγη...

Το βάλαμε demo σήμερα στο κατάστημα Πλαίσιο Ευκαρπίας...και παίζει mkv
με διάφορα demo video...ΚΟΡΥΦΗ !!!
Το έχουμε συνδεμένω στην Samsung LE40A856S LCD TV 40'' 100Hz

Όσοι θέλουν ας έρθουν να το δούν live...

Φιλικά,
Δημήτρης

Έχω το μηχάνημα συνδεδεμένο με ένα Sony HT -SF 1300 με οπτική ίνα και παίρνω ήχο 5.1.Έχω παρατηρήσει όμως σε ταινίες mkv ο διάλογος ακούγεται χαμηλά και γενικά ο ήχοΑλλά όταν ξεκινάνε διάφορα εφέ δυναμώνει ο ήχος και ακούγονται όλα τέλεια.Παρατηρώ σαν να αλλάζει κωδικοποίηση.Είναι φυσιολογικό αυτό?Αν όχι διορθώνεται?

Ξέρω ότι έχει ξαναειπωθεί εδώ μέσα αλλά νoμίζω δεν έχει δοθεί εξήγηση....

Το πήγα για αλλαγή, μετά από αυτά που προείπα σταμάτησε να μου ανοίγει και αναβόσβηνε το φωτάκι του on-off. Παρήγγειλα και το καλώδιο που μου είπε ο φίλος furious99 απο το eshop.
Ελπίζω να μου έρθει το Σάββατο.

Αυτό με τον ήχο το έχω κι εγώ. Ενώ οι φωνές παίζουν σιγά, οι περιβαλλοντικοί ήχοι ακούγονται πολύ πιο δυνατά. Έχουμε ανισορρπία στον ήχο δηλαδή. Αλλά νομίζω ότι τα mkv ακούγονται γενικά έτσι, δεν φταίει το wd hd tv player...

Εάν έφταιγε το WD, τότε θα το έκανε σε όλα τα αρχεία, πράγμα που δεν συμβαίνει, τα mkv τώρα, ανάλογα ποιός και με τί τα έφτιαξε, εγώ κρατάω τα καλά και πετάω τις κακές μεταφορές-συμπιέσεις, οι οποίες είναι πολύ λίγες, έως ελάχιστες! επίσης όλα τα DTS τα μετατρέπω εύκολα σε AC3 και όλα καλά!!!

Τα mkv που κατεβάζω είναι Septic,Esir και Refined κυριώς.Αυτή τη διαφορά ήχου τη κάνει και σε εσένα hvoul?
Όταν τα DTS τα μετατρέπεις σε AC3 παίρνεις 5.1 ήχο απο τον ενισχυτή?Επίσης αν τελικά απο τη μετατροπή πάιρνεις 5,1 ήχο, εξακολουθεί να κάνει αυτή τη διαφορά ήχου?

ρε παιδια ψαχνω να βρω να το αγορασω και δεν το βρισκω πουθενα - εχει καποιος καμμια ιδεα ?

Audio
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Format settings, SBR : No
Codec ID : A_AAC
Duration : 3mn 26s
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Rear: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 16 bits
Language : English

Το παραπάνω MKV αρχείο παίζει χωρίς ήχο όταν επιλέγω Digital στις ρυθμίσεις ήχου της συσκευής ενώ στο Stereo παίζει κανονικά. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες το θέμα. Υπάρχει ασυμβατότητα με το ACC;

Αν ναι υπάρχει κάποιο καλό προγραματακι που να μετατρέπει το ACC σε AC3; Δοκίμασα με το PopCorn MKV AudioConverter που χρησιμοποιώ συνήθως αλλά βγάζει μήνυμα λάθους και δεν μπορεί να διαβάσει το αρχείο.

Audio
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Format settings, SBR : No
Codec ID : A_AAC
Duration : 3mn 26s
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Rear: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 16 bits
Language : English

Το παραπάνω MKV αρχείο παίζει χωρίς ήχο όταν επιλέγω Digital στις ρυθμίσεις ήχου της συσκευής ενώ στο Stereo παίζει κανονικά. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες το θέμα. Υπάρχει ασυμβατότητα με το ACC;

Αν ναι υπάρχει κάποιο καλό προγραματακι που να μετατρέπει το ACC σε AC3; Δοκίμασα με το PopCorn MKV AudioConverter που χρησιμοποιώ συνήθως αλλά βγάζει μήνυμα λάθους και δεν μπορεί να διαβάσει το αρχείο.

Χρειαζεσαι μαλλον αυτα

http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Editors-Recorders/Simple-NeroAACEnc-GUI.shtml
http://www.nero.com/eng/downloads-nerodigital-nero-aac-codec.php (απο εδω θα παρεις αυτα που ειναι στο φακελο win32 και θα τα βαλεις στο φακελο του GUI)

για μετατροπη AAC σε AC3...

Last edited:
μολις ειδα Red Baron σε mkv720pHDDVD με subs, το μηχανακι πεταει!
Προβλημα με τα chapters ομως, αδυνατει χαρακτηριστικα να περασει σε next/previous!

μολις ειδα Red Baron σε mkv720pHDDVD με subs, το μηχανακι πεταει!
Προβλημα με τα chapters ομως, αδυνατει χαρακτηριστικα να περασει σε next/previous!

FF και μετα NEXT => skip ανα 10λεπτο