Western Digital TV HD Media Player

Μπορεί κανεις να μου πει που μπορώ να το βρώ; Στα ιντερνετικά μαγαζιά, φαίνεται παντού εξαφανισμένο. Θα είμαι Αθήνα μέχρι τρτάρτη. Απο που μπου προτείνετε να το πάρω;

εδώ
πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα, αν και όταν λένε διαθέσιμο εντός 24ώρων συνήθως υπάρχει. Το παραγγέλνεις και το παίρνεις την επόμενη.

Το κατάστημα βρίσκεται σε παράλληλο της Στουρνάρα στο ύψος του Πλαισίου.

Έχω μια απορία ρε παιδια.Οταν το remote του,αρχισει με το καιρο να κάνει τα δικά του(πχ δεν λειτουργει το FF απο την πολυχρησια) τι κανουμε ?Μας μένει το τουβλάκι δίπλα στην τηλεόραση?Μιλαμε πρεπει να το προσεχουμε σαν τα ματια μας.Η εξάρτηση απο το τηλεκοντρολ ειναι ολοκληρωτική.Ο ένας χρόνος εγγύηση ειναι λιγος και φυσικα τα παρατράγουδα θα ξεκινήσουν μετά το πέρας του

Έχω μια απορία ρε παιδια.Οταν το remote του,αρχισει με το καιρο να κάνει τα δικά του(πχ δεν λειτουργει το FF απο την πολυχρησια) τι κανουμε ?Μας μένει το τουβλάκι δίπλα στην τηλεόραση?Μιλαμε πρεπει να το προσεχουμε σαν τα ματια μας.Η εξάρτηση απο το τηλεκοντρολ ειναι ολοκληρωτική.Ο ένας χρόνος εγγύηση ειναι λιγος και φυσικα τα παρατράγουδα θα ξεκινήσουν μετά το πέρας του

Αυτό είναι θέμα που έχουν πρακτικά όλες οι τηλεχειριζόμενες συσκευές.

Παίρνεις από τώρα ένα "εκπαιδευόμενο" τηλεκοντρόλ και το εκπαιδεύεις για backup..

Αλλά λογικά μέχρι να χαλάσει το τηλεκοντρόλ του θα το έχεις πετάξει / αναβαθμίσει / αλλάξει / κτλ.

καλημερα σε ολους
εχω ενα προβλημα με το wd αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει να δω τι πατατια εχω κανει
του εκανα το firmware update και μετα δοκιμασα να παιξω μια δυο ταινιες που εχω στο mybook....παιζω για δυο τρια λεπτα την πρωτη για να δω την εικονα, μια χαρα, βαζω και την δευτερη ολα οκ..μετα την σταματαω
απο εκει και μετα δεν παιζει τιποτα. βαζω μια τριτη δεν την παιζει, μαυρη η οθονη. δοκιμαζω μια απο τις δυο που ειχα βαλει γιαλ ιγο, τα ιδια
τα επαιξε το μηχανημα? δεν μπορω να καταλαβω τι εχω κανει και δεν παιζει τιποτα. και στην αρχη ηταν σουπερ και η εικονα και ολα.any help?
Το έχω πάθει και έφτιαξε όταν του ξαναπέρασα το firmware. Σήμερα το έπαθε ξανά αλλά πριν του περάσω το firmware θέλω να το ψαξω λιγάκι για να βρω τι φταίει. Πάντως λύσεις του τύπου «βάλε βγάλε πρίζα, βάλε βγάλε σκληρό» κλπ δεν έκαναν τίποτα.

Το έχω πάθει και έφτιαξε όταν του ξαναπέρασα το firmware. Σήμερα το έπαθε ξανά αλλά πριν του περάσω το firmware θέλω να το ψαξω λιγάκι για να βρω τι φταίει. Πάντως λύσεις του τύπου «βάλε βγάλε πρίζα, βάλε βγάλε σκληρό» κλπ δεν έκαναν τίποτα.
Και σε μενα τα χει παιξει, μαυρη οθονη ,κολλαει οταν του βαζω στικακι.Θα του ξαναπερασω το firmware και αν δεν...παμε για αλλαγη.

Ολοι εσεις που εχετε τις μαυρες οθονες, κανετε eject πρωτα τον/τους δισκους? Ή τραβατε το καλωδιο USB με τη μια/ κλεινετε το ρευμα?

Επισης δοκιμαστε να βαλετε την αναλυση σε 1080/60 αντι για auto...

Last edited:
Την πρώτη φορά που μου κόλλησε έτυχε να είναι οι μέρες που κυκλοφόρησε το δεύτερο update. Το πέρασα και έφτιαξε. Τώρα δεν μπορώ να το ξαναπεράσω γιατί αναγνωρίζει ότι το update στο φλασακι είναι ήδη εγκατεστημένο και δεν κάνει update. Μετά από διάφορα που δοκίμασα χωρίς να βρω λύση, έκανα reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και το πρόβλημα εξαφανίστηκε.

Δεν κάνω eject τον δίσκο, κλείνω τη συσκευή από το power και στη συνέχεια τη βγάζω από την πρίζα (γιατί διαφορετικά συνεχίζει να τραβάει ρεύμα το my book). Δεν νομίζω να οφείλεται εκεί το πρόβλημα καθώς και τις 2 φορές που μου κόλλησε και δεν έπαιζε τίποτα ήταν όταν έκανα κατάχρηση των πλήκτρων "rewind" και "ff".

Οταν το κλεινεις απο το remote δεν κανει μονο του eject (unmount) το δισκο/stick, οποτε αν του κλεισεις το ρευμα μπορει να εχεις προβλημα. Θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι ενα mkv που το ειχα κανει pause, οταν εκλεισα κατα λαθος το ρευμα δεν ξαναπαιξε ποτε και εβγαζε μαυρη οθονη (επρεπε να το ξαναγραψω).
Απο το manual:

Removing a USB Device
To prevent data loss, it is highly recommended that you first press the EJECT button
on the remote control before removing a USB device.

To remove a USB device:
1. Press the EJECT button on the remote.
2. Select the USB device you want to remove.
3. Highlight OK on the eject prompt, then press ENTER.
4. Disconnect the USB device from the HD media player.

Σωστό αλλά άσχετο. Το πρόβλημα με την μαύρη οθόνη που συζητάμε δεν έχει να κάνει με την αφαίρεση του δίσκου. Και τις 2 φορές που μου παρουσιάστηκε εμένα ούτε το δίσκο αφαίρεσα, ούτε έβγαλα τη συσκευή από το ρεύμα.

Οι οδηγίες από το manual που έγραψες λένε τι πρέπει να κάνεις όταν θέλεις να αφαιρέσεις τον δίσκο. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που θες να κλείσεις τη συσκευή και να την βγάλεις από το ρεύμα θα πρέπει να κάνεις και unmount το δίσκο.

Last edited:
Ενταξει το βρηκα πως αλλαζουν μεγεθος οι υποτιτλοι.

Ειναι στο menu video settings, εγω κοιταζα στα general settings μονο.

Εκει μπορεις επιλεξεις το μεγεθος υποτιτλων μεχρι 40. Που ηταν ηδη, γι' αυτο ηταν αρκετα μεγαλοι.

Tx furious.

Το μηχανημα παραδωθηκε στον κατοχο του ο οποιος δεν πιστευε την αλλαγη της ποιοτητας της εικονας στην τηλεοραση του. Ειναι μια Samsung 40αρα lcd με αναλυση 1366χ768, αγορασμενη πανω απο 2 χρονια πισω.

Γι αλλη μια φορα αποδεικνυεται περιτρανα οτι η καλη εικονα δεν ειναι θεμα τοσο τελευταιας λεξης της τεχνολογιας οσο καλου σηματος.

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια τους και ξεχωριστα τον Δημητρη Δημητρακουδη για την παροτρυνση του να το αγορασω.

Πεδια πυλετε ενα πλευαρακι μυ εμενε λογο DTS Ιχο αν καπιοσ ενδιαφερερτε στο ,τιλ 6947322656 ασφραγιστο στο κυτι.

Ρε φίλε εσύ έχεις καταλάβει τι γράφεις???
Πυλετε!!!
πλευρακι!!!
κυτι!!
Τι λέξεις είναι αυτές ρε φίλε δική σου δημιουργία?

Πεδια πυλετε ενα πλευαρακι μυ εμενε λογο DTS Ιχο αν καπιοσ ενδιαφερερτε στο ,τιλ 6947322656 ασφραγιστο στο κυτι.
Μτάφραση:
Παιδιά, πουλιέται ένα πλεϊεράκι!
Μου έμεινε λόγω DTS ήχου (προφανώς επειδή δεν τον "μεταφράζει" σε αναλογικό).
Αν κάποιος ενδιαφέρεται, (να καλέσει) στο τηλεφωνικό νούμερο 6947322656. Είναι (κάπως) στο κουτί του (ήσυχο και με όλα του τα εμβόλια)!

Το ότι είναι και σε τελείως άσχετο thread, δε το πρόσεξε κανείς αφού έπρεπε να μεταγλωττίσει το "κείμενο" πριν...

Σωστό αλλά άσχετο. Το πρόβλημα με την μαύρη οθόνη που συζητάμε δεν έχει να κάνει με την αφαίρεση του δίσκου. Και τις 2 φορές που μου παρουσιάστηκε εμένα ούτε το δίσκο αφαίρεσα, ούτε έβγαλα τη συσκευή από το ρεύμα.

Οι οδηγίες από το manual που έγραψες λένε τι πρέπει να κάνεις όταν θέλεις να αφαιρέσεις τον δίσκο. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που θες να κλείσεις τη συσκευή και να την βγάλεις από το ρεύμα θα πρέπει να κάνεις και unmount το δίσκο.

Αν κλεισεις τη συσκευη απο το remote χωρις να τη βγαλεις απο το ρευμα, και την ξανανοιξεις απο το remote, θα δεις οτι δεν ξαναδιαβαζει τους δισκους (το λαμπακι του USB δεν αναβοσβηνει ειναι μονιμα αναμμενο), γιατι οταν ειναι κλειστο απο το remote, ειναι στην πραγματικοτητα σε standby με τους δισκους mounted.
Αν κλεισεις το ρευμα με το δισκο mounted (οπως οταν η συσκευη ειναι στο off απο το remote), ειναι σαν να τραβας το USB καλωδιο του εξωτερικου δισκου απο ενα pc χωρις να εχεις κανει safe removal.
Τεσπα ο καθενας κανει οτι θελει με τη συσκευη του, εγω απλως αναφερω οτι κανω παντα eject τους δισκους πριν κλεισω το ρευμα, απο την ημερα που ειχα τη μαυρη οθονη (2η μετα την αγορα), και 2 μηνες τωρα και καμια 80αρια ταινιες μετα δεν ξαναειχα μαυρη οθονη και να μην παιζει αρχειο που πριν επαιζε κανονικα (με ολα τα firmware που εχουν βγει μεχρι τωρα δεν υπηρξε διαφορα, τα εχω περασει ολα 1.00.00, 1.01.01, 1.01.02)...

Last edited:
Παιδιά το πήρα κι' εγώ το μηχανάκι το Σάββατο από Plaisio (Σταυρούπολη) 99 ευρωπαϊκά και είχε κανα δύο ακόμα.'Οποιος ενδιαφέρεται.........
Κατ´αρχήν ευχαριστώ όλους που κάνατε τον κόπο να γράψετε εντυπώσεις.
Να πω και τις δικές μου :
ποιότητα κατασκευής καλή (λίγο το remote είναι κάπως ψεύτικο δε βαριέσαι), μέγεθος άριστο.
εικόνα από avi πολύ καλή, υπότιτλοι ΟΚ αλλά με μια ελάχιστη καθυστέρηση 0,50 sec (λύνεται εύκολα με το subtitle workshop).
εικόνα από divx (μετατροπή με aviaddxsubs) μέτρια, υπότιτλοι γιόκ :hmmmm2:(κάνω κάτι λάθος ;).
εικόνα από mkv 720p super ουάου (δυστυχώς μόνο ένα sample έπαιξα-θέλει convert σε NTFS o passport).
Συμπέρασμα (εντελώς υποκειμενικό πάντα), για μένα που δεν κατέχω και πολλά και έψαχνα έναν εύκολο και προσιτό οικονομικά τρόπο να βλέπω εικόνα χωρίς το -ενσωμάτωσε υπότιτλο-γράψε dvd- αλλά και εικόνα HD, το αξίζει το κατοσταρικάκι με το παραπάνω.

Εμένα μου έκανε κάτι παρόμοιο. Εκει που έπαιζε κανονικά ξαφνικά εμφανίζεται στην τηλεόραση μαύρη οθόνη και λέει οτι δεν υπάρχει σήμα λες και ο madiaplayer ειναι κλειστός, αλλά τα φωτάκια στον player είναι κανονικά ανοιχτά.
Βγάζω καλώδιο ρεύματος και ξανά από την αρχή βάζω να δω την ταινία. Είμαι περίεργος να δω αν θα το ξανακάνει.