Δημήτρης Αντωνόγλου
AVClub Addicted Member
Μπορεί κανεις να μου πει που μπορώ να το βρώ; Στα ιντερνετικά μαγαζιά, φαίνεται παντού εξαφανισμένο. Θα είμαι Αθήνα μέχρι τρτάρτη. Απο που μπου προτείνετε να το πάρω;
Έχω μια απορία ρε παιδια.Οταν το remote του,αρχισει με το καιρο να κάνει τα δικά του(πχ δεν λειτουργει το FF απο την πολυχρησια) τι κανουμε ?Μας μένει το τουβλάκι δίπλα στην τηλεόραση?Μιλαμε πρεπει να το προσεχουμε σαν τα ματια μας.Η εξάρτηση απο το τηλεκοντρολ ειναι ολοκληρωτική.Ο ένας χρόνος εγγύηση ειναι λιγος και φυσικα τα παρατράγουδα θα ξεκινήσουν μετά το πέρας του
Το έχω πάθει και έφτιαξε όταν του ξαναπέρασα το firmware. Σήμερα το έπαθε ξανά αλλά πριν του περάσω το firmware θέλω να το ψαξω λιγάκι για να βρω τι φταίει. Πάντως λύσεις του τύπου «βάλε βγάλε πρίζα, βάλε βγάλε σκληρό» κλπ δεν έκαναν τίποτα.καλημερα σε ολους
εχω ενα προβλημα με το wd αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει να δω τι πατατια εχω κανει
του εκανα το firmware update και μετα δοκιμασα να παιξω μια δυο ταινιες που εχω στο mybook....παιζω για δυο τρια λεπτα την πρωτη για να δω την εικονα, μια χαρα, βαζω και την δευτερη ολα οκ..μετα την σταματαω
απο εκει και μετα δεν παιζει τιποτα. βαζω μια τριτη δεν την παιζει, μαυρη η οθονη. δοκιμαζω μια απο τις δυο που ειχα βαλει γιαλ ιγο, τα ιδια
τα επαιξε το μηχανημα? δεν μπορω να καταλαβω τι εχω κανει και δεν παιζει τιποτα. και στην αρχη ηταν σουπερ και η εικονα και ολα.any help?
Και σε μενα τα χει παιξει, μαυρη οθονη ,κολλαει οταν του βαζω στικακι.Θα του ξαναπερασω το firmware και αν δεν...παμε για αλλαγη.Το έχω πάθει και έφτιαξε όταν του ξαναπέρασα το firmware. Σήμερα το έπαθε ξανά αλλά πριν του περάσω το firmware θέλω να το ψαξω λιγάκι για να βρω τι φταίει. Πάντως λύσεις του τύπου «βάλε βγάλε πρίζα, βάλε βγάλε σκληρό» κλπ δεν έκαναν τίποτα.
Μτάφραση:Πεδια πυλετε ενα πλευαρακι μυ εμενε λογο DTS Ιχο αν καπιοσ ενδιαφερερτε στο ,τιλ 6947322656 ασφραγιστο στο κυτι.
Σωστό αλλά άσχετο. Το πρόβλημα με την μαύρη οθόνη που συζητάμε δεν έχει να κάνει με την αφαίρεση του δίσκου. Και τις 2 φορές που μου παρουσιάστηκε εμένα ούτε το δίσκο αφαίρεσα, ούτε έβγαλα τη συσκευή από το ρεύμα.
Οι οδηγίες από το manual που έγραψες λένε τι πρέπει να κάνεις όταν θέλεις να αφαιρέσεις τον δίσκο. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που θες να κλείσεις τη συσκευή και να την βγάλεις από το ρεύμα θα πρέπει να κάνεις και unmount το δίσκο.
δοκιμασε αλλο καλωδιο αλλιως γυρνατο πισωΠαιδιά μου το ξανάκανε. Καμιά ιδέα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.