Western Digital TV HD Media Player

Σε περίπτωση που δοκιμάσει και κάποιος άλλος να συνδέσει ένα εξωτερικό dvdrom στο μηχάνημα ας μας πει αν το αναγνωρίζει ή όχι γιατί εγώ που δοκίμασα laptop external dvd-rw δεν το αναγνώριζε.

Ευχαριστώ πολύ.

Σε περίπτωση που δοκιμάσει και κάποιος άλλος να συνδέσει ένα εξωτερικό dvdrom στο μηχάνημα ας μας πει αν το αναγνωρίζει ή όχι γιατί εγώ που δοκίμασα laptop external dvd-rw δεν το αναγνώριζε.
Μα νομίζω έχει διευκρινιστεί ήδη!
Δεν χειρίζεται dvdrom.
Εκτός αν εννοείς ούτε σαν data συσκευή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Δεν τον περναει καθολου γραφει unsupported το WD οταν γυρισεις τον ηχο σε αυτο (δοκιμασα ενα full bluray rip που ειχε τετοιο ηχο)...

Απο σκληρους δε θα εχετε προβλημα με τους περισσοτερους (αρκει να μην ειναι fragmented), το φλασακι καλυτερα να το αποφυγετε γιατι ειναι συνηθως αργα στο γραψιμο της ταινιας σε αυτα - μονο αν δε θελετε να αγορασετε εξωτερικο σκληρο...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.:grinning-smiley-043

Μια ερωτηση παρακαλω:

To usb1 με το usb2 του wdtv εχει καμεια διαφορα??
Στο manual εχει σχεδιαγραμμα τον εξωτερικο με τροφοδοσια στο usb1
και τον χωρις στο usb2...παιζει καποιο ρολο?
thanx

Last edited:
Και εγω το εχω στην πισω θυρα (usb2) για να μην φαινεται ασχημα.
Αλλα μου κανει εντυπωση γιατι εχουν το usb 1 στο πλαι...
Αν υπαρχει μια λογικη εξηγηση καλο θα ητανε. :P
Thanx φιλε

Μια ερωτηση παρακαλω:

To usb1 με το usb2 του wdtv εχει καμεια διαφορα??
Στο manual εχει σχεδιαγραμμα τον εξωτερικο με τροφοδοσια στο usb1
και τον χωρις στο usb2...παιζει καποιο ρολο?
thanx

Καμια, εγω αλλωστε τους εχω βαλει και αναποδα απο οτι περιγραφεις...

Το WD το εχω στημενο ορθιο και στην πλαγια USB που ερχεται προς τα πανω βαζω τον passport που μπαινοβγαζω συχνοτερα...

Οh ναι εχεις δικιο στο καθετο ειναι πιο ευκολο για sticks..

Να κανω αλλη μια ερωτηση
Στα mp3 υπαρχει καποιος τροπος να τα παιζει με την σειρα το album.
Γιατι τα βγαζει μπερδεμενα στο φακελο.

Antιμετωπιζω το εξης προβλημα,αν ειναι τελικα προβλημα?
Εχω συνδεσει ενα western digital my book essencial 649gb.Ola lκαλα μεχρι εδω.Οταν κλεινω τηην συσκευη,το λαμπακι του(ενα μλε που εχει μπροστα,μενει ανοιχτο.Δοκιμασα απο το κοντρολ του wdtv να κανω eject το σκληρο και παλι ομως το λαμακι μενει ανοιχτο..Ειναι φυσιολογιικο αυτο?

Κατοπιν σχετικης συζητησης με γνωστη (ευχαριστω πολυ τον κ. ΔΔ για την εξαντλητικη αλλα και ακρως διευκρινιστικη ανακριση που αναγκαστηκε να υποστει) αγορασα ενα απο το media markt Παλαιου Φαληρου σημερα το απογευμα για λογαριασμο ενος φιλου.

Κοστισε 99 ευρω και ειδα να εχει αρκετα ακομη στα ραφια.

Αφου επαιξα λιγο σημερα βραδυ εχω να πω οτι η πρωτη εντυπωση ειναι εξαιρετικη, τουλαχιστον οσον αφορα την εικονα.

Το συνεδεσα με την Samsung 46F86 που εχω στην κρεβατοκαμαρα και επαθα πλακα με την εικονα.

Δεν ειδα καμμια διαφορα απο το dedicated HTPC που εχω συνδεδεμενο στην τηλεοραση. Το PC ειναι ενος χρονου αγορασμενο αποκλειστικα για να παιζει ως HTPC με κορυφαια τοτε συστατικα και σεταρισμενο αποκλειστικα για την τηλεοραση αυτη απο εναν απο τους ειδημονες του αντικειμενου.

Να επισημανω οτι τα αρχεια που επαιξα μεχρι στιγμης ειναι mkv σε 720p καθοσον ο προβολεας που εχω ( ακομη ...) ειναι 1280χ720 και προτιμω να βλεπω αρχεια σε αυτην την αναλυση. Τα οποια επαιξαν κανονικα γρηγορα με "πηδηματα" κλπ χωρις κανενα απολυτως προβλημα.

Επεται συνεχεια και με αρχεια 1080 p & i καθως και bluray.

Να προσθεσω οτι το τηλεκοντρολ φαινεται να εχει μια στιγμιαια καθυστερηση στην ανταποκριση αλλα υπακουει πιστα τις εντολες παντα. Ετσι μην βιαστειτε να ξαναπατησετε καποιο απο τα κουμπια αν σας φαινεται οτι δεν ανταποκρινεται γιατι θα δειτε ολες τις εντολες να πραγματοποιουνται η μια πισω απ την αλλη μαζι.

Δεν προλαβα ν' ασχοληθω με τον ηχο καθως και με τους υποτιτλους, ουτε προλαβα να δω τι firmware εχει περασμενο.

Παρεμπιμπτοντως πως βλεπω ποιο firmware εχει ;

Μολις εχω κατι νεοτερο καλο ή κακο θα ενημερωσω.

Μεχρι στιγμης παντως ειμαι τοσο εντυπωσιασμενος που το συνιστω ανεπιφυλακτα τουλαχιστον για οθονες μεχρι αυτες τις διαστασεις (46 ιντσες).

Αν δεν βαρεθω θα προσπαθησω να το συνδεσω και με τον προβολεα καποια στιγμη ετσι απο περιεργεια.

Last edited:
Εχω συνδεσει ενα western digital my book essencial 649gb.Ola lκαλα μεχρι εδω.Οταν κλεινω τηην συσκευη,το λαμπακι του(ενα μλε που εχει μπροστα,μενει ανοιχτο.Δοκιμασα απο το κοντρολ του wdtv να κανω eject το σκληρο και παλι ομως το λαμακι μενει ανοιχτο..Ειναι φυσιολογιικο αυτο?

Ναι...Γνωμη μου βαλε πολυμπριζο και κλεινε το απο αυτο αφου κανεις eject πρωτα το δισκο, γιατι ουτε το WD (standby) ουτε οι δισκοι κλεινουν. Αν θες να το ανοιξεις μετα απλα ανοιγεις το πολυμπριζο...

@ΠΑΝΟΣ ΚΤΕΝΙΔΗΣ

Στοιχημα οτι εχει το αρχικο firmware πανω. Βαλε το τελευταιο firmware

http://www.wdc.com/en/products/wdtv/index.asp?wdc_lang=en

(2 αρχεια .Bin και .Ver σε ενα stick και ψαξε στο μενου να πατησεις να γινει αναβαθμιση) γιατι αν δοκιμασεις υποτιτλους και 1080p με το αρχικο firmware θα εχεις αρνητικες εντυπωσεις....

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν ένας Seagate 500GB εξωτερικός θα είναι οκ για το WD HD TV? Είναι 7200 rpm.

αυτόν έχω σε 1Tb, μια χαρά θα σου είναι, από άποψη απόδοσης, αν και γεμίζει εύκολα δυστυχώς, ειδικά αν το ταϊζεις HD υλικό...θα σου πρότεινα να πας στο 1Τb αν το χρησιμοποιείς για HD ταινίες.

αυτόν έχω σε 1Tb, μια χαρά θα σου είναι, από άποψη απόδοσης, αν και γεμίζει εύκολα δυστυχώς, ειδικά αν το ταϊζεις HD υλικό...θα σου πρότεινα να πας στο 1Τb αν το χρησιμοποιείς για HD ταινίες.

Σε ευχαριστώ πολύ, τον παίρνω επιτόπου, τα 500Gb για τις ανάγκες μου είναι υπέραρκετα! :a0210:

Aν εχεις τον WD digital mybook με τον κυκλο, πατα τον για 3-5 sec και κλεινει. Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα...