Μα νομίζω έχει διευκρινιστεί ήδη!Σε περίπτωση που δοκιμάσει και κάποιος άλλος να συνδέσει ένα εξωτερικό dvdrom στο μηχάνημα ας μας πει αν το αναγνωρίζει ή όχι γιατί εγώ που δοκίμασα laptop external dvd-rw δεν το αναγνώριζε.
Δεν τον περναει καθολου γραφει unsupported το WD οταν γυρισεις τον ηχο σε αυτο (δοκιμασα ενα full bluray rip που ειχε τετοιο ηχο)...
Απο σκληρους δε θα εχετε προβλημα με τους περισσοτερους (αρκει να μην ειναι fragmented), το φλασακι καλυτερα να το αποφυγετε γιατι ειναι συνηθως αργα στο γραψιμο της ταινιας σε αυτα - μονο αν δε θελετε να αγορασετε εξωτερικο σκληρο...
Μια ερωτηση παρακαλω:
To usb1 με το usb2 του wdtv εχει καμεια διαφορα??
Στο manual εχει σχεδιαγραμμα τον εξωτερικο με τροφοδοσια στο usb1
και τον χωρις στο usb2...παιζει καποιο ρολο?
thanx
Antιμετωπιζω το εξης προβλημα,αν ειναι τελικα προβλημα?
Εχω συνδεσει ενα western digital my book essencial 649gb.Ola lκαλα μεχρι εδω.Οταν κλεινω τηην συσκευη,το λαμπακι του(ενα μλε που εχει μπροστα,μενει ανοιχτο.Δοκιμασα απο το κοντρολ του wdtv να κανω eject το σκληρο και παλι ομως το λαμακι μενει ανοιχτο..Ειναι φυσιολογιικο αυτο?
Το συνεδεσα με την Samsung 46F86 που εχω στην κρεβατοκαμαρα και επαθα πλακα με την εικονα.
Συγγνώμη αλλά..... στο σαλόνι τι έχεις???:BDGBGDB55:
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν ένας Seagate 500GB εξωτερικός θα είναι οκ για το WD HD TV? Είναι 7200 rpm.
αυτόν έχω σε 1Tb, μια χαρά θα σου είναι, από άποψη απόδοσης, αν και γεμίζει εύκολα δυστυχώς, ειδικά αν το ταϊζεις HD υλικό...θα σου πρότεινα να πας στο 1Τb αν το χρησιμοποιείς για HD ταινίες.
Antιμετωπιζω το εξης προβλημα,αν ειναι τελικα προβλημα?
Εχω συνδεσει ενα western digital my book essencial 649gb.Ola lκαλα μεχρι εδω.Οταν κλεινω τηην συσκευη,το λαμπακι του(ενα μλε που εχει μπροστα,μενει ανοιχτο.Δοκιμασα απο το κοντρολ του wdtv να κανω eject το σκληρο και παλι ομως το λαμακι μενει ανοιχτο..Ειναι φυσιολογιικο αυτο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.