Western Digital TV HD Media Player

Το συνοδευτικο software το εγκαταστησατε?
Σας δουλευει κανονικα?
Εγω εχω πολλα προβληματα τοσο με το ArcSoft Connect Notifier που δε φορτωνει στο startup οσο και με το MediaConverter που δεν κανει convert ενα αρχειο το οποιο πεζει χωρις ηχο στον player και βγαζει το εξης error : cannot find ArcSoft H.264 Encoder.

Το εγκατεστησα το προγραμματακι αλλα μαλλον ειναι κομμενη εκδοση του κανονικου γιατι δεν σε αφηνει να αλλαξεις τιποτα απο τις επιλογες που εχεις οποτε το απεγκατεστησα αμεσως .

Εγω σε αρχειο vc1 το οποιο δεν το αναγνωριζε το περασα με το tsmuxer και το εκανα m2ts και το παιζει μια χαρα και μιλαμε για αρχειο 1080p 17gb .Αλλο προγραμμα δεν ξερω για να σε βοηθησω .

Οριστε και το codec ηχου του αρχειου που δεν ακουγεται :

Codec : 0x0055 MPEG-1 Layer 3

Info : 48000Hz 111 kb/s tot , Joint Stereo LAME3.93a

δοκιμασε να βαλεις στις ρυθμισεις του μηχανηματος τον ηχο σε stereo αντι για digital

Σε stereo ειναι απο default ετσι κι αλλιως.
Εννοειται πως δοκιμασα και το digital αλλα δεν εκανε κατι.

Η πλακα ειναι οτι ναι ενταξει δεν περιμενω και εγω να παιζει τα παντα.
Αλλα να μην δουλευει και ο converter δειχνει προχειροτητα.

Μια ερώτηση :

Ποιος εξωτερικός σκληρός δίσκος νομίζεται ότι είναι ο ποιο κατάλληλος
Για το WD ??????????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια ερώτηση :

Ποιος εξωτερικός σκληρός δίσκος νομίζεται ότι είναι ο ποιο κατάλληλος
Για το WD ??????????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κανείς άλως ρε παιδιά????????

Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς εάν κάνει passthrough στην hdmi ήχο DolbyTrueHD σε πολυκάναλο ενισχυτή με τα αντίστοιχα πρωτόκολλα?

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς εάν κάνει passthrough στην hdmi ήχο DolbyTrueHD σε πολυκάναλο ενισχυτή με τα αντίστοιχα πρωτόκολλα?

Δεν τον περναει καθολου γραφει unsupported το WD οταν γυρισεις τον ηχο σε αυτο (δοκιμασα ενα full bluray rip που ειχε τετοιο ηχο)...

Απο σκληρους δε θα εχετε προβλημα με τους περισσοτερους (αρκει να μην ειναι fragmented), το φλασακι καλυτερα να το αποφυγετε γιατι ειναι συνηθως αργα στο γραψιμο της ταινιας σε αυτα - μονο αν δε θελετε να αγορασετε εξωτερικο σκληρο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Απο σκληρους δε θα εχετε προβλημα με τους περισσοτερους (αρκει να μην ειναι fragmented), το φλασακι καλυτερα να το αποφυγετε γιατι ειναι συνηθως αργα στο γραψιμο της ταινιας σε αυτα - μονο αν δε θελετε να αγορασετε εξωτερικο σκληρο...

Τι προτείνεται ???

http://www.skroutz.gr/s/55836/Western-Digital-My-Book-Essential-Edition-320GB.html

http://www.skroutz.gr/s/55895/Western-Digital-My-Passport-Essential-320GB-Black.html

Εγω εχω παρει εναν σκληρο της WD που εχει και
εξοδο firewire. Περναω την ταινια απο το laptop (που εχει firewire εξοδο) στον σκληρο 4,5G σε 4 λεπτα. Και δεν χρειαζετε να βγαζω/βαζω το usb του wdtv.

Μια ερωτηση:
To usb1 με το usb2 του wdtv εχει καμεια διαφορα...Στην ταχυτητα πχ???
thanx

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Εχω την εντuπωση οτι εχει hdmi version 1.2 το wd tv αρα (αν δεν κανω λαθος) ποτε δεν προκειται να υποστηριξει τα νεα format ηχου (hdmi 1.3).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Αναμεσα σε αυτους τους 2, τον passport 320 που ειναι μικρος, ελαφρυς 180 γραμμαρια και δεν εχει καλωδιο που μπαινει στην μπριζα.
Δες ομως και τι χωρητικοτητα παιρνεις στην ιδια περιπου τιμη:
http://www.skroutz.gr/s/55838/Western-Digital-My-Book-Essential-Edition-750GB.html
http://www.skroutz.gr/s/68773/Western-Digital-Elements-Desktop-1-TB-USB-2-0.html
Αυτοι ομως εχουν καλωδιο που μπαινει στην μπριζα, ειναι μεγαλυτεροι και βαρυτεροι... Αλλα χωρανε πολυ πραμα ;)

το Σαββατο πηρα το WD και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος, του βαλα εναν παλιο TRANCENT 80 GB και τον βλεπει μια χαρα. Με το καινουργιο firmware παιζει και ελληνικους υποτιτλους, εκτος απο το κεφαλαιο Α και το Θ το βγαζει σαν το σημα για τα ελικοπτερα, αλλα αν δε στο πουν δεν το καταλαβαινεις.
Το υλικο μεχρι στιγμης που του δινω ειναι divx και avi, και τα παιζει χαλαρα, και συμπαθητικη εικονα χωρις pixel και σπασιματα που περιμενα.Εχω ενα θεματακι οταν παιζει ταινια κανει μια ασπρη οριζοντια, πολυ ψιλη, γραμμη, για ενα τσικ, σαν καποιος να αναβη το φως στο δωματιο. ΔΕν την καταλαβαινεις αλλα εμενα προσωπικα με ενοχλει, μπορει να φταιει ο σκληρος, ελπιζω να μην φταει η TV, μια SONY W 4500, η κανα καλωδιο. Αν καποιος εχει ιδεα ας μου πει, κατα τα αλλα, το μηχανηματακι για 99 ευρω, δεν παιζετε.