Western Digital TV HD Media Player

Με ενα laptop με bluray εκανα ενα 1:1 rip του Dark Knight, τοσο σε ISO οσο και σε m2ts. Το ISO αν και το ειδε κανονικα, ειχε μεγαλα κολληματα κατα την αναπαραγωγη του. Αντιθετα το m2ts το επαιζε κανονικα με αριστη ποιοτητα. Αυτο κυριως ομως μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το m2ts επαιζε αριστα και στην 1080/24p αναλυση (το ειχα διαβασει στο avsforum και γι´αυτο δοκιμασα να βεβαιωθω), αντιθετα με οτι συμβαινει προς το παρον με τα .mkv αρχεια...

Παιδιά, μια μικρή σύνοψη με απορίες για βοήθεια.

1.Από ότι κατάλαβα τα 720p τα παίζει απρόσκοπτα έτσι; Στα 1080p κολλάει και πρέπει το αρχείο να έχει το σωστό bitrate για να παίξει κανονικά;

2.Με εξωτερικό αποκωδικοποιητή (που διαθέτω) θα παίζει 5.1 ήχο (με οπτική ίνα) στις ματρόσκες;

3.Εχουν παρατηρηθεί κολλήματα, έστω και στα 720p με χρήση usb stick που είναι σαφώς πιο αργά από έναν εξωτερικό σκληρό; Οσοι έχουν χρησιμοποιήσει θα ήταν πολύ διαφωτιστικό να γράψουν τις εντυπώσεις τους.

Ευχαριστώ.

Παιδιά, μια μικρή σύνοψη με απορίες για βοήθεια.

1.Από ότι κατάλαβα τα 720p τα παίζει απρόσκοπτα έτσι; Στα 1080p κολλάει και πρέπει το αρχείο να έχει το σωστό bitrate για να παίξει κανονικά;

2.Με εξωτερικό αποκωδικοποιητή (που διαθέτω) θα παίζει 5.1 ήχο (με οπτική ίνα) στις ματρόσκες;

3.Εχουν παρατηρηθεί κολλήματα, έστω και στα 720p με χρήση usb stick που είναι σαφώς πιο αργά από έναν εξωτερικό σκληρό; Οσοι έχουν χρησιμοποιήσει θα ήταν πολύ διαφωτιστικό να γράψουν τις εντυπώσεις τους.

Ευχαριστώ.
1. Ολα τα 720p και 90-95% των 1080p παιζουν κανονικα
2. Ναι, αν ο ενισχυτης σου υποστηριζει DTS, αλλιως θελει μετατροπη του ηχου, αν αυτος ειναι DTS
3. Αναλογα το stick. Μονο οταν το δοκιμασεις θα ξερεις...

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

τελικα το πηρα και εγω
απο το plus4u στα 81ευρω...μου ειπαν 2-3 μερες παραδοση
για το egreat πηγαινα αλλα τα 81 ευρα ειναι αρκετα καλη τιμη για να αντισταθει κανεις-bye-

Πως γινεται αυτο ??

Εδω λεει 99

http://www.plus4u.gr/showcatlist.ph...+TV+HD&Cat=&SubCat=&x=0&y=0#msg:1232709963496

εγω πριν λιγο το παρηγγειλα παιδια
81,40 ευρω μου το εβγαζε
αυτο το ποσο μου εστειλε και η αυτοματη επιβεβαιωση παραγγελιας
τι να σας πω, ημουν κ@λ@φαρδος? μπορει!
λες να μου πουνε οτι κανανε λαθος? θα γελασουμε γιατι τους πηρα και τηλεφωνω πριν το παραγγειλω!!

εγω πριν λιγο το παρηγγειλα παιδια
81,40 ευρω μου το εβγαζε
αυτο το ποσο μου εστειλε και η αυτοματη επιβεβαιωση παραγγελιας
τι να σας πω, ημουν κ@λ@φαρδος? μπορει!
λες να μου πουνε οτι κανανε λαθος? θα γελασουμε γιατι τους πηρα και τηλεφωνω πριν το παραγγειλω!!

Επιβεβαιωσε το αν θες, και πες του να αφησουν το συστημα ως εχει μεχρι τη Δευτερα να παραγγειλουμε και οι υπολοιποι :flipout:

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134009594&onlinepromo=OFFER0107#

Αυτο ηταν το link της προσφορας η οποια βλεπω να δουλευει κανονικα ακομα στο site.
Παντως το καταστημα ειναι διαδικτυακο, που σημαινει οτι δεν εχει stock οπως τα e-shop, πλαισιο, mediamarkt κλπ., απλα παραγγελνετε εσεις απο αυτον μετα αυτος απο τη αντιπροσωπεια και σας το στελνει, κατι που παιρνει λιγες ημερες. Οποιος το θελει γρηγορα ας παει στα αλλα καταστηματα με μια μικρη επιβαρυνση τιμης, για οποιον εχουν αξια τα 20 ευρω και δεν εχει προβλημα να περιμενει μερικες εργασιμες απο το plus4u...

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134009594&onlinepromo=OFFER0107#

Αυτο ηταν το link της προσφορας η οποια βλεπω να δουλευει κανονικα ακομα στο site.
Παντως το καταστημα ειναι διαδικτυακο, που σημαινει οτι δεν εχει stock οπως τα e-shop, πλαισιο, mediamarkt κλπ., απλα παραγγελνετε εσεις απο αυτον μετα αυτος απο τη αντιπροσωπεια και σας το στελνει, κατι που παιρνει λιγες ημερες. Οποιος το θελει γρηγορα ας παει στα αλλα καταστηματα με μια μικρη επιβαρυνση τιμης, για οποιον εχουν αξια τα 20 ευρω και δεν εχει προβλημα να περιμενει μερικες εργασιμες απο το plus4u...

Μόλις έβαλα παραγγελία χρησιμοποιώντας το παραπάνω link και όντως την έβαλα με 79 με παραλαβή απο το κατάστημά τους.

Σημερα ειδα καμμια 80αρια τεμαχια στο μιντια μαρκτ στο Ρεντη με τιμη 99 ευρω.

Last edited:
Το Plus4U εκοψε την προσφορα των 79 ευρω... οσοι πηραν, πηραν... πλεον βγαζει 98 ευρω τιμη το link...

Σημερα το παρελαβα και εγω και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες.
Επαιξε τα παντα χωρις κολληματα εκτος απο 1080/24p το οποιο δεν εχω δυνατοτητα να δοκιμασω.Δοκιμασα ενα αρχειο vc1 αλλα δεν το αναγνωριζει και το μετετρεψα με το tsmuxer σε m2ts και το επαιξε ανετα .
Θεωρω οτι για 79 ευρω ειναι μια πολυ καλη αγορα .Μπορει να μην εχει δυνατοτητες δικτυωσης οπως οι ανταγωνιστες του αλλα εμενα προσωπικα μου αρκουν αυτα που δινει και σε πολυ λογικη τιμη.

Το συνοδευτικο software το εγκαταστησατε?
Σας δουλευει κανονικα?
Εγω εχω πολλα προβληματα τοσο με το ArcSoft Connect Notifier που δε φορτωνει στο startup οσο και με το MediaConverter που δεν κανει convert ενα αρχειο το οποιο πεζει χωρις ηχο στον player και βγαζει το εξης error : cannot find ArcSoft H.264 Encoder.

Λοιπον το πηρα και εγω σημερα απο πλαισιο 100ευρω και εμεινα αφωνος.
Το εχω συνδεση με την 40Α656 samsung μου με HDMI.
Εκανα το update και ειναι ΤΕΛΕΙΟ...
Με λιγα λογια:

1)*Υποτιτλοι μια χαρα χωρις κανενα προβλημα.
Μεγεθος στο μεγαλο αρκετα καλο με λεπτο μαυρο outline.

2) Αρκετα μικρο σαν gadget ουτε καν υπαρχει.Ειναι σαν 2 πακετα τσιγαρων
το ενα διπλα στο αλλο και λιγο πιο παχυ.

3) Επαιξα και 720 και 1080 χωρις να καταλαβει τιποτα. Ουτε pixel..
(παλια εβλεπα απο το macbook pro στο 1080 ειχα προβλημα
και στα 720 το καλοκαιρι ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ)

4) Παιζει avi μια χαρα. RIP το xbox :P

5)Οπτικη Ινα με το υχοσυστημα και ο ηχος πεταει digital ...

6)Αρκετα γρηγορο στην πλοηγηση στο menu. Kαι στο play/FF της ταινιας.

Το μοναδικο αρνητικο που βρηκα ειναι οτι δεν "πηδαει" chapters ανα καποια λεπτα.(Αλλα εχει μεχρι x16 FF)

Aλλα μην τρελαθουμε με 100 ευρω αυτα που σου προσφερει ειναι WoW.
Oποιος ειναι στο hobby του movie download ειναι must buy!
Τελος τα laptop, DIVX DVDplayers, xbox,...

Το μοναδικο αρνητικο που βρηκα ειναι οτι δεν "πηδαει" chapters ανα καποια λεπτα.(Αλλα εχει μεχρι x16 FF)

πηδάει πηδάει

πατάς το ff και μετά το next. (10λεπτο πήδημα) :flipout:

ooops sorry για τα chapters
ενα φιλος αναφερει πως να κανεις skip ανα 10 λεπτα
πατας μια φορα FF και μετα >>| (chapter)...

...oppps ksana
με προλαβε ο αντωνης
thanx