Γιατί δεν πρέπει να το βάλουμε AUTO? εμένα δεν μου κάνει πρόβλημα!
υπάρχει κάποιος λόγος? επηρεάζει την εικόνα?
Διάβαζα το hitech, και έγραφε για το wd ότι παίζει μια χαρά τα mkv μέχρι profile 4.1, αλλά με profile 5.1 έχει πρόβλημα. Είναι αλήθεια; Μήπως παίζουν ρόλο τα mkv; (Εγώ δεν μπορώ να σας πω, γιατί δεν έχω mkv αρχεία...)
Εβαλα το firmware 1.02.07 απο την επίσημη σελίδα(επιτελους γιατι μας ταραξαν στα prerelease) του WDΤV και οφείλω να ομολογήσω οτι απογοητεύτηκα.Οι υποτιτλοι δεν έχουν την ελαφρά καθυστέρηση που είχαν στην προηγούμενη επισημη έκδοση 1.01.02 αλλά πολλες φορες μολις και μετα βιας τους προλαβαινω να τους διαβασω.Αλλες φορές εμφανίζονται κανονικά και άλλες φορές στιγμιαία ,πολύ γρήγορα.Γυριζω στην 1.01.02 τα thumbnail και αναβαθμίσεις τετοιου ειδους δεν με γεμιζουν.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ PROFILE ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΝΑ MKV ΠΑΙΖΕΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΟ WD HD TV.
Ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ θεμα ΑΝΑΛΥΣΗΣ + REFERENCE FRAMES του αρχειου.
:grandpa:
http://wdtv.wetpaint.com/page/Firmwareguys help.πως μπορω να γυρισω απο το καινουργιο firmware στο προηγουμενο?
βαζοντας "Language: Gre (Greek)" στη καρτελα "General track options" και "Subtitle charset: ISO-8859-7" στη καρτελα "Format specific options". (Μπορειτε να επιλεξετε σαν Charset και το "Windows 1253" αν θελετε και σε περιπτωση που οι υποτιτλοι ειναι μορφης SUB ή καποιας αλλης εκτος SRT και θελουν Unicode τοτε επιλεγετε "UTF-8").
πηρα σημερα μια οπτικη ινα crystal audio
15 euro 1.5m
ακουω τωρα DTS τελεια !!!!
ο ηχος πολυ καλυτερος απο πριν
.:BDGBGDB55:
να κάνω μια ερώτηση?
εγώ που έχω το .02 και ΟΛΑ τα Mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους στο container (με το mkvmerge) θα έχω πρόβλημα με το .07? Να την κάνω την αναβάθμιση ή θα έχω πρόβλημα και να μείνω ως έχω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.