Western Digital TV HD Media Player

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Δεν βλέπω να έχει αναφερθεί πως μετά την αναβάθμιση στην .07, το "κουτί" έχει την τάση να κάνει reset, σε ανύποπτες φάσεις.........και ως εκ τούτου ανησυχώ.

firmware(1.1.02)το φοραγε απο μαμα και δεν το εχω πειραξει.
εχουμε καποιο αλλο update με λιγοτερα προβληματα?

Παιδιά, να ξαναρωτήσω κάτι σχετικά με το μηχάνημα. Τελικά τα προβλήματα τα παρουσιάζει σε όλες τις αναλύσεις ή μόνο στις ταινίες που είναι 1080p? Δηλαδή αν κάποιος το αγοράσει μόνο για να βλέπει 720p ταινίες, θα έχει πάλι προβλήματα ή θα βλέπει μια χαρά?

....αν κάποιος το αγοράσει μόνο για να βλέπει 720p ταινίες, θα έχει πάλι προβλήματα ή θα βλέπει μια χαρά?..........

σε ολες τις αναλυσεις υπαρχουν τα παραπανω προβληματα.

Παιδιά, να ξαναρωτήσω κάτι σχετικά με το μηχάνημα. Τελικά τα προβλήματα τα παρουσιάζει σε όλες τις αναλύσεις ή μόνο στις ταινίες που είναι 1080p? Δηλαδή αν κάποιος το αγοράσει μόνο για να βλέπει 720p ταινίες, θα έχει πάλι προβλήματα ή θα βλέπει μια χαρά?

Για να μην σπέρνουμε και πανικό, το κουτάκι το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό τώρα, του έχω αφήσει το τελευταίο επίσημο firmware και επειδή απο τις 100+ ταινίες που έχω δει μόνο 5-6 ήταν 1080p (οι υπόλοιπες 720p λογω ανάλυσης TV) πλήν ελαχίστων ταινιών που ήθελαν DTS cleanup (ολιγόλεπτη διαδικασία γιανα διορθώσεις κάτι σπασίματα στον ήχο) δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα που να μην λυνόταν σε 1 λεπτό και έχω απολάυσει εξαιρετική εικόνα στην 50άρα μου και super DTS η DD ήχο.

Άν έχεις λοιπόν και ένα ενισχυτή που να δέχεται οπτική και να αποκωδικοποιεί DTS και δεν σε νοιάζει να πηγαινοφέρνεις που και που ένα εξωτερικό σκληρό για να βλέπεις ταινίες είναι φοβερό μηχανάκι.

Επειδή δεν έχω καταλήξει τι φταίει για αυτήν την χάλια απεικόνιση 1080 αρχείων με αποτέλεσμα να έχω εγκαταλείψει την αναπαραγωγή αυτής της ανάλυσης θα μπορούσε να μου πεί κάποιος ένα αρχείο συγκεκριμένο (πχ μία δημοφιλή ταινία, διανομή κτλ) που να παίζει κανονικά (τον τύπο που αναφέρατε τον ξέρω αλλά δεν...) για να το ψάξω αναλυτικά; Άν δεν τα καταφέρω και σε αυτό να πάω σε WD service...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Για να μην σπέρνουμε και πανικό, το κουτάκι το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό τώρα, του έχω αφήσει το τελευταίο επίσημο firmware και επειδή απο τις 100+ ταινίες που έχω δει μόνο 5-6 ήταν 1080p (οι υπόλοιπες 720p λογω ανάλυσης TV) πλήν ελαχίστων ταινιών που ήθελαν DTS cleanup (ολιγόλεπτη διαδικασία γιανα διορθώσεις κάτι σπασίματα στον ήχο) δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα που να μην λυνόταν σε 1 λεπτό και έχω απολάυσει εξαιρετική εικόνα στην 50άρα μου και super DTS η DD ήχο.

Άν έχεις λοιπόν και ένα ενισχυτή που να δέχεται οπτική και να αποκωδικοποιεί DTS και δεν σε νοιάζει να πηγαινοφέρνεις που και που ένα εξωτερικό σκληρό για να βλέπεις ταινίες είναι φοβερό μηχανάκι.
+1 σε όλα.:a0210:

Επειδή δεν έχω καταλήξει τι φταίει για αυτήν την χάλια απεικόνιση 1080 αρχείων με αποτέλεσμα να έχω εγκαταλείψει την αναπαραγωγή αυτής της ανάλυσης θα μπορούσε να μου πεί κάποιος ένα αρχείο συγκεκριμένο (πχ μία δημοφιλή ταινία, διανομή κτλ) που να παίζει κανονικά (τον τύπο που αναφέρατε τον ξέρω αλλά δεν...) για να το ψάξω αναλυτικά; Άν δεν τα καταφέρω και σε αυτό να πάω σε WD service...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επειδή κάτι τέτοιο δεν θα ήταν σύννομο με τους κανονισμούς του Forum θα σου στείλω pm.

Εχω δει αρκετες ταινιες 1080p με εκπληκτικα αποτελεσματα. Το μονο προβλημα ειναι με τον ηχο DTS εαν δεν τον οδηγης τον ηχο με οπτικη σε ενισχυτη. Στης ρυθμισεις εχω 1080p. Ποτε μην το βαλης AUTO. Αψογη εικονα. Μονο σε frame>5 εχει προβλημα και σε MKV με profile 5.1 που ειναι ομως εξω απο τις προδιαγραφες BR

".....ΣτIς ρυθμισεις εχω 1080p. Ποτε μην το βαλης AUTO...."
Αυτό το πιο πάνω, εξηγεί και το οτι στο "κουτί" δεν μπορεί να ανταπεξέρθει επάξια σε σκηνές έντονης δράσης σε ανάλυση 1080p?

".....ΣτIς ρυθμισεις εχω 1080p. Ποτε μην το βαλης AUTO...."
Αυτό το πιο πάνω, εξηγεί και το οτι στο "κουτί" δεν μπορεί να ανταπεξέρθει επάξια σε σκηνές έντονης δράσης σε ανάλυση 1080p?
Μου μυρίζει LCD :violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

H Τοshiba ZF355 Regza ?
Μπα...και κάπου αλλού το "πήρε το μάτι μου".Kάπου ξαναναφέρθηκε.
Άλλωστε κόβεται και ο ήχος ταυτόχρονα.
Αυτό που δεν θυμάμαι -με τόσες αναβαθμίσεις .......θα μου πείς!- ειναι αν το έκανε και πρωτύτερα. σε προηγούμενες vers.

Μια χαρα ειναι σε εντονες σκηνες. Απλα στο AUTO εχω προσεξει οτι κανει σκαλωματα. Στο 1080p ειναι αψογο

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Ενταξει,καποιοι εχουν αντιμετωπισει καποια προβληματα με 1080p αρχεια για καποιους λογους αλλα μην παμε στο αλλο ακρο και λεμε οτι το μηχανημα εχει γενικα προβληματα με τα συγκεκριμενα αρχεια.Εγω οσα 1080P αρχεια του εχω βαλει,τα εχει παιξει αψεγαδιαστα παρα μονο ενα και αυτο ηταν επειδη δεν ειχα τσεκαρει οτι ξεπερναγε κατα πολυ το οριο των Ref frames.

Eν τέλει η 1.02.07 vers ηταν υπευθυνη για την κακή αναπαραγωγή των .mkv στα 1080p.
Epistrof;h sthn 1.01.XX για να ....ξεκουραστούμε πια!
Το τελευταίο καιρό πιο πολλή ωρα "παλεύω" παρά βλέπω.:BXVZCBXZ6:

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Εχω δει αρκετες ταινιες 1080p με εκπληκτικα αποτελεσματα. Το μονο προβλημα ειναι με τον ηχο DTS εαν δεν τον οδηγης τον ηχο με οπτικη σε ενισχυτη. Στης ρυθμισεις εχω 1080p. Ποτε μην το βαλης AUTO. Αψογη εικονα. Μονο σε frame>5 εχει προβλημα και σε MKV με profile 5.1 που ειναι ομως εξω απο τις προδιαγραφες BR

Γιατί δεν πρέπει να το βάλουμε AUTO? εμένα δεν μου κάνει πρόβλημα!
υπάρχει κάποιος λόγος? επηρεάζει την εικόνα?

Παιδιά αγόρασα απο το Fnac το wd tv και ένα καλώδιο hdmi crystal audio.
Το δοκιμάζω στη τηλεόραση sony fullhd στη έξοδο hdmi2 και δεν το αναγνωρίζει.
Βαζω το composite και το αναγνωρίζει. Αλλάζω τις ρυθμίζεις σε hdmi και όταν πάω να επιβεβαίωσω τη αλλαγή των ρυθμίσεων τρεμοπαίζει και κλείνει.
Το πήγα για αλλαγή και μου έδωσαν άλλο.
Ξαναδοκιμάζω το καινούργιο και πάλι τα ίδια. Τώρα πριν κάνω αποδοχή ρυθμίσεων του κάνω off-on για τις κρατήσει. Τι λέτε να φταίει ?

Παιδιά αγόρασα απο το Fnac το wd tv και ένα καλώδιο hdmi crystal audio.
Το δοκιμάζω στη τηλεόραση sony fullhd στη έξοδο hdmi2 και δεν το αναγνωρίζει.
Βαζω το composite και το αναγνωρίζει. Αλλάζω τις ρυθμίζεις σε hdmi και όταν πάω να επιβεβαίωσω τη αλλαγή των ρυθμίσεων τρεμοπαίζει και κλείνει.
Το πήγα για αλλαγή και μου έδωσαν άλλο.
Ξαναδοκιμάζω το καινούργιο και πάλι τα ίδια. Τώρα πριν κάνω αποδοχή ρυθμίσεων του κάνω off-on για τις κρατήσει. Τι λέτε να φταίει ?

Το WD ειναι ιδιοτροπο με τα καλωδια (εχει σχετικα μεγαλο βαθος το βυσμα του και μερικα δεν πατανε καλα μεσα)... Παρε καλυτερα το equip απο το e-shop που ειναι δοκιμασμενη και φτηνη λυση...

Eν τέλει η 1.02.07 vers ηταν υπευθυνη για την κακή αναπαραγωγή των .mkv στα 1080p.
Epistrof;h sthn 1.01.XX για να ....ξεκουραστούμε πια!
Το τελευταίο καιρό πιο πολλή ωρα "παλεύω" παρά βλέπω.:BXVZCBXZ6:

Διάβαζα το hitech, και έγραφε για το wd ότι παίζει μια χαρά τα mkv μέχρι profile 4.1, αλλά με profile 5.1 έχει πρόβλημα. Είναι αλήθεια; Μήπως παίζουν ρόλο τα mkv; (Εγώ δεν μπορώ να σας πω, γιατί δεν έχω mkv αρχεία...)