Καλησπερα στη παρέα και σε ολο το φορουμ Πηρα και γω το εργαλειο και αν και το συνδεω με οπτικη με το Jvc EXA 10 που παιζει τουλαχιστον Dvd Dts δεν μπορει να παιξει το DTS του WD Υποτιθεται οτι θα επαιζε .Αν καποιος εχει το ιδιο μηχανημα αν μπορούσε να μου ελεγε τι γινεται.
Μηπως αυτο συμβαινει επειδη για εικονα το εχω συνδεσει σε Crt TV;Ξερει καποιος να μου απαντησει;
Τωρα με τον converter παλι εχω προβλημα κολλαει στο τριτο βημα ,μαλλον στο eac3to
Βρήκα ενα αλλο προγραμμα που κανει την ιδια δουλειά μετατροπη απευθειας του ηχου σε Ac3 .Ειναι αυτο ,γρηγορο και ιδια εργαλεία
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=6703
Χρησιμοποιησα τη βερσιον 1.1 με επιτυχια Ελπιζω να δουλεψει σ οσους δεν τρεχει το popcorn converter
Φίλε racer το αρχείο αυτό είναι εκτός προδιαγραφών. Για αρχεία με πλάτος 1080 "ψωνίζεις" μέχρι 4 άντε 5 frames. Στα 8 που έχεις εσύ, είσαι στο έλεος...
Όταν παίζει μουσικά αρχεία, δεν μπορεί να στείλει τον ήχο από την HDMI;
Δοκίμασα με 1 mp3 σήμερα, και δεν έστελνε τίποτα μέσω HDMI...
Αρα οτι γραφει το srt να το σβησω και να κανω paste τον τιτλο της ταινιας ως το srt
και αν εχω δυο υποτιτλους ενα αγγλικο και ενα Ελληνικο και παω να τους ονομασω με το ιδιο ονομα μου λεει οτι η ονομασια υπαρχει ηδη σε αλλο φακελο και δεν με αφηνει.τι κανω?
Οκ ευχαριστω αλλα μολις εβαλα τους υποτιτλους αυτοι εμφανιζονται ποιο νωρις.τι κανω?
και αν εχω δυο υποτιτλους ενα αγγλικο και ενα Ελληνικο και παω να τους ονομασω με το ιδιο ονομα μου λεει οτι η ονομασια υπαρχει ηδη σε αλλο φακελο και δεν με αφηνει.τι κανω?
Για την υποτιθέμενη ταινία avclub.mkv, για τους αγγλικούς υπότιτλους βάζεις avclub.en.srt και για τους ελληνικούς avclub.gr.srt. Το WDTV θα αναγνωρίσει έτσι και τους δύο υπότιτλους κανονικά.
ευγε παικτηΓια την υποτιθέμενη ταινία avclub.mkv, για τους αγγλικούς υπότιτλους βάζεις avclub.en.srt και για τους ελληνικούς avclub.gr.srt. Το WDTV θα αναγνωρίσει έτσι και τους δύο υπότιτλους κανονικά.
Για την υποτιθέμενη ταινία avclub.mkv, για τους αγγλικούς υπότιτλους βάζεις avclub.en.srt και για τους ελληνικούς avclub.gr.srt. Το WDTV θα αναγνωρίσει έτσι και τους δύο υπότιτλους κανονικά.
Οκ ευχαριστω αλλα μολις εβαλα τους υποτιτλους αυτοι εμφανιζονται ποιο νωρις.τι κανω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.