Western Digital TV HD Media Player

Τα περισσότερα προβλήματα με το audio converter έχουν να κάνουν με το αν έχει γίνει σωστά η εγκατάστασή του.

Αν έχεις ακολουθήσει επακριβώς τις οδηγίες του tutorial, τότε μάλλον το πρόβλημα εντοπίζεται στο συγκεκριμένο mkv...

με τα mkv εργα που εχουν dts ηχο τι κανετε αν δεν εχετε ενισχυτη?
το audio converter μου βγαζει συνεχεια video track not found ενω τα κανω ολα οπως ακριβως λεει στο tutorial
δες το ξανα ειναι δοκιμασμενο δουλευευει σιγουρα
δες αν εχει κατεβασει τα εργαλεια την πρωτη φορα που το τρεχεις και το media info

δοκιμαστηκαν τα παρακατω προγραματα ριπαρισματος,με το ιδιο αποτελεσμα(αδυνατο να αναγνωρισει τα iso αρχεια και με παραπεμπει στο manual για μετατροπη τους..)

ImTOO ISO Maker
CloneDVD2
BlindWrite 6
DVDFab 5
Νero 9

:nounder:

Για να μην έχω πρόβλημα με την καθυστέρηση στους υπότιτλους μπορώ να τους ενσωματώσω στα αρχεία εικόνας , και εάν ναι πιο πρόγραμμα είναι εύκολο και καλό;

...Τί έγινε; Μάζεψε στο πλύσιμο η 40W4000;....

εχεις καποιο προβλημα που σε μια 37αρα τηλεοραση οι υποτιτλοι για μενα
ειναι μικροι?
μαλλον παλι τον ξυπνιο παριστανεις!!!!!!!!

...Τί έγινε; Μάζεψε στο πλύσιμο η 40W4000;....

ειναι μικροι?

Πρόβλημα; Κανένα... Απλώς μια απορία εξέφρασα, γιατί δύο μήνες πριν έγραφες κριτικές ως κάτοχος της 40W4000:

εχω την 40w4000 και μετα απο μερικες μερες μαζι της εχω να πω τα εξης.
1.η εικονα στα αναλογικα καναλια ειναι μετρια-προσωπα "αλοιφη"
γενικα επικρατει μια θολουρα.(η πρωτη απογοητευση). η παλια μου crt
μια SALORA ψηφιακη εχει εικονα καταπληκτικη με ΦΟΒΕΡΗ λεπτομερεια.
2. στα ψηφιακα ελαχιστα καλιτερα τα πραγματα -οχι τιποτα το τρομερο.
(δευτερη απογοητευση)
3.στο DVD τα ιδια με τα προηγουμενα.(τριτη απογοητευση)
4.δοκιμαζω την καθαροτητα(απο 0-μεγιστο)δεν βλεπω καμια διαφορά.
5.οταν φευγω απο καθετη θεση, σε μια γωνια 45 μοιρες δεξια ή αριστερά, τα χρωματα ξεθοριαζουν λιγο,παροτι διαβαζω για γωνιες 178 μοιρών.
6.ευτυχως που εχω τον WD MEDIA PLAYER. εκει πραγματικα η τηλεοραση τα δινει ολα, η εικονα της ειναι ΦΟΒΕΡΗ.
7.τελικα καταλαβα οτι η τηλεοραση ,αν δεν εχει καποιο προβλημα,
ειναι καταληλη μονο για High Definition υλικο.
με παρηγορει μονο η τιμη της (αγορα 900 ευρω).
διευκρινιζω οτι κανω ληψη με υψηλης απολαβης κεραια, ισπανικη, απο Παρνηθα, με ενισχυτη,καλωδια, και μπριζες χαμηλων απωλειών ολα
ευρωπαικα και σημα εξαιρετικο σε ισχυ και ποιοτητα.(ειμαι σε μονοκατοικια).
και κατι ακομα θετικο. τα χρωματα ειναι καταπληκτικα.
τελος λιγα λογια για το backlight blending
σε φωτογραφια με ολο μαυρο, ελαχιστα διακρινω σε καποιες περιοχες
αμυδρο φωτισμο που το θετικο εινα οτι δεν μεταβαλεται ακομα και αν βαλω το backlight στο μεγιστο.
αυτα προς το παρον,για οσους ενδιαφερονται για αγορα.

Τους δε τρόπους σου, ας τους αφήσω καλύτερα ασχολίαστους...

@ dinosang

ναι, εγώ έτσι έλυσα το πρόβλημα μου. Κατέβασε το mkvmerge, φόρτωσε το mkv & srt και πάτα mux. Σε 5 λεπτά έτοιμος με ένα νέο Mkv που περιλαμβάνει και τους υπότιλους και δεν θα αντιμετωπίζεις πλέον κανένα πρόβλημα συγχρονισμού

δοκιμαστηκαν τα παρακατω προγραματα ριπαρισματος,με το ιδιο αποτελεσμα(αδυνατο να αναγνωρισει τα iso αρχεια και με παραπεμπει στο manual για μετατροπη τους..)

ImTOO ISO Maker
CloneDVD2
BlindWrite 6
DVDFab 5
Νero 9

εδω θα δωσουμε μια λυση κυριοι...?

σε ολους σας δουλευουν κανονικα τα iso ή τα μετατρεπετε σε αλλο τυπο βιντεο?

Χμ.. Τώρα που το λες, βλέπω ότι το WD έχει περιορισμένη υποστήριξη για ISO, συγκεκριμένα δεν μπορεί να παίξει μενού κτλ, αλλά μόνο την ταινία. Υπάρχει μια γερή ασάφεια σχετικά με το ISO support.

Μάλλον θα χρειαστεί να μετατρέψεις τα δισκάκια σου σε άλλο φορμά (π.χ. mkv).

δοκιμαστηκαν τα παρακατω προγραμματα ριπαρισματος,με το ιδιο αποτελεσμα(αδυνατο να αναγνωρισει τα iso αρχεια και με παραπεμπει στο manual για μετατροπη τους..)

ImTOO ISO Maker
CloneDVD2
BlindWrite 6
DVDFab 5
Νero 9

Καταρχην μην αφαιρεις τιποτα απο τις ταινιες (ηχο, υποτιτλους) και επισης στην επιλογη του μεγεθους του αρχειου μην επιλεξεις ενα ολοκληρο αρχειο, αλλα αστα οπως ειναι τα .vob στο 1GB μεγεθος το καθενα...
Δοκιμασε το DVD decrypter (αν και απο αυτα που αναφερεις με το CloneDVD δε θα επρεπε να εχεις προβλημα)...

Last edited:
Καταρχην μην αφαιρεις τιποτα απο τις ταινιες (ηχο, υποτιτλους) και επισης στην επιλογη του μεγεθους του αρχειου μην επιλεξεις ενα ολοκληρο αρχειο, αλλα αστα οπως ειναι τα .vob στο 1GB μεγεθος το καθενα...
Δοκιμασε το DVD decrypter (αν και απο αυτα που αναφερεις με το CloneDVD δε θα επρεπε να εχεις προβλημα)...

δεν αφαιρω κατι.
ενα μονοκοματο iso αρχειο βγαινει..

""...Τί έγινε; Μάζεψε στο πλύσιμο η 40W4000;....

ειναι μικροι?
Πρόβλημα; Κανένα... Απλώς μια απορία εξέφρασα, γιατί δύο μήνες πριν έγραφες κριτικές ως κάτοχος της 40W4000:

Quote:
Originally Posted by anavatis View Post
εχω την 40w4000 και μετα απο μερικες μερες μαζι της εχω να πω τα εξης.
1.η εικονα στα αναλογικα καναλια ειναι μετρια-προσωπα "αλοιφη"
γενικα επικρατει μια θολουρα.(η πρωτη απογοητευση). η παλια μου crt
μια SALORA ψηφιακη εχει εικονα καταπληκτικη με ΦΟΒΕΡΗ λεπτομερεια.
2. στα ψηφιακα ελαχιστα καλιτερα τα πραγματα -οχι τιποτα το τρομερο.
(δευτερη απογοητευση)
3.στο DVD τα ιδια με τα προηγουμενα.(τριτη απογοητευση)
4.δοκιμαζω την καθαροτητα(απο 0-μεγιστο)δεν βλεπω καμια διαφορά.
5.οταν φευγω απο καθετη θεση, σε μια γωνια 45 μοιρες δεξια ή αριστερά, τα χρωματα ξεθοριαζουν λιγο,παροτι διαβαζω για γωνιες 178 μοιρών.
6.ευτυχως που εχω τον WD MEDIA PLAYER. εκει πραγματικα η τηλεοραση τα δινει ολα, η εικονα της ειναι ΦΟΒΕΡΗ.
7.τελικα καταλαβα οτι η τηλεοραση ,αν δεν εχει καποιο προβλημα,
ειναι καταληλη μονο για High Definition υλικο.
με παρηγορει μονο η τιμη της (αγορα 900 ευρω).
διευκρινιζω οτι κανω ληψη με υψηλης απολαβης κεραια, ισπανικη, απο Παρνηθα, με ενισχυτη,καλωδια, και μπριζες χαμηλων απωλειών ολα
ευρωπαικα και σημα εξαιρετικο σε ισχυ και ποιοτητα.(ειμαι σε μονοκατοικια).
και κατι ακομα θετικο. τα χρωματα ειναι καταπληκτικα.
τελος λιγα λογια για το backlight blending
σε φωτογραφια με ολο μαυρο, ελαχιστα διακρινω σε καποιες περιοχες
αμυδρο φωτισμο που το θετικο εινα οτι δεν μεταβαλεται ακομα και αν βαλω το backlight στο μεγιστο.
αυτα προς το παρον,για οσους ενδιαφερονται για αγορα.
Τους δε τρόπους σου, ας τους αφήσω καλύτερα ασχολίαστους.."""

εχει καποια σχεση η παραπανω περιγραφη που αφορα την 40W4000,
με το μεγεθος των υποτιτλων σε μια ΑΛΛΗ 37αρα τηλεοραση,που για μενα ειναι μικρό?

αλλα αποτι φαινεται
1. δεν καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις
2.οι εξυπναδες-ειρωνιες του τυπου"Τί έγινε; Μάζεψε στο πλύσιμο η 40W4000;" φανερωνουν το ποιόν σου.!!!!!!!!!!

Αυτό ακριβώς. Αν περαστούν έτσι τα δισκακιά, όπως αναφέρει ο furious99, τα αναγνωρίζει κανονικά (δλδ. παίζει την ταινία μόνο, χωρίς μενού). Αν γίνουν κοπτοραπτικές και αφαιρέσεις μενού, υποτίτλων, κτλ. τότε δεν τα αναγνωρίζει... Με ISO δεν έχω δοκιμάσει, αλλά με φακέλους VIDEO_TS δουλεύει ακριβώς με τον τρόπο που έχει αναφερθεί...

Αυτό ακριβώς. Αν περαστούν έτσι τα δισκακιά, όπως αναφέρει ο furious99, τα αναγνωρίζει κανονικά (δλδ. παίζει την ταινία μόνο, χωρίς μενού). Αν γίνουν κοπτοραπτικές και αφαιρέσεις μενού, υποτίτλων, κτλ. τότε δεν τα αναγνωρίζει... Με ISO δεν έχω δοκιμάσει, αλλά με φακέλους VIDEO_TS δουλεύει ακριβώς με τον τρόπο που έχει αναφερθεί...

ρε παιδια σορυ αλλα για να καταλαβω...
οταν λεμε iso μιλαμε για μια "εικονα" που δημιουργειται απο το προγραμα που ριπαρει και βγαζει ενα μονοκοματο αρχειο.
με οποιο προγραμα και να ριπαρα,δεν πειραξα απολυτως τιποτα..
το αποτελεσμα που πηρα σε ολες τις περιπτωσεις,ειχε καταληξη iso.(αρχειo που ανοιγει μονο με εικονικο drive).
εσυ jl προφανως προτεινεις ριπαρισμα του dvd ως ατοφια αρχεια.
ποιο προγραμμα προτεινεις να το παλεψω εστω ετσι?

παντως δεν καταλαβαινω γιατι δεν τα παιζει απο την στιγμη που αναφερει ξεκαθαρα οτι υποστηριζει τα αρχεια iso...

οταν λεμε iso μιλαμε για μια "εικονα" που δημιουργειται απο το προγραμα που ριπαρει και βγαζει ενα μονοκοματο αρχειο.
το αποτελεσμα που πηρα σε ολες τις περιπτωσεις,ειχε καταληξη iso.(αρχειo που ανοιγει μονο με εικονικο drive).

παντως δεν καταλαβαινω γιατι δεν τα παιζει απο την στιγμη που αναφερει ξεκαθαρα οτι υποστηριζει τα αρχεια iso...

Για δες και το DVD Shrink 3.2 , εγω με αυτο τα κανω ISO και παιζουν χωρις κανενα προβλημα.
Επισης αυτο που λεχθηκε πριν για περιορισμενη υποστηριξη των ISO ειναι σωστο, παιζει μονο τα Video files το ενα μετα το αλλο και οχι τα μενου.
Για υποτιτλους πατατε το option στο τηλεκοντρολ και διαλεγετε απο τους διαθεσιμους τους επιθυμητους (πχ ελληνικους)

Οσοι επικοινωνειτε με τους developers για το firmware του WDTV προτεινετε τους να φτιαξουν και ενα "πακετο" για δικτυωση με USB Wireless stick (ηδη στο internet σε αλλα φορα διαβαζω για καποιο custom firmware που υποστηριζει Wireless Connectivity με USB Stick στο Atheros chipset..).Aς το φτιαξουν και ας το πουλουν ξεχωριστα με το δικο τους stick..πραγματικα αξιζει !!

Last edited:

Με πρόλαβε ο dimitris 1981. Κι εγώ το DVD Shrink χρησιμοποιώ, απλώς τα σώζω ως φάκελο VIDEO_TS με αρχεία .vob και όχι ως ISO.

Το βασικό είναι να περάσεις όλο το δισκάκι (με μενού, όλες τις γλώσσες, έξτρα κτλ.). Έπειτα, το WDTV, θα αναγνωρίζει και θα παίζει μόνο το main movie, με δυνατότητα επιλογής μεταγλώττισης και υπότιτλων, χωρίς όμως chapters. Μενού και έξτρα ξέχνα τα. Αν το DVD που θέλεις να περάσεις έχει υποστεί Re-Authoring (δλδ. αφαίρεση γλωσσών, μενού, βίντεο κτλ.) τότε το WDTV δεν πρόκειται να το διαβάσει.

@anavatis: Επειδή ως γνωστόν, τα γραπτά μένουν, το ποιόν του καθενός εδώ μέσα είναι άμεσα φανερό και προσβάσιμο, οπότε ας κάνουμε μία ανακεφαλαίωση στο δικό σου: μπαίνεις στο νήμα της 40W4000, όπου δηλώνοντας φρέσκος κάτοχος της, της προσάπτεις αρνητικές ιδιότητες που κανένας άλλος κάτοχος δεν βλέπει, ενώ δεν χάνεις ευκαιρία να προσβάλλεις τους συνομιλητές σου. Δύο μήνες αργότερα, εμφανίζεσαι στο παρόν νήμα, ως κάτοχος 37άρας πλέον, βαριέσαι να το διαβάσεις και ρωτάς πράγματα που έχουν χιλιοειπωθεί, ενώ συνεχίζεις να προσβάλλεις τους συνομιλητές σου...

το προβλημα προφανως ειναι αυτο που αναφεραν τα παιδια πριν(jl&dimitris).
παιζει ρολο πως εχει γραφτει το dvd που ριπαρουμε.
εαν ειναι backup πειραγμενο με αφαιρεση μενου,ηχων κτλ,δεν παιζει.
γενικοτερα δηλαδη εαν η κατασταση ειαναι custom δεν το διαβαζει.

τι αλλη μορφη μπορω να τα μετατρεπω ωστε να παιρνω μια αξιοπρεπη εικονα και με ποιο προγραμμα?

@Steliosfan
Ευχαριστώ , και για avi αρχεία εκτός από το AVIAddXSubs υπάρχει κάποιο άλλο;