δες το ξανα ειναι δοκιμασμενο δουλευευει σιγουραμε τα mkv εργα που εχουν dts ηχο τι κανετε αν δεν εχετε ενισχυτη?
το audio converter μου βγαζει συνεχεια video track not found ενω τα κανω ολα οπως ακριβως λεει στο tutorial
...Τί έγινε; Μάζεψε στο πλύσιμο η 40W4000;....
εχεις καποιο προβλημα που σε μια 37αρα τηλεοραση οι υποτιτλοι για μενα
ειναι μικροι?
μαλλον παλι τον ξυπνιο παριστανεις!!!!!!!!
εχω την 40w4000 και μετα απο μερικες μερες μαζι της εχω να πω τα εξης.
1.η εικονα στα αναλογικα καναλια ειναι μετρια-προσωπα "αλοιφη"
γενικα επικρατει μια θολουρα.(η πρωτη απογοητευση). η παλια μου crt
μια SALORA ψηφιακη εχει εικονα καταπληκτικη με ΦΟΒΕΡΗ λεπτομερεια.
2. στα ψηφιακα ελαχιστα καλιτερα τα πραγματα -οχι τιποτα το τρομερο.
(δευτερη απογοητευση)
3.στο DVD τα ιδια με τα προηγουμενα.(τριτη απογοητευση)
4.δοκιμαζω την καθαροτητα(απο 0-μεγιστο)δεν βλεπω καμια διαφορά.
5.οταν φευγω απο καθετη θεση, σε μια γωνια 45 μοιρες δεξια ή αριστερά, τα χρωματα ξεθοριαζουν λιγο,παροτι διαβαζω για γωνιες 178 μοιρών.
6.ευτυχως που εχω τον WD MEDIA PLAYER. εκει πραγματικα η τηλεοραση τα δινει ολα, η εικονα της ειναι ΦΟΒΕΡΗ.
7.τελικα καταλαβα οτι η τηλεοραση ,αν δεν εχει καποιο προβλημα,
ειναι καταληλη μονο για High Definition υλικο.
με παρηγορει μονο η τιμη της (αγορα 900 ευρω).
διευκρινιζω οτι κανω ληψη με υψηλης απολαβης κεραια, ισπανικη, απο Παρνηθα, με ενισχυτη,καλωδια, και μπριζες χαμηλων απωλειών ολα
ευρωπαικα και σημα εξαιρετικο σε ισχυ και ποιοτητα.(ειμαι σε μονοκατοικια).
και κατι ακομα θετικο. τα χρωματα ειναι καταπληκτικα.
τελος λιγα λογια για το backlight blending
σε φωτογραφια με ολο μαυρο, ελαχιστα διακρινω σε καποιες περιοχες
αμυδρο φωτισμο που το θετικο εινα οτι δεν μεταβαλεται ακομα και αν βαλω το backlight στο μεγιστο.
αυτα προς το παρον,για οσους ενδιαφερονται για αγορα.
δοκιμαστηκαν τα παρακατω προγραματα ριπαρισματος,με το ιδιο αποτελεσμα(αδυνατο να αναγνωρισει τα iso αρχεια και με παραπεμπει στο manual για μετατροπη τους..)
ImTOO ISO Maker
CloneDVD2
BlindWrite 6
DVDFab 5
Νero 9
:nounder:
δοκιμαστηκαν τα παρακατω προγραμματα ριπαρισματος,με το ιδιο αποτελεσμα(αδυνατο να αναγνωρισει τα iso αρχεια και με παραπεμπει στο manual για μετατροπη τους..)
ImTOO ISO Maker
CloneDVD2
BlindWrite 6
DVDFab 5
Νero 9
:nounder:
Καταρχην μην αφαιρεις τιποτα απο τις ταινιες (ηχο, υποτιτλους) και επισης στην επιλογη του μεγεθους του αρχειου μην επιλεξεις ενα ολοκληρο αρχειο, αλλα αστα οπως ειναι τα .vob στο 1GB μεγεθος το καθενα...
Δοκιμασε το DVD decrypter (αν και απο αυτα που αναφερεις με το CloneDVD δε θα επρεπε να εχεις προβλημα)...
Καταρχην μην αφαιρεις τιποτα απο τις ταινιες (ηχο, υποτιτλους) και επισης στην επιλογη του μεγεθους του αρχειου μην επιλεξεις ενα ολοκληρο αρχειο, αλλα αστα οπως ειναι τα .vob στο 1GB μεγεθος το καθενα...
Δοκιμασε το DVD decrypter (αν και απο αυτα που αναφερεις με το CloneDVD δε θα επρεπε να εχεις προβλημα)...
Αυτό ακριβώς. Αν περαστούν έτσι τα δισκακιά, όπως αναφέρει ο furious99, τα αναγνωρίζει κανονικά (δλδ. παίζει την ταινία μόνο, χωρίς μενού). Αν γίνουν κοπτοραπτικές και αφαιρέσεις μενού, υποτίτλων, κτλ. τότε δεν τα αναγνωρίζει... Με ISO δεν έχω δοκιμάσει, αλλά με φακέλους VIDEO_TS δουλεύει ακριβώς με τον τρόπο που έχει αναφερθεί...
ρε παιδια σορυ αλλα για να καταλαβω...
οταν λεμε iso μιλαμε για μια "εικονα" που δημιουργειται απο το προγραμα που ριπαρει και βγαζει ενα μονοκοματο αρχειο.
με οποιο προγραμα και να ριπαρα,δεν πειραξα απολυτως τιποτα..
το αποτελεσμα που πηρα σε ολες τις περιπτωσεις,ειχε καταληξη iso.(αρχειo που ανοιγει μονο με εικονικο drive).
εσυ jl προφανως προτεινεις ριπαρισμα του dvd ως ατοφια αρχεια.
ποιο προγραμμα προτεινεις να το παλεψω εστω ετσι?
παντως δεν καταλαβαινω γιατι δεν τα παιζει απο την στιγμη που αναφερει ξεκαθαρα οτι υποστηριζει τα αρχεια iso...
ρε παιδια σορυ αλλα για να καταλαβω...
οταν λεμε iso μιλαμε για μια "εικονα" που δημιουργειται απο το προγραμα που ριπαρει και βγαζει ενα μονοκοματο αρχειο.
με οποιο προγραμα και να ριπαρα,δεν πειραξα απολυτως τιποτα..
το αποτελεσμα που πηρα σε ολες τις περιπτωσεις,ειχε καταληξη iso.(αρχειo που ανοιγει μονο με εικονικο drive).
εσυ jl προφανως προτεινεις ριπαρισμα του dvd ως ατοφια αρχεια.
ποιο προγραμμα προτεινεις να το παλεψω εστω ετσι?
παντως δεν καταλαβαινω γιατι δεν τα παιζει απο την στιγμη που αναφερει ξεκαθαρα οτι υποστηριζει τα αρχεια iso...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.