Western Digital TV HD Media Player

Ρε παιδια το εχω και γω εδω και μερικες μερες εμεινα πολυ ευχαριστημενος και στην τηλεοραση μου δειχνει αψογο.Σημερα ομως που αγορασα τον Epson emp tw 700 και το συνδεσα δεν καταφερα να παρω εικονα ο,τι κι αν δοκιμασα.Εχει κανεις ιδεα το τι μπορει να συμβαινει????

Μάλλον πρέπει να ελέγξεις την προκαθορισμένη ανάλυση που έχεις στον WDTV. O Epson πάει μέχρι τα 720p

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

.....Προβλημα παντως η θερμοκρασια!

Αν δε σ' ενδιαφερει η εσωτερικη μνημη που κραταει (πχ για τη λιστα των προσφατων θεασεων), βαλτο σ' ενα πολυπριζο και θαχεις το κεφαλι σου ησυχο!

Εχω θεμα. Ενω παιζει απροβληματιστα ολα τα 1080p, στα 720p κολλαει καπως η εικονα και ο ηχος ακουγεται με καθυστερηση. Τι φταιει? Θελει να αλλαξω καποια ρυθμιση? Ή να βαλω καλυτερα το τελευταιο firm?

Παιδια αξιζει να παω σε εκδοση prerelease 1.02.10 η να μεινω στην oficial? πιοα ειναι η γνωμη σας?:chinscratch:

Παιδια αξιζει να παω σε εκδοση prerelease 1.02.10 η να μεινω στην oficial? πιοα ειναι η γνωμη σας?:chinscratch:

Εάν έχεις την αρχική (1.01.02) και δεν σε ενδιαφέρουν τα thumbnails τότε κράτα αυτήν. Αλλιώς βάλε την prerelease 1.02.10 :http://www.wdc.com/wdtvprerelease/

Εάν έχεις την αρχική (1.01.02) και δεν σε ενδιαφέρουν τα thumbnails τότε κράτα αυτήν. Αλλιώς βάλε την prerelease 1.02.10 :http://www.wdc.com/wdtvprerelease/
Ναι την αρχικη εχω φιλε μου αλλα μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι τα thumbnails?:chinscratch: ευχαριστω.

Ναι την αρχικη εχω φιλε μου αλλα μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι τα thumbnails?:chinscratch: ευχαριστω.

Εχεις την δυνατότητα να βλέπεις το περιεχόμενο του δίσκου σου σε Thumbnail mode. Δηλαδή να επιλέγεις τι ταινία θέλεις να δεις σαν να κοιτάς το εξώφυλλο του DVD.

Να ρωτισω και εγω κατι...συνδεσα το WD με HDMI και Optical...μου παιζει ηχο σε ολα εκτος απο τα HD!γιατι?κανω κατι λαθος?με την εικόνα δεν εχω κανένα πρόβλημα...αλλα ο ηχος δεν μου παιζει ουτε στα 720p ούτε στα 1080p!οποιος μπορεί ας με βοηθήσει... ευχαριστώ

Να ρωτισω και εγω κατι...συνδεσα το WD με HDMI και Optical...μου παιζει ηχο σε ολα εκτος απο τα HD!γιατι?κανω κατι λαθος?με την εικόνα δεν εχω κανένα πρόβλημα...αλλα ο ηχος δεν μου παιζει ουτε στα 720p ούτε στα 1080p!οποιος μπορεί ας με βοηθήσει... ευχαριστώ

Το έχεις συνδεσει σε ενισχυτή ? ή κατευθείαν στην TV ? Γιατί DTS downmix δεν κάνει .

σε τηλεοραση...δεν καταλαβα,τι εννοεις?

Εάν οι ταινίες σου έχουν DTS ήχο δεν θα έχεις ήχο από TV . Το WD κάνει passthrough τον DTS ήχο σε ενισχυτή όπου το σήμα γίνεται decode. (εάν υποστηρίζεται από τον ενισχυτή.) Αλλιώς ....αυτές τις ταινίες πρέπει να τις μετατρέψεις σε φορμα ήχου που μπορεί να αναπαραχθεί από την TV σου.

δηλαδη σε ποια φορμα προτεινεις?sorry αν γινομαι κουραστικος αλλα και εγω τωρα τα μαθαινω τα κολπα...υπαρχει καποιο προγραμμα να κατεβασω για τη μετατροπη?

δηλαδη σε ποια φορμα προτεινεις?sorry αν γινομαι κουραστικος αλλα και εγω τωρα τα μαθαινω τα κολπα...υπαρχει καποιο προγραμμα να κατεβασω για τη μετατροπη?

To AVS Video converter . Είναι βολικό , κάνει πολλά , και είναι παραμετροποιήσιμο.

Εχεις την δυνατότητα να βλέπεις το περιεχόμενο του δίσκου σου σε Thumbnail mode. Δηλαδή να επιλέγεις τι ταινία θέλεις να δεις σαν να κοιτάς το εξώφυλλο του DVD.
A καταλαβα, η τελευταια εκδοση ειναι σταθερη? δηλαδη να κανω αναβαθμιση? ειναι καλα τεσταρημενη ?:smile:

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

A καταλαβα, η τελευταια εκδοση ειναι σταθερη? δηλαδη να κανω αναβαθμιση? ειναι καλα τεσταρημενη ?:smile:

Έχει κάτι προβληματάκια με συγχρονισμό Α/V αλλά φαντάζομαι θα διορθωθούν σύντομα. Κατά τ' άλλα, εχεί στα συν του τα παρακάτω:
1) Υπότιτλους
2) Όχι σπασίματα στον ήχο,
3) Thumbnails
4) Spin down του δίσκου

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Έχει κάτι προβληματάκια με συγχρονισμό Α/V αλλά φαντάζομαι θα διορθωθούν σύντομα. Κατά τ' άλλα, εχεί στα συν του τα παρακάτω:
1) Υπότιτλους
2) Όχι σπασίματα στον ήχο,
3) Thumbnails
4) Spin down του δίσκου
Μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω τι ειναι το Α/V? και σε τι χρησιμευει η επιλογη 4 επειδη ειμαι λιγο ασχετος ευχαριστο.
icon7.gif

Last edited: