Western Digital TV HD Media Player

Ναι το πρόβλημα(Για εμένα τεράστιο) ότι δεν παίζει dts ήχο αν δεν το συνδέσεις με dts decoding ενισχυτή και το παίζει μόνο μετατρέποντας το στο κατώτερο ποιοτικά ac3 ήχο.

Θα προτιμούσα κατά πολύ να έβγαινε ένα νέο προϊόν της εταιρίας που να είχε και υποστηρίξει dts ήχου και ας κόστιζε 150ευρω αντί για 100 που κοστίζει τώρα.

Γι' αυτό το λόγο εγώ προτίμησα να αγοράσω ένα popcorn hour A-110 που παίζει τα πάντα παρόλο που είναι κατά πολύ ακριβότερο από το wd hd tv.

Δεν παύω βέβαια να υποστηρίζω το wd hd tv σαν ένα πολύ καλό και φτηνό multimedia player για ένα μέσο χρήστη για έναν απαιτητικό όμως όπως είμαι εγώ δεν κάνει όλα αυτά που μπορεί το βασικό τσιπάκι επεξεργασίας καθότι είναι ακριβός το ίδιο με αυτό του popcorn hour a-110.

Last edited:
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Ναι το πρόβλημα(Για εμένα τεράστιο) ότι δεν παίζει dts ήχο αν δεν το συνδέσεις με dts decoding ενισχυτή και το παίζει μόνο μετατρέποντας το στο κατώτερο ποιοτικά ac3 ήχο.

Κοίτα, τη στιγμή που δεν σκοπεύεις να το συνδέσεις σε πολυκάναλο ενισχυτή, σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα σκοπεύεις να το συνδέσεις με την τηλεόρασή σου και να ακούς από τα ηχεία της.

Σε αυτή τη περίπτωση δεν τίθεται θέμα κατωτερότητας του AC3 από το DTS, γιατί τα ηχεία της τηλεόρασης είναι πρακτικά πάντα άθλια, οπότε αποκλείεται να ακούσεις διαφορά.

Αν θέλεις να πάρεις το μέγιστο για την τηλεόρασή σου, αντί να μετατρέψεις το DTS σε AC3 απλά το μετατρέπεις σε απλό stereo, το οποίο αν θυμάμαι καλά υποστηρίζεται και σε μη απολεστικά φορμά (π.χ. wave) από το WD.

Ναι αλλά καλύτερο δεν είναι να αποκωδικοποιεί το dts to ίδιο το μηχάνημα απ' ότι ο ενισχυτής ώστε να μπορείς πολύ άνετα να το συνδέσεις και σε έναν ενισχυτη που δεν θα υποστηρίζει το dts-hd πάρα μόνο το απλό dts.

Άρα τι είναι καλύτερο?(Και μην μου πείτε να πας να αγοράσεις νέο ενισχυτή ή μετέτρεπε τα dts-hs σε απλό dts με ειδικά προγράμματα όπως το tsmuxer(Αυτό δεν είναι λύση))

Τώρα μας μπέρδεψες και με τα DTS-HD.. Μέχρι τώρα μιλάγαμε για απλό DTS.

Δεν θυμάμαι τι ακριβώς κάνει το WD με τα DTS-HD (και λοιπά HD audio formats) αλλά συνήθως τα media players όταν τα υποστηρίζουν έχουν και εσωτερική δυνατότητα downmix τους σε απλό DTS (ουσιαστικά παίζουν μόνο το core stream που είναι απλό DTS), οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με τους παλιούς ενισχυτές.

Αλλά ξαναλέω, όλα αυτά είναι ανούσια αν μιλάμε για ηχεία τηλεόρασης.

μια παρατήρηση μόνο: το χω συνδέσει με τον DENON-1910 και ενώ παίζει DTS ήχο, κάνει συνεχείς κι εκνευριστικές διακοπές. ¨Αρα είναι σα να μη πάιζει καθόλου DTS. Aυτό φαίνεται χαρακτηριστικά σε μουσικά DTS όπου οι διακοπές είναι συνεχείς. Γίνεται χαμός. Γνωρίζει κανείς τίποτα?

Αυτό το πρόβλημα που λες διορθώνετε με το νέο prerelease 1.02.10 firmware.
Κατέβασε το και εγκατέστησε το και δεν θα έχεις τέτοιου είδους προβλήματα.
Αν θες να έχεις και το μενού ελληνικό πες μου να σου πω λινκ.

Δυστυχώς αυτό το έχω εγκαταστήσει εδώ και πολύ καιρό. Μιλάω για μουσική DTS γιατί στις ταινείες δεν είναι και πολύ "ορατό". Καμιά άλλη ιδέα?
και μια και ποστάρω, μήπως ξέρεις πως θα συνδέσω το παλίο μου subwoofer (JMLAB) με τον καινούργιο ενισχυτή μου? ο DENON έχει μία υποδοχή για σύνδεση με SW όταν το JM LAB έχει 2 ιn και 2 out υποδοχές...

lost in space....

Last edited:
HELP
οταν βαζω ματροσκες και ελληνικους υποτιτλους
αρχιζει η εικονα και κανει διακοπες κατι σαν slow motion

υπαρχει καποιος να μου πει τι να κανω ?
please ..........

.

μια παρατήρηση μόνο: το χω συνδέσει με τον DENON-1910 και ενώ παίζει DTS ήχο, κάνει συνεχείς κι εκνευριστικές διακοπές. ¨Αρα είναι σα να μη πάιζει καθόλου DTS. Aυτό φαίνεται χαρακτηριστικά σε μουσικά DTS όπου οι διακοπές είναι συνεχείς. Γίνεται χαμός. Γνωρίζει κανείς τίποτα?

το αρχειο 1080p ειναι ;

HELP
οταν βαζω ματροσκες και ελληνικους υποτιτλους
αρχιζει η εικονα και κανει διακοπες κατι σαν slow motion

υπαρχει καποιος να μου πει τι να κανω ?
please ..........
Αυτό το κάνει γιατί λογικά έχεις βάλει κάποιο 1.01.xx και μετά firmware βάλε το 1.02.10 να βρεις την υγειά σου.

Παιδια καντε και εναν ελεγχο τα καλωδια σας.
Το λεω αυτο διοτι και εγω παρατηρησα μια διακοπη ηχου μεσω οπτικης ινας,
οταν την αλλαξα επαιζε κανονικα ενω νομιζα οτι ηταν το firmware!
Επισης διεκρινα και μια χαλαρη υποδοχη HDMI με αποτελεσμα να χανει το σημα εικονας. Με λιγο σπροξιμο ολα γινονται!
Θεωρω οτι για τα λεφτα του ομως παιζει ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Δυστυχώς αυτό το έχω εγκαταστήσει εδώ και πολύ καιρό. Μιλάω για μουσική DTS γιατί στις ταινείες δεν είναι και πολύ "ορατό". Καμιά άλλη ιδέα?
και μια και ποστάρω, μήπως ξέρεις πως θα συνδέσω το παλίο μου subwoofer (JMLAB) με τον καινούργιο ενισχυτή μου? ο DENON έχει μία υποδοχή για σύνδεση με SW όταν το JM LAB έχει 2 ιn και 2 out υποδοχές...

lost in space....
Σε μουσικα Video με ηχο DTS δεν εχω κανενα προβλημα. Κοιτα το καλωδιο σου

Σε μουσικα Video με ηχο DTS δεν εχω κανενα προβλημα. Κοιτα το καλωδιο σου

Μη το λες.....24/192 πολυκάναλο ΔΕΝ παίζει. Επίσης ο ήχος είναι καλύτερος σε αναλογική σύνδεση(RCA) παρά σε ψηφιακή (HDMI)

Μιλάω για μουσικά DTS όχι VIDEOS-μόνο ΗΧΟΥ- (1411,2 kbps-44,1 KHz) όχι για ταινίες.Σε όλα κάνει το ίδιο πράγμα.Η σύνδεση με τον DENON είναι φυσικά με HDMI.:guitarist::guitarist:

Μιλάω για μουσικά DTS όχι VIDEOS-μόνο ΗΧΟΥ- (1411,2 kbps-44,1 KHz) όχι για ταινίες.Σε όλα κάνει το ίδιο πράγμα.Η σύνδεση με τον DENON είναι φυσικά με HDMI.:guitarist::guitarist:

Παραπάνω παρέθεσα 'οτι 24/192 δεν παίζει και μιλούσα μόνο για ήχο. Υψηλής ποιότητας όμως ήχο από τις αναλογικές του παίζει (24/96) δεν
συζητάμε φυσικά 16/44. Εδώ παίζει αβίαστα. (44100Hz × 2 channels (stereo) × 16 bits per channel = 1,411,200 bits per second=1411,2kbps)

Αυτό το κάνει γιατί λογικά έχεις βάλει κάποιο 1.01.xx και μετά firmware βάλε το 1.02.10 να βρεις την υγειά σου.
Αυτό μην το λες για απόλυτο γιατί την έχω δοκιμάσει κι όχι μια φορά και σε μια ταινία αλλά πολλές, και γύρισα στην 1.01.02 που χρησιμοποιώ εδώ και 6 μήνες για να ξανά βρω την υγεία μου.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Αυτό μην το λες για απόλυτο γιατί την έχω δοκιμάσει κι όχι μια φορά και σε μια ταινία αλλά πολλές, και γύρισα στην 1.01.02 που χρησιμοποιώ εδώ και 6 μήνες για να ξανά βρω την υγεία μου.:ernaehrung004:

Ναι παιδια μαζι το δοκιμασαμε ,εγω παιζω με το .10 ,με το .02 ειχα σε καποια αρχεια προβλημα με το DTS ,αυτο λυθηκε με το .10 αλλα τωρα σε καποια πλουσια αρχεια 1080p παρουσιαζεται το ιδιο προβλημα

το κατεβασα ....
πηγα στα settings και δεν βρισκω την επιλογη upgrade
πως θα βαλω το 1.02.10 βρε παιδια ?

καποιος να μου το πει με απλα λογια ?

.

Κανε extract το αρχειο που κατεβασες με το firmware στο στικακι σου
Βαλε το στικακι στο WD και ανοιξε το ,μονο του θα το βρει και θα προχωρησει

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Κανε extract το αρχειο που κατεβασες με το firmware στο στικακι σου
Βαλε το στικακι στο WD και ανοιξε το ,μονο του θα το βρει και θα προχωρησει

δεν το καταλαβα
αυτο δεν γινεται μονο του κατι πρεπει να πατησεις