Απ' ότι έχω διαβάσει, παίζει κανονικά, απλά κάνε το rename σε .isoΡε παιδιά έκανα image ένα μινι dvd δισκάκι από την κάμερά μου και μου το έκανε nrg file. Αυτό μπορεί να παίξει στo WD HD TV?
Γιατί το έβαλα και δεν το βλέπει στα βίντεο
Ο λογος που δεν σου παιζει ηχος ειναι οτι μερικες απο τις ταινιες hd που κατεβαζουμε ειναι σε αλλη κωδικοποιημενη μορφη ηχου,πχ σε dts 5.1.Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κάτι... στις ταινίες hd δεν μου παίζει ο ήχος,το εχω συνδέσει με καλώδιο hdmi,χρειάζεται να συνδέσω και τίποτα άλλο για τον ήχο?στα υπόλοιπα μου παίζει μια χαρα,μονο στις ταινίες hd έχω πρόβλημα...όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει...thanks
Αν εννοεις ολοκληρα Blu-ray δεν τα παιζει.ας μου πει καποιος για να μη τις κανω delete. Εχω κατεβασει καποιες FULL HD σε H.264/MPEG-4, καποιες δε παιζουν ηχο, αλλες ουτε εικονα (unrecognizable format).....τι πρεπει να κανω; Υποψιν ειναι συνδεδεμενο με ενισχυτη
Αν εννοεις ολοκληρα Blu-ray δεν τα παιζει.
Λαθος, υπαρχουν αρκετα BD συμπιεσμενα σε h.264.Από τη στιγμή που βλέπεις στο βίντεο που σου λέει αυτό "h.264" δεν είναι blu-ray untouched ταινίες αλλά mkv αρχεία ή κωδικοποιημένα αρχεία βίντεο.
Και το δικό μου πάντα ζεμάταγε... Και είναι μόνιμα κλειστό...
Καλημέρα παιδιά. Μόλις ανακάλυψα το forum και σαν άσχετος είπα να γραφτώ για να με ξεστραβώσετε! Αγοράζοντας πριν κανά μήνα το WD TV, το έχω συνδέσει με HDMI στην τηλεόραση μόνο μιας και δεν έχω ενισχυτή, και παρότι διάβασα αρκετές απ'τις σελίδες εδώ, έχω 2 απορίες:
1.Το πρόβλημα ότι δεν παίζει ήχο σε mkv ταινίες, λύνεται με μετατροπή του αρχείου ήχου από dts σε ac3? Δοκιμασα με το popcorn audio converter, αλλά το antivirus δε μ'αφήνει να το εγκαταστήσω.Δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το antivirus, οπότε υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά?
2.Πρέπει να κατεβάσω το νεότερο firmware? Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα σε άλλου είδους format, ούτε με τους ελληνικούς υπότιτλους.Υπάρχει λόγος να το κατεβάσω?Είδα ότι σε μερικούς δημιουργεί προβλήματα.
Καλημέρα παιδιά. Μόλις ανακάλυψα το forum και σαν άσχετος είπα να γραφτώ για να με ξεστραβώσετε! Αγοράζοντας πριν κανά μήνα το WD TV, το έχω συνδέσει με HDMI στην τηλεόραση μόνο μιας και δεν έχω ενισχυτή, και παρότι διάβασα αρκετές απ'τις σελίδες εδώ, έχω 2 απορίες:
1.Το πρόβλημα ότι δεν παίζει ήχο σε mkv ταινίες, λύνεται με μετατροπή του αρχείου ήχου από dts σε ac3? Δοκιμασα με το popcorn audio converter, αλλά το antivirus δε μ'αφήνει να το εγκαταστήσω.Δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το antivirus, οπότε υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά?
2.Πρέπει να κατεβάσω το νεότερο firmware? Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα σε άλλου είδους format, ούτε με τους ελληνικούς υπότιτλους.Υπάρχει λόγος να το κατεβάσω?Είδα ότι σε μερικούς δημιουργεί προβλήματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.