Western Digital TV HD Media Player

μπα , αποτι ξερω δε παιζει image format, ουτε .iso, ουτε .nrg, ουτε τιποτα τετοιο.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Ρε παιδιά έκανα image ένα μινι dvd δισκάκι από την κάμερά μου και μου το έκανε nrg file. Αυτό μπορεί να παίξει στo WD HD TV?

Γιατί το έβαλα και δεν το βλέπει στα βίντεο
Απ' ότι έχω διαβάσει, παίζει κανονικά, απλά κάνε το rename σε .iso

Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κάτι... στις ταινίες hd δεν μου παίζει ο ήχος,το εχω συνδέσει με καλώδιο hdmi,χρειάζεται να συνδέσω και τίποτα άλλο για τον ήχο?στα υπόλοιπα μου παίζει μια χαρα,μονο στις ταινίες hd έχω πρόβλημα...όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει...thanks

καλημερα σε ολους...

μετα την τελευταια αναβαθμιση το μηχανημα καιει απο την ζεστη παντα και ας μην ειναι ανοιχτο...το εχετε προσεξει και αλλοι αυτο ?

Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κάτι... στις ταινίες hd δεν μου παίζει ο ήχος,το εχω συνδέσει με καλώδιο hdmi,χρειάζεται να συνδέσω και τίποτα άλλο για τον ήχο?στα υπόλοιπα μου παίζει μια χαρα,μονο στις ταινίες hd έχω πρόβλημα...όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει...thanks
Ο λογος που δεν σου παιζει ηχος ειναι οτι μερικες απο τις ταινιες hd που κατεβαζουμε ειναι σε αλλη κωδικοποιημενη μορφη ηχου,πχ σε dts 5.1.
Για να εχεις ηχο το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να πας στο audio settings
του wd και απο stereo να επιλεξεις digital,επειτα συνδεσε τον με οπτικη ινα στο home cinema σου και θα εισαι μια χαρα:violent-smiley-030:

ας μου πει καποιος για να μη τις κανω delete. Εχω κατεβασει καποιες FULL HD σε H.264/MPEG-4, καποιες δε παιζουν ηχο, αλλες ουτε εικονα (unrecognizable format).....τι πρεπει να κανω; Υποψιν ειναι συνδεδεμενο με ενισχυτη

ας μου πει καποιος για να μη τις κανω delete. Εχω κατεβασει καποιες FULL HD σε H.264/MPEG-4, καποιες δε παιζουν ηχο, αλλες ουτε εικονα (unrecognizable format).....τι πρεπει να κανω; Υποψιν ειναι συνδεδεμενο με ενισχυτη
Αν εννοεις ολοκληρα Blu-ray δεν τα παιζει.

Αν εννοεις ολοκληρα Blu-ray δεν τα παιζει.

Από τη στιγμή που βλέπεις στο βίντεο που σου λέει αυτό "h.264" δεν είναι blu-ray untouched ταινίες αλλά mkv αρχεία ή κωδικοποιημένα αρχεία βίντεο.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Από τη στιγμή που βλέπεις στο βίντεο που σου λέει αυτό "h.264" δεν είναι blu-ray untouched ταινίες αλλά mkv αρχεία ή κωδικοποιημένα αρχεία βίντεο.
Λαθος, υπαρχουν αρκετα BD συμπιεσμενα σε h.264.

Ο x264 χρησιμοποιηται για την κωδικοποιηση/συμπιεση.

Ανηκουν στην ιδια MPEG-4 οικογενεια μεν, αλλα δεν ειναι το ιδιο.

Και το δικό μου πάντα ζεμάταγε... Και είναι μόνιμα κλειστό...

εμενα καιει μετα το τελευταιο update και μονο...

ασε που παρατηρησα και πολυ μεγαλο lag εικονας με ηχο με το τελευταιο update.... ρε τι τραβαμε....

Η θερμοκρασια ειναι ιδια και με το Νεο firmware ,ελπιζω καποια στιγμη να το ολοκληρωσουν και να περασουμε απο την Beta εκδοση στην τελικη .
Και μετα πως θα περασουμε το ολοκληρωμενο firmware ; Θα το αναγνωρισει το WD σαν νεο firmware η θα κανουμε την γνωστη πατεντα ;

Τι σε νοιάζει?
Είτε με την πατέντα είτε δίχως αυτή το νέο τελικό firmware θα το περάσεις άρα...

Καλημέρα παιδιά. Μόλις ανακάλυψα το forum και σαν άσχετος είπα να γραφτώ για να με ξεστραβώσετε! Αγοράζοντας πριν κανά μήνα το WD TV, το έχω συνδέσει με HDMI στην τηλεόραση μόνο μιας και δεν έχω ενισχυτή, και παρότι διάβασα αρκετές απ'τις σελίδες εδώ, έχω 2 απορίες:

1.Το πρόβλημα ότι δεν παίζει ήχο σε mkv ταινίες, λύνεται με μετατροπή του αρχείου ήχου από dts σε ac3? Δοκιμασα με το popcorn audio converter, αλλά το antivirus δε μ'αφήνει να το εγκαταστήσω.Δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το antivirus, οπότε υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά?

2.Πρέπει να κατεβάσω το νεότερο firmware? Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα σε άλλου είδους format, ούτε με τους ελληνικούς υπότιτλους.Υπάρχει λόγος να το κατεβάσω?Είδα ότι σε μερικούς δημιουργεί προβλήματα.

Καλημέρα παιδιά. Μόλις ανακάλυψα το forum και σαν άσχετος είπα να γραφτώ για να με ξεστραβώσετε! Αγοράζοντας πριν κανά μήνα το WD TV, το έχω συνδέσει με HDMI στην τηλεόραση μόνο μιας και δεν έχω ενισχυτή, και παρότι διάβασα αρκετές απ'τις σελίδες εδώ, έχω 2 απορίες:

1.Το πρόβλημα ότι δεν παίζει ήχο σε mkv ταινίες, λύνεται με μετατροπή του αρχείου ήχου από dts σε ac3? Δοκιμασα με το popcorn audio converter, αλλά το antivirus δε μ'αφήνει να το εγκαταστήσω.Δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το antivirus, οπότε υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά?

2.Πρέπει να κατεβάσω το νεότερο firmware? Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα σε άλλου είδους format, ούτε με τους ελληνικούς υπότιτλους.Υπάρχει λόγος να το κατεβάσω?Είδα ότι σε μερικούς δημιουργεί προβλήματα.

Ρίξε μια ματιά εδώ. Ελπίζω να σε οδηγήσει σε αποτέλεσμα.. : http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=6703

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

1) Ναι λύνεται το πρόβλημα με την μετατροπή. Για το αν υπάρχει άλλο πρόγραμμα δεν γνωρίζω.
2) Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα thumbnails και δεν σε ενοχλεί η έλλειψη του "Ά" τότε μην το κάνεις.