Western Digital TV HD Media Player

εδω παιζουν μια χαρα ολα τα flac ,και εγω 1.02.10 εχω ,κανενα προβλημα

Ευχαριστώ! Θα πάω να το δοκιμάσω πάλι. Μπορεί να έφαγε κανένα από τα κολλήματα που τρώει καμμιά φορά το WD.

τα .mp4 μπορει να μου πει καποιος γιατι δε παιζουν; Εχω κατεβασει 1080p ταινιες σε αυτο το φορματ και δε μπορω να τις απολαυσω.

εδω παιζουν μια χαρα ολα τα flac ,και εγω 1.02.10 εχω ,κανενα προβλημα

Φίλε Budda θα σε στενοχωρήσω...Τα Flac που σου παιζουν (που παίζουν και σε μένα) είναι 16/44 . Δηλαδή αυτά που πιθανόν κι οι δύο έχουμε κάνει rip από τα CD's σε flac format. Tα flac όμως σε 24/96 και ακόμα τα υψηλότερης ανάλυσης 24/192 ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ!!

Επ' ευκαιρία....ξέρει κανείς κάποιον media player που τα παιζει ?

Φίλε Budda θα σε στενοχωρήσω...Τα Flac που σου παιζουν (που παίζουν και σε μένα) είναι 16/44 . Δηλαδή αυτά που πιθανόν κι οι δύο έχουμε κάνει rip από τα CD's σε flac format. Tα flac όμως σε 24/96 και ακόμα τα υψηλότερης ανάλυσης 24/192 ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ!!

Επ' ευκαιρία....ξέρει κανείς κάποιον media player που τα παιζει ?

Το πιθανοτερο ειναι να εχεις δικιο ,με το προηγουμενο firmware τα επαιζε ;

Το πιθανοτερο ειναι να εχεις δικιο ,με το προηγουμενο firmware τα επαιζε ;

Τι να σου πω...είμαι απελπισμένος! Λένε ότι τα έπαιζε. Τώρα ..τι κάνουμε? Μα καλά...αυτοί στην WD φτιάξανε τους υπότιτλους και χαλάσανε την αναπαραγωγή αρχείων ήχου υψηλής ποιότητας? Βάλαμε thumbs για μας και ιδιαίτερα για τα παιδιά μας και τώρα πρέπει να αποφασίσουμε εάν πρέπει να αψηφήσουμε τόσες ώρες copy paste jpeg 120x180 ...Ελεος !! Κανένα media player που να τα κάνει όλα δεν υπάρχει ?

εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα......τι πρωτότυπο wd και πρόβλημα :).

Έχω μία philips pf5320 και το συνδέεω dvi (tv) hdmi (wd) και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται ο τύπος της εικόνας........

Καμιά ιδέα κανείς???

Τι ανάλυση έχεις ρυθμίσει στο WD; Η τηλεόρασή σου δέχεται μέχρι 1080i.
Δοκίμασε 720p...

Τι ανάλυση έχεις ρυθμίσει στο WD; Η τηλεόρασή σου δέχεται μέχρι 1080i.
Δοκίμασε 720p...

Πωε όμως αφου δεν δείχνει τίποτα. Δοκίμασα να το συνδέσω με rca (όπου και δουλεύει κανονικά) και μετά να αλλάξω τις ρυθμίσεις αλλά δε τις δέχεται και τις αλλάζει μόνο του.

Δηλαδή αν δοκιμάσεις τις εξής ρυθμίσεις, δεν δείχνει εικόνα από την είσοδο DVI;

Video output: HDMI
Display Resolution: 1080i 50Hz

Δηλαδή αν δοκιμάσεις τις εξής ρυθμίσεις, δεν δείχνει εικόνα από την είσοδο DVI;

Video output: HDMI
Display Resolution: 1080i 50Hz

Με το που κάνω σύνδεση dvi to hdmi δε δείχνει τίποτα η οθόνη:rifle:

Αν αλλάξω σύνδεση σε rca δείχνει κανονικά αλλά δε με αφήνει να σώσω επιλογή hdmi......
Έχω απελπιστεί διότι ήθελα μια συμαζεμένη λύση για το σαλόνι. Έτσι και μου βγάλει πρόβλημα και στον ήχο αφού το συνδέσω στο HTS 8100 θα το πετάξω από το παράθυρο

Συνδέσεις και το composite και το HDMI, βάλεις την τηλεόραση στην DVI είσοδο, βγάλεις το WD από το ρεύμα και το βάλεις ξανά, το αφήσεις λίγο να ξεκινήσει και μετά γυρίσεις την τηλεόραση στο composite κανάλι, μήπως μετά το WD σε αφήσει να επιλέξεις το HDMI;

Συνδέσεις και το composite και το HDMI, βάλεις την τηλεόραση στην DVI είσοδο, βγάλεις το WD από το ρεύμα και το βάλεις ξανά, το αφήσεις λίγο να ξεκινήσει και μετά γυρίσεις την τηλεόραση στο composite κανάλι, μήπως μετά το WD σε αφήσει να επιλέξεις το HDMI;

Θα το δοκιμάσω σήμερα το μεσημέρι και θα σου πω......thnx-bye-

Παιδιά να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί το Thread είναι τεράστιο.Πλέον με το τελευταιό firmware το player αυτό μπορεί να παίξει mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους, 5,1 dts ήχο, 720p/1080p? Ελληνική γραμματοσειρά πλέον υποστηρίζει?

Παιδιά να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί το Thread είναι τεράστιο.Πλέον με το τελευταιό firmware το player αυτό μπορεί να παίξει mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους, 5,1 dts ήχο, 720p/1080p? Ελληνική γραμματοσειρά πλέον υποστηρίζει?

Αυτά τα έκανε εδώ και μήνες. Υπήρχαν και υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί οσον αφορά στο τρόπο που έχει γίνει το encoding του video. Στην πλειοψηφία λοιπόν τα παίζει όλα, αλλά υπάρχουν και κάποια mkv που περιέχουν video με πολλά reference frames > 5-6 και [email protected] που δεν μπορεί να τα αναπαράγει.

:grinning-smiley-043 Είσαι άπαιχτος δούλεψε :grinning-smiley-043

Αν και έπρεπε να με πονηρέψει διότι και το popcorn στην άλλη τηλεόραση όταν το πρωτοσέταρα το είχα κάνει έτσι αλλά κατα λάθος. muchos cracias

Άντε από δευτέρα παίρνω οπτικό καλώδιο, coaxial & μετατροπέα και ελπίζω να δουλέψει :)

Αυτά τα έκανε εδώ και μήνες. Υπήρχαν και υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί οσον αφορά στο τρόπο που έχει γίνει το encoding του video. Στην πλειοψηφία λοιπόν τα παίζει όλα, αλλά υπάρχουν και κάποια mkv που περιέχουν video με πολλά reference frames > 5-6 και [email protected] που δεν μπορεί να τα αναπαράγει.

Ρωτάω γιατί στην αρχή του thread διάβασα ότι δεν μπορεί να αναπαράγει ενσωματωμένους υπότιτλους.Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Συνδέουμε τον δίσκο στο PC και πάμε: μενού έναρξη -> όλα τα προγράμματα -> βοηθήματα -> εργαλεία συστήματος -> ανασυγκρότηση δίσκων.

Επιλέγουμε τον δίσκο από τη λίστα και πατάμε "ανασυγκρότηση".

ευχαριστω

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Μονο η ενοχλητικη λυση υπαρχει αυτη τη στιγμη.....κι εγω παντα στο τελος τα αποσυνδεω ολα, γιατι αλλιως ειναι σαν τοστιερα

Η λύση είναι να βάλεις δίπλα ένα μικρό πολύμπριζο με διακόπτη και στο τέλος να το κλείνεις από εκεί.

Συμφωνω, αλλα αν εχεις βεβαια ευκολη προσβαση σαυτο, διοτι σε μενα ειναι ολα πισω απο το επιπλο τηλεορασης και αντε γεια :D

Ρε παιδιά έκανα image ένα μινι dvd δισκάκι από την κάμερά μου και μου το έκανε nrg file. Αυτό μπορεί να παίξει στo WD HD TV?

Γιατί το έβαλα και δεν το βλέπει στα βίντεο