εδω παιζουν μια χαρα ολα τα flac ,και εγω 1.02.10 εχω ,κανενα προβλημα
Ευχαριστώ! Θα πάω να το δοκιμάσω πάλι. Μπορεί να έφαγε κανένα από τα κολλήματα που τρώει καμμιά φορά το WD.
Φίλε Budda θα σε στενοχωρήσω...Τα Flac που σου παιζουν (που παίζουν και σε μένα) είναι 16/44 . Δηλαδή αυτά που πιθανόν κι οι δύο έχουμε κάνει rip από τα CD's σε flac format. Tα flac όμως σε 24/96 και ακόμα τα υψηλότερης ανάλυσης 24/192 ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ!!
Επ' ευκαιρία....ξέρει κανείς κάποιον media player που τα παιζει ?
Το πιθανοτερο ειναι να εχεις δικιο ,με το προηγουμενο firmware τα επαιζε ;
Τι ανάλυση έχεις ρυθμίσει στο WD; Η τηλεόρασή σου δέχεται μέχρι 1080i.
Δοκίμασε 720p...
Δηλαδή αν δοκιμάσεις τις εξής ρυθμίσεις, δεν δείχνει εικόνα από την είσοδο DVI;
Video output: HDMI
Display Resolution: 1080i 50Hz
Συνδέσεις και το composite και το HDMI, βάλεις την τηλεόραση στην DVI είσοδο, βγάλεις το WD από το ρεύμα και το βάλεις ξανά, το αφήσεις λίγο να ξεκινήσει και μετά γυρίσεις την τηλεόραση στο composite κανάλι, μήπως μετά το WD σε αφήσει να επιλέξεις το HDMI;
Παιδιά να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί το Thread είναι τεράστιο.Πλέον με το τελευταιό firmware το player αυτό μπορεί να παίξει mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους, 5,1 dts ήχο, 720p/1080p? Ελληνική γραμματοσειρά πλέον υποστηρίζει?
Συνδέσεις και το composite και το HDMI, βάλεις την τηλεόραση στην DVI είσοδο, βγάλεις το WD από το ρεύμα και το βάλεις ξανά, το αφήσεις λίγο να ξεκινήσει και μετά γυρίσεις την τηλεόραση στο composite κανάλι, μήπως μετά το WD σε αφήσει να επιλέξεις το HDMI;
Αυτά τα έκανε εδώ και μήνες. Υπήρχαν και υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί οσον αφορά στο τρόπο που έχει γίνει το encoding του video. Στην πλειοψηφία λοιπόν τα παίζει όλα, αλλά υπάρχουν και κάποια mkv που περιέχουν video με πολλά reference frames > 5-6 και [email protected] που δεν μπορεί να τα αναπαράγει.
Συνδέουμε τον δίσκο στο PC και πάμε: μενού έναρξη -> όλα τα προγράμματα -> βοηθήματα -> εργαλεία συστήματος -> ανασυγκρότηση δίσκων.
Επιλέγουμε τον δίσκο από τη λίστα και πατάμε "ανασυγκρότηση".
Μονο η ενοχλητικη λυση υπαρχει αυτη τη στιγμη.....κι εγω παντα στο τελος τα αποσυνδεω ολα, γιατι αλλιως ειναι σαν τοστιερα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.