Western Digital TV HD Media Player

Με ένα πεντάμετρο cryptonics λειτουργεί κανονικά. Το είχα πάρει 35 Ευρώ από το πλαίσιο με δώρο ένα πολύμπριζο Belkins πριν κάνα χρόνο.

Mε δύο 1Τ το δουλεύω, βασικά με ενδιαφέρει να δω τί γίνεται με μεγαλύτερους... :D

Α, συγνώμη. Είχα στο μυαλό μου δίσκους χωρίς εξωτερική τροφοδοσία...
Παλιά αγόραζα και εγώ τέτοιους, αλλά τους σταμάτησα γιατί είναι πολύ ογκώδεις...

Έγω έχω των WD myBook 2TB

Αχά... Κι εγώ για 1,5-2Τ σκέφτομαι, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Άκη;

Α, συγνώμη. Είχα στο μυαλό μου δίσκους χωρίς εξωτερική τροφοδοσία...
Παλιά αγόραζα και εγώ τέτοιους, αλλά τους σταμάτησα γιατί είναι πολύ ογκώδεις...

Καλοί για φορητές λύσεις, αλλά για backup αρχείων video, γεμίζουν πολύ γρήγορα... :D

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Αχά... Κι εγώ για 1,5-2Τ σκέφτομαι, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Άκη;

Κανένα Γιάννη :a0210: :a0210:

1,81 είναι για την ακρίβεια..

airb.jpg

Παιδιά στο συγκεκριμένο μηχάνημα μπορούμε να βάλουμε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο usb wifi ώστε να έχουμε και ασύρματο ίντερνετ και δικτύωση σε αυτό το μηχάνημα(Wd hd tv generation1).

Ευχαριστώ πολύ και χριστός ανέστη.

Να ρωτήσω αν έχει κανείς παρατηρήσει το ίδιο......... Μόλις έκανα upgrade στην 1.03 διότι είχα παρατηρήσει κάποια σπασίματα ήχου το οποίο και διορθώθηκε, αλλά παρατήρησα κάποια κολλήματα/σπασίματα στην ροή της εικόνας σε ταινία που πριν την αναβάθμιση έπαιζε κανονικά. Παίζει πρόβλημα ή είναι κάτι τυχαίο?

Kαλησπερα και Χριστος Ανεστη σε ολους....

Γνωριζει κανεις αν εχει λυθει το προβλημα με την αναπαραγωγη 1080p, κοψιμο ηχου, σκαλωματα στην εικονα;
Επίσης αν μπορει καποιος να βοηθησει...για να ακουσω true HD, HD master audio τι ρυθμιση πρεπει να γινει στο wd tv (1st generation).
Το wd tv live τα εχει αυτα τα κουσουρια ή οχι.....μηπως παω να το παρω και να ησυχασω.....:guitarist:

Γεια χαρά σας. Αν μπορειτε να με βοηθήσετε...
Έχω το WD TV HD Media Player εδω και 1 χρόνο με ένα σκληρό δισκο LACIE 500 GB τόσο καιρό έπαιζε μια χαρα... τώρα μου γράφει unrecognized usb divice και δεν τον βλέπει. Ο δίσκος είναι μια χαρά τον τσέκαρα στο pc που τον βλέπει κανονικά. Γιατί συμβαίνει αυτό ? Ti να κάνω ? καμιά ιδέα ? Ευχαριστώ.

Kάνε μια δοκιμή να βγάλεις το WDTV από το ρεύμα...

(Τρώει σκαλώματα μερικές φορές)

Παρακαλω παιδια βοηθεια,εκανα format υπολογιστη και εχασα τις ρυθμισεις απο το popcorn audioconverter,οποιος παρακαλω μπορει να βοηθησει ας επικοινωνησει μαζι μου στο 2109837026 η 6988423747 και εγω θα τον καλεσω πισω,ειμαι ο Μακης (αν δεν κανω λαθος την πρωτη φορα με βοηθησε ο Mr.vox,Σας ευχαριστω

γνωριζει καποιος ποσα χρονια εγγυηση εχει το Western Digital TV HD και αν σου το αλλαζουν αν κολλαει στα 1080p;

γνωριζει καποιος ποσα χρονια εγγυηση εχει το Western Digital TV HD και αν σου το αλλαζουν αν κολλαει στα 1080p;

Το Πλαισιο δινει 2 χρονια εγγυηση...Για αυτο που λες δοκιμασε το.

Το Πλαισιο δινει 2 χρονια εγγυηση...Για αυτο που λες δοκιμασε το.

το εχω παρει απο το fnac αλλα θα το δοκιμασω....
το generation 2 παρουσιαζει τα ιδια προβληματα ή παιζει αβιαστα τα 1080p;
αν οχι να παω για το live...

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Δοκίμασες να κάνεις defrag στο δίσκο;

δεν εχω δισκο απο ενα 16gb usb stick κανω την αναπαραγωγη....θα το δοκιμασω ομως και σε αυτο....

Μια ερώτηση...

Αναφέρετε ότι εξωτερικά το wd 1ης γενιάς με 2ης είναι πανομοιότυπο.

Με ποιο τρόπο μπορούμε να ξεχωρίσουμε σε ποια γενιά ανήκει ένα μηχάνημα WD TV;

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...