Μια ερώτηση...
Αναφέρετε ότι εξωτερικά το wd 1ης γενιάς με 2ης είναι πανομοιότυπο.
Με ποιο τρόπο μπορούμε να ξεχωρίσουμε σε ποια γενιά ανήκει ένα μηχάνημα WD TV;
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...
θα δεις το σημα του dts....
Μια ερώτηση...
Αναφέρετε ότι εξωτερικά το wd 1ης γενιάς με 2ης είναι πανομοιότυπο.
Με ποιο τρόπο μπορούμε να ξεχωρίσουμε σε ποια γενιά ανήκει ένα μηχάνημα WD TV;
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...
το σήμα του dts στο κουτί της συσκευασίας ή και στη συσκευή επάνω;
Ευχαριστώ η συσκευή του φίλου ταυτοποιήθηκε σε 1ης γενιάς και δυστυχώς αγοράστηκε 13 Μαρτίου από το Πλαίσιο στην τιμή της 2ης γενιάς (προφανώς στοκ).
Και κάτι άλλο το 2ης γενιάς υποστηρίζει αναλύσεις (PAL) τηλεόρασεων CRT ή μόνο HD;
Mια ερωτηση και απο εμενα παρακαλω,και αν εχει απαντηθει παρακαλω να με συγχωρησετε (ειναι 247 σελιδες θεμα και πιστεψτε με διαβασα παλι τουλαχιστον 100 μηπως και βρω απαντηση)και απλα να με παραπεμψεται με λινκ .....
Εχω το πρωτης γενιας μηχανημα και εχω ενα προβλημα με τους υποτιτλους τους ελληνικους...το προβλημα ειναι οτι τους, ''περναει'' πολυ γρηγορα σε σημειο που δεν προλαβαινω να τους διαβασω και αυτο γινετε κυριως σε περιπτωσεις που ο διαλογος ειναι αρκετα μεγαλος οποτε και πρεπει η εναλλαγη να γινει γρηγορα ,ωστοσω γινεται τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινω,καποιες στιγμες μαλιστα εμφανιζονται για ενα κλασμα του δευτερολεπτου στην οθονη μονο..ειχε αλλος το ιδιο προβλημα?? τι κανουμε επ'αυτου??
Ευχαριστω για τισ οποιες απαντησεις...
το firmware ναι ελυσε το προβλημα των υποτιτλων και δεν μπορω να πω πολυ ωραιο μηχανακι.αλλα εχει παρατηρησει κανεις οταν φωρτονουμε external υποτιτλους srt,sub κτλ... οτι καποιες φορες κανει σπασιματα η εικονα?και μολις τους απενεργοπιοισουμε παιζει παλι κανονικα?
το εχει συναντηση κανεις?
ειμαι κατοχος και εγω του εν λογο media player πρωτης γενιας.
η ερωτηση μου ειναι εξης.
εχω μια ταινια 720p σε mkv μορφη. εχω επισης και του υποτιτλους σε srt μορφη.
στον υπολογιστη μου, οι υποτιτλοι συντονιζονται αψογα με την ταινια.
οταν ομως βαζω την ταινια στο media player και το συνδεσω στην τηλεοραση (hdmi), οι υποτιτλοι δεν συντονιζονται.
ξερει κανεις τη μπορει να φταιει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.