Western Digital TV HD Media Player

το firmware ναι ελυσε το προβλημα των υποτιτλων και δεν μπορω να πω πολυ ωραιο μηχανακι.αλλα εχει παρατηρησει κανεις οταν φωρτονουμε external υποτιτλους srt,sub κτλ... οτι καποιες φορες κανει σπασιματα η εικονα?και μολις τους απενεργοπιοισουμε παιζει παλι κανονικα?
το εχει συναντηση κανεις?

η λυση βρεθηκε τελικα,απλα στις ρυθμησεις στο μενου υποτιτλων αλλαξα την εμγανιση των υποτιτλων απο thick σε thin και ολα τρεχουν ρολοι:2thumb22sup:

η tv που θα παρω (samsung c650), διαβαζει αρχεια ηχο dts.
αν συνδεσω τον media player (1η γενια, αρα δεν διαβαζει dts) στην tv με hdmi, ταινια με ηχο dts θα ακουγεται?

'Οχι δεν θα ακούγεται. 'Oπως έχουμε πει παραπάνω στο thread πρέπει να μετατρέψουμε τον ήχο DTS σε AC3.

:2thumb22sup:

Aφού η C650 διαθέτει δικό της media player που αποκωδικοποιεί το dts, γιατί να μη συνδέσεις κατευθείαν τον σκληρό στην τηλεόραση; ;)

Aφού η C650 διαθέτει δικό της media player που αποκωδικοποιεί το dts, γιατί να μη συνδέσεις κατευθείαν τον σκληρό στην τηλεόραση; ;)

ναι το ξερω. απλα ηθελα να γνωριζω αν γινοταν.
thanks

Καλημέρα!
Κάπου διάβασα πως έχει βγεί για το WD HD TV G2 κάποιο ανεπίσημο firmware του b-rad. Ξέρει κανείς που το βρίσκω και άν εκτός από τα moviesheets που δε με ενδιαφέρουν, προστίθενται τα fetures μετακίνησης υποτίτλων (πάνω-κάτω) και συγχρονισμού υποτίτλων (δεξια-αριστερά) που έχει ήδη το WD TV LIVE;

Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα!
Κάπου διάβασα πως έχει βγεί για το WD HD TV G2 κάποιο ανεπίσημο firmware του b-rad. Ξέρει κανείς που το βρίσκω και άν εκτός από τα moviesheets που δε με ενδιαφέρουν, προστίθενται τα fetures μετακίνησης υποτίτλων (πάνω-κάτω) και συγχρονισμού υποτίτλων (δεξια-αριστερά) που έχει ήδη το WD TV LIVE;

Ευχαριστώ πολύ!

b-rad.cc αλλα για καποιο λογο δεν ανοιγει η σελιδα:smash:

Ειχα καιρο να ασχοληθω με το WD και σημερα που πηγα να δω ταινια μετα απο καποια στιγμη αρχισε να κολλαει. Δοκιμασα και αλλες και συνεβαινε το ιδιο. Ολες 1080i. Αν πατησεις στοπ και ξαναξεκινησεις την ταινια παιζει αλλα μετα παλι κολλαει. Τωρα εχω βαλει μια 720p και μεχρι τωρα δεν εχει κολλησει.
Software δεν εχω αλλαξει απο περυσι το καλοκαιρι. Να φταιει αραγε η συγκεκριμενη εκδοση του λογισμικου και με μια αναβαθμιση ισως να λυθει το προγραμμα? Η γενικα κολλαει λογω υψηλης θερμοκρασιας?

Firmware Version: 1.02.10
Εχει βγει καποιο πιο προσφατο? και που το βρισκουμε?

Last edited:
Ειχα καιρο να ασχοληθω με το WD και σημερα που πηγα να δω ταινια μετα απο καποια στιγμη αρχισε να κολλαει. Δοκιμασα και αλλες και συνεβαινε το ιδιο. Ολες 1080i. Αν πατησεις στοπ και ξαναξεκινησεις την ταινια παιζει αλλα μετα παλι κολλαει. Τωρα εχω βαλει μια 720p και μεχρι τωρα δεν εχει κολλησει.
Software δεν εχω αλλαξει απο περυσι το καλοκαιρι. Να φταιει αραγε η συγκεκριμενη εκδοση του λογισμικου και με μια αναβαθμιση ισως να λυθει το προγραμμα? Η γενικα κολλαει λογω υψηλης θερμοκρασιας?

Firmware Version: 1.02.10
Εχει βγει καποιο πιο προσφατο? και που το βρισκουμε?

http://www.wdc.com/en/products/wdtv/ 1.03

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

το εχει δοκιμασει καποιος αυτο το update?

Εάν εννοείς το link που έδωσα πριν , φυσικά και έχει δοκιμαστεί. Θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι καινούριο βέβαια , είναι παλιό. Ομως είναι σταθερό και νεότερο (με διορθώσεις διαφόρων bugs ) τα οποία είχε το προηγούμενο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Εάν εννοείς το link που έδωσα πριν , φυσικά και έχει δοκιμαστεί. Θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι καινούριο βέβαια , είναι παλιό. Ομως είναι σταθερό και νεότερο (με διορθώσεις διαφόρων bugs ) τα οποία είχε το προηγούμενο...

ασε,μετα καταλαβα οτι ειναι παλιο :bigcry:

καλησπέρα,

εχω το media player 1ης γενιάς. μου το έδωσε ένας φίλος και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως εκεί που παίζει mkv 720p & 1080p, εμφανίζει ξαφνικά πράσινα pixel σε όλη την οθόνη και βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει σήμα. το έχει ξανασυναντήσει κανείς αυτό; έχω εγκατεστημένο το τελευταίο firmware.

καλησπέρα,

εχω το media player 1ης γενιάς. μου το έδωσε ένας φίλος και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως εκεί που παίζει mkv 720p & 1080p, εμφανίζει ξαφνικά πράσινα pixel σε όλη την οθόνη και βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει σήμα. το έχει ξανασυναντήσει κανείς αυτό; έχω εγκατεστημένο το τελευταίο firmware.

Δες το καλώδιο HDMI εάν πατάει καλά. Παλιότερα είχε παρατηρηθεί πρόβλημα με την επαφή που έχουν μερικά καλώδια. Εν ανάγκη δοκίμασε ένα άλλο να δεις εάν συνεχίζει να σου το παρουσιάζει...

Δες το καλώδιο HDMI εάν πατάει καλά. Παλιότερα είχε παρατηρηθεί πρόβλημα με την επαφή που έχουν μερικά καλώδια. Εν ανάγκη δοκίμασε ένα άλλο να δεις εάν συνεχίζει να σου το παρουσιάζει...

εχω δοκιμάσει 2 καλώδια. το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Μή πως είναι θέμα τηλεόρασης;
Έχεις συνδεμένη άλλη συσκευή με hdmi ,στο κάνει εκει;

δεν έχω συνδεδεμένη άλλη συσκευή, αλλά το έχω δοκιμάσει σε όλες τις HDMI θύρες (έχει 4). Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι SD xvid ταινία, για να δω μήπως είναι software το πρόβλημα....

sorry ρε παιδια
αρχεια mkv δεν παιζει?
και ξερει κανεις ενω μου παιζει ολα τα αρχεια avi δεν παιζει καποιο συγκεκριμενο avi?