Western Digital TV HD Media Player

Βρε φίλε συνονόματε... Αν δεν έπαιζε mkv, δεν θα το έπαιρνε και κανένας. Φυσικά και παίζει κανονικά, και με εξωτερικούς (srt) υπότιτλους.

Τώρα για το avi, δεν ξέρω να σου πώ.

βασικα εχω το εξης προβλημα
εχω το WD HD tV
εβαλα και την τελευταια εκδοση αλλα και πριν και μετα απο αυτη ξαφνικα ξεκινησε να κολλαει
τι εννοω οταν βαζω να παιξει καποια ταινια κολλαει και μου βγαζει μαυρο
για να ξεκολλησει πρεπει να αποσυνδεσω το σκληρο η την πριζα
μου βγαζει ενα παραθυρο πανω στο κεντρο της οθονης με τις ταινιες με το τιτλο του αρχειου "filename.mkv"κι ενα μικροφωνο
ξερει κανεις τι συμβαινει?

Στο κανει σε ΟΛΕΣ τις ταινίες ή σε μια συγκεκριμένη?
Βγάλε μπρίζα και δοκίμασε μια αλλη ταινία να δεις

μονο ετσι ξεκολλαει
με μια μου το κανει
οπως και σε μια αλλη αν και λεει avi μου λεει οτι δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο format

Δεν φταίει το WD σε αυτή τη μια που σου το κάνει αλλα η κωδικοποίηση
Κατέβασε το mkvmerge (4.1.1) κανεις add το αρχεια (mkv) και στον ήχο στα extra options διαλέγεις Compression none

Στην εκδοση 4.2 χρειάζεται να επιλέξεις και το ίδιο για την εικόνα

An δυσκολευτεις να την βρεις κατέβασε την 4.3.0 εδώ και σου στελνω τα αρχεια της 4.1.1 που παιζει σιγουρα εδώ

Εκτελεις την 4.3.0 αποσυμπιεζεις την 4.1.1 και αντικαθιστας τα αρχεια copy paste

Ναι αλλα κατεβασε το θα σου χρειαστει συντομα
Αρκετες τελευταιες εχουν προβλημα

5 λεπτα υποθεση ειναι ανα ταινια

sorry που ενοχλω παλι αλλα απο οτι βλεπω δεν μου παιζει καμια ταινια 1020
ειτε κολλαει ειτε δεν την ανοιγει
εχω δοκιμασει 3-4
θελει καποια ρυθμιση αλλη?

Έχεις δοκιμάσει με άλλο δίσκο; Μήπως έχει πρόβλημα ο δίσκος σου; Δοκίμασε επίσης να κάνεις defrag το δίσκο σου.

sorry που ενοχλω παλι αλλα απο οτι βλεπω δεν μου παιζει καμια ταινια 1020
ειτε κολλαει ειτε δεν την ανοιγει
εχω δοκιμασει 3-4
θελει καποια ρυθμιση αλλη?

Πόσα giga είναι η ταινία ? (Εχει παρατηρηθεί ότι ταινίες πάνω από 10 giga έχουν ένα μικρό προβληματάκι μερικές φορές στην αναπαραγωγή λόγω chipset. Για να δώσεις "δύναμη" στο μηχάνημα απενεργοποίησε το Media Library και κάτι άλλα κόλπα του τύπου ken burns που έχει μέσα για την εναλλαγή των εικόνων )

Last edited:
Γεια σας και απο εμενα..μια ερωτηση ...εχω παρει προσφατα μια τηλεoραση LG 42αρα (LH9000) αρκετα καλη......και εχει τα παντα......την εχω συνδεσει με το στερεοφωνικο μου και ακουω στερεο ηχο μια χαρα....ως εδω ολα καλα ....οταν βαζω το σκληρο δισκο να δω μια ταινια hd και ο ηχος ειναι dts μου βγαζει μυνημα οτι ο ηχος δεν υποστηριζετε....το ερωτημαμου τωρα ειναι το εξης.....ειμαι στη φαση να αγορασω το συγκεκριμενο γκατζετακι για αυτον τον λογο.....θα μου λυσει το προβλημα?θα παιζει ο ηχος?η τσαμπα θα το αγορασω?θα μετατρεπει τον ηχο dts σε ac3 stereo?ετσι ωστε να συνδεω παλι την τηλεοραση με το strereo?

Last edited:
Αν πάρεις το WD TV Live.
Αυτό που υποστηρίζει DTS downmix σε Stereo.

EDIT: Μπορείς πάντα να κάνεις μιά μετατροπή του ήχου από DTS σε AC3 που δεν παίρνει πάνω από 5-10 λεπτά max (και πολλά λέω) και να τελειώνεις και να μην δώσεις ούτε ένα ευρώ.

Last edited:
δεν εχω home cinema.... μονο στερεοφωνικο απλα....η τηλεοραση μου λεει οτι δεν υποστηριζει τον ηχο ....δεν θελω να παρω home η ενυσχιτη......το θεμα ειναι οτι θα λυσω το προβλημαμου με αυτον τον τροπο?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

δεν εχω home cinema.... μονο στερεοφωνικο απλα....η τηλεοραση μου λεει οτι δεν υποστηριζει τον ηχο ....δεν θελω να παρω home η ενυσχιτη......το θεμα ειναι οτι θα λυσω το προβλημαμου με αυτον τον τροπο?
Δες παραπάνω στο EDIT μου.

Πόσα giga είναι η ταινία ? (Εχει παρατηρηθεί ότι ταινίες πάνω από 10 giga έχουν ένα μικρό προβληματάκι μερικές φορές στην αναπαραγωγή λόγω chipset. Για να δώσεις "δύναμη" στο μηχάνημα απενεργοποίησε το Media Library και κάτι άλλα κόλπα του τύπου ken burns που έχει μέσα για την εναλλαγή των εικόνων )

ηταν 12GB
με την απενεργοποιηση του Media Library επανηλθε η ροη της εικονας αλλα δεν εχει ηχο
εχετε καμια αλλη ιδεα?
και τι ειναι τα κόλπα του τύπου ken burns

εκανα και Defragment
επισης στην στις επιλογες audio /videwo settings τι πρεπει να βαλω(εχω καλωδιο Hdmi)

Μην αγοράζεις τίποτε. Μετατροπή του ήχου DTS σε AC3 όπως έχουμε πει παραπάνω.
Προσωπικά θα περίμενα "next generation players".

:2thumb22sup:

To ίδιο το μηχανάκι θα κάνει τον dts ήχο σε στέρεο. Δεν έχεις πρόβλημα.