Western Digital TV HD Media Player

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Μην αγοράζεις τίποτε. Μετατροπή του ήχου DTS σε AC3 όπως έχουμε πει παραπάνω.
Προσωπικά θα περίμενα "next generation players".

:2thumb22sup:
Τα οποία πότε βγαίνουν; Τί σημαντικές διαφορές θα έχουν;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Ένας πολύ καλός οδηγός από τον mr.Vox
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=983054&postcount=2228

θα δωκιμασω αυτην την περιπτωση και αν ειναι δυσκολο η αν θελει πολυ χρονο ε θα μπω στην διαδικασια μιας και οπως λεει και ο φιλος ...ποιο πανω οτι τελικα γεινετε η μετατροπη...θα το παρω το WD μιας και η τηλεοραση μου δεν ειναι internet tv....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

θα δωκιμασω αυτην την περιπτωση και αν ειναι δυσκολο η αν θελει πολυ χρονο ε θα μπω στην διαδικασια μιας και οπως λεει και ο φιλος ...ποιο πανω οτι τελικα γεινετε η μετατροπη...θα το παρω το WD μιας και η τηλεοραση μου δεν ειναι internet tv....

edit......

δυστιχως δε τα καταφερα να κανω τη μετατροπη......κατι δε κανω καλα ισως....

Παιδια εχω το εξης προβλημα,απο χθες χωρις λογο το wd δεν παιζει βιντεο.Παταω να ξεκινησει το βιντεο και το μονο που δειχνει ειναι μια μαυρη εικονα.Τι μπορει να συμβαινει?

Παιδια εχω το εξης προβλημα,απο χθες χωρις λογο το wd δεν παιζει βιντεο.Παταω να ξεκινησει το βιντεο και το μονο που δειχνει ειναι μια μαυρη εικονα.Τι μπορει να συμβαινει?

ηθελα να το ανεβασω κ εγω το θεμα αλλα με προλαβες..το κανει κ σε μενα..το προβλημα σε μενα ειναι οτι δεν εχει καλη επαφη το καλωδιο κ συνεχεια το κουναω για να κανει επαφη..θα το παω για αλλαγη το μηχανημα..κ μαλιστα δεν κουναω μονο το καλωδιο hdmi αλλα κ του usb..που λογικα σημαινει οτι εχει προβλημα ολη η πλατφορμα συνδεσης..θα δειξει..

Εμενα μου δειχνει κανονικα τα παντα,φωτογραφιες,μουσικη αλλα οταν βλεπω το αρχειο και πατησω το play η οθονη μαυριζει.Αν πατησω το κουμπι με το βελακι προς τα πισω επανερχεται στην οθονη με τον φακελο του αρχειου.

Εμενα μου δειχνει κανονικα τα παντα,φωτογραφιες,μουσικη αλλα οταν βλεπω το αρχειο και πατησω το play η οθονη μαυριζει.Αν πατησω το κουμπι με το βελακι προς τα πισω επανερχεται στην οθονη με τον φακελο του αρχειου.

οποτε εσυ εχεις αλλο προβλημα..

Είναι πολύ καλό παιδιά και μου δουλεύει τέλεια....Το έχω εδώ και ενα χρόνο περίπου και δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα!!Το μόνο που του λείπει είναι το ethernet..αλλά προσωπικά εμένα δεν με χαλάει καθόλου.

ρε παιδια εμενα το firmware ειναι το 1.01.79..κ ειναι λογικα πιο νεα εκδοση απο αυτην που εχει το επισημο site ετσι δεν ειναι??στους υποτιτλους το μονο προβλημα που εχω ειναι το α κεφαλαιο μου το βγαζει σαν ´ υποστροφο νομιζω λεγεται...(τελειωσαμε τα σχολεια κ τα ξεχασαμε..)

Last edited:

ηθελα να το ανεβασω κ εγω το θεμα αλλα με προλαβες..το κανει κ σε μενα..το προβλημα σε μενα ειναι οτι δεν εχει καλη επαφη το καλωδιο κ συνεχεια το κουναω για να κανει επαφη..θα το παω για αλλαγη το μηχανημα..κ μαλιστα δεν κουναω μονο το καλωδιο hdmi αλλα κ του usb..που λογικα σημαινει οτι εχει προβλημα ολη η πλατφορμα συνδεσης..θα δειξει..
Αυτό ΔΕΝ είναι πρόβλημα του μηχανήματος αλλά αυτουνού που έβγαλε τις νεότερες εκδόσεις του προγράμματος mkvtoolnix .

Αν θέλετε να παιζετε τις ταινίες σας σε οποιοδηποτε fw τότε περνάτε τα αρχεία ταινιών σας που δεν παιζει ή τα παιζει με προβλήματα το wd hd tv με το mkvtoolnix 4.0.0

Αν θέλετε να έχετε προβλήματα με πολλά αρχεία ταινίες λόγο του audio head compration τότε τα περνάτε με νεότερη έκδοση.
Εν ολίγης(Η σούμα):
Mkvtoolnix 4.0.0 -> No problems
Mkvtoolnix 4 & μετα -> problems
So simple...

Και εδώ θα βρείτε τον ακριβείς λόγο που έχετε αυτά τα προβλήματα στο μηχάνημα σας όποια και generation να είναι γιατί το ίδιο ακριβώς πρόβλημα υπήρχε και στα wd tv live μεχρι να βγάλει νεότερο fw η wd που διορθώνει το πρόβλημα.

Και επειδη σε κανένα από τα δυο generations ΔΕΝ έχει βγει ακόμα fw το όποιο να μπορεί να παιζει άνετα αυτού του ειδους τα αρχεια όπως έχει βγει στο νεότερο wd tv live τότε υποχρεούστε(Αν θέλετε να παίζουν σωστά ΟΛΑ σας τα αρχεια βίντεο) να τα περάσετε από το mkvtoolnix 4.0.0

Last edited:
Και επειδη ειμαι σκραπας το mkvtoolnix που θα το βαλω και τι θα το κανω?Συγνωμη για τις ηλιθιες ερωτησεις αλλα εκτος απο αλλαγη fw στην αρχη οταν και φτιαξανε τα βαρια προβληματα του Western Digital,δεν εχω ασχοληθει αλλο μαζι του.

Κάνε και κανένα reset με το πλαινό κουμπάκι που έχει. Και εάν έχει και reset σαν επιλογή μέσα από το μενου, κάνε και αυτό. Κι εμένα πριν λίγο καιρό ξαφνικά δεν έπαιζε τίποτα το WD TV LIVE και μετά από reset όλα κομπλέ.

Αυτο που μπυ κανει εντυπωση ειναι οτι χωρις να αλλαξω fw,χωρις να κανω τιποτα προεκυψε το προβλημα.:chinscratch:
Μα ΔΕΝ διαβάζεις τι λέω τόση ώρα?
ΔΕΝ φταίει ούτε το μηχάνημα ούτε το fw που εχεις αλλά ο προγραμματιστής του mkvtoolnix που έβαλε στις νεότερες εκδόσεις αυτό που είπα ποιο πάνω με αποτέλεσμα νεες ταινίες να το χρησιμοποιούν ενώ παλιές όχι.

Και επειδη ειμαι σκραπας το mkvtoolnix που θα το βαλω και τι θα το κανω?Συγνωμη για τις ηλιθιες ερωτησεις αλλα εκτος απο αλλαγη fw στην αρχη οταν και φτιαξανε τα βαρια προβληματα του Western Digital,δεν εχω ασχοληθει αλλο μαζι του.
Απλά κατεβάζεις το πρόγραμμα(mkvtoolnix) περνάς μέσα(add ή σύρεις το αρχείο(mkv) της ταινίας στο πάνω μέρος του προγράμματος) στο πρόγραμμα το αρχείο της ταινίας μετά διαλέγεις που θα αποθήκευση(Εκεί που λέει "output filename") το νέο αρχείο και πατάς start muxing.

85889307.png

Αυτό το muxing τι ακριβώς κάνει? Τα 2 τελευταία χρόνια απλώς περνούσα τα mkv filew όπως τα κατέβαζα και έπαιζαν μια χαρά. Τώρα ξαφνικά γιατί θα πρέπει να κάνω muxing?

Αν διάβαζες το παραπάνω μου ποστ θα καταλάβαινες αλλά μάλλον ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ να το διαβάσεις.

ΔΕΝ φταίει ούτε το μηχάνημα ούτε το fw που εχεις αλλά ο προγραμματιστής του mkvtoolnix που έβαλε στις νεότερες εκδόσεις αυτό που είπα ποιο πάνω με αποτέλεσμα νεες ταινίες να το χρησιμοποιούν ενώ παλιές όχι

Last edited:
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο δεν γνωρίζω αν έχει απαντηθει...
Για τα αρχεία ταινιών mkv με 1080ρ, όταν η ταινία είναι πάνω απο 10gb
πχ. 15gb ή 20gb ή 23gb κολάει η εικόνα και χάνεται ο ήχος...
Σαν να πηγαίνει καρέ καρέ....
Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει?????
Και upgrade έχει γίνει.... Και downgrade έχει γίνει....
Όσο κάνω upgrade χειρότερα είναι...
Με τα πρώτα firmware είναι κάπως καλύτερα...
Υπαρχει κάτι άλλο?????

Ευχαριστώ.....

Λοιπον το προβλημα παραμενει.Κατεβασα το mkvtoolnix στην εκδοση 4.0 και εκανα ολα αυτα που λεει ο fits79, το προβλημα παραμενει.Επισης λογικα οι παλιες ταινιες δεν θα επρεπε να παιζουν?Εννοω αυτες που παλιοτερα επαιζαν,και μια ωραια πρωια σταματησαν.ΚΑι το προβλημα ειναι οτι δεν μου παιζει καν απλα αρχεια βιντεο,απο βιντεο δεν παιζει ΤΙΠΟΤΑ,απλα μαυρη οθονη και περιμενε.Εβγαλα το καλωδιο,επανεφερα της εργοστασιακες ρυθμισεις τιποτα.Τι αλλο μπορει να ειναι?